Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Henry Kissinger


Διαβάστε τι είχε πει ο Εβραιομασόνος Κίσινγκερ για την Ελλάδα :
"Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ".

Ως πηγή του δημοσιεύματος υποδεικνύεται η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα «Turkish Daily News» της 17/2/1997.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ερώτηση που του κάνει ο δημοσιογράφος για την πρόταση που είχε κάνει, το πώς θα μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός...





Το μαύρο σχέδιο της Αμερικής σε ισχύ μέσα από την Γερμανία.

Πολλοί έχουν πιστέψει ότι η πρόσφατη τηλεοπτική διαμάχη του Γερμανού υπουργού οικονομικών (Σόιμπλε) με τον Αμερικανό ομόλογό του (Τζάκ Λιού) ήταν μια πραγματική διαμάχη για την οικονομική κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δυστυχώς ακόμη κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι Αμερική και Γερμανία έχουν δώσει τα χέρια κάτω από το τραπέζι σε πάρα πολλά κρίσιμα ζητήματα όπου πολλά από αυτά αφορούν άμεσα τη χώρα μας.

Είναι η συμμαχία που έχει μοιράσει την πίτα σε παγκόσμιο επίπεδο και πολύ σύντομα θα τα δούμε όλα αυτά και στο προσκήνιο. Ίσως μετά τις Γερμανικές εκλογές.

Τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου φλερτάρονται από Αμερικανούς αλλά και Γερμανούς με σκοπό την αρπαγή τους χωρίς κανένα κόστος.

Η Ρωσία δείχνει αδιάφορη μέχρι στιγμής για την υποχθόνια συμφωνία Αμερικανών και Γερμανών, αλλά δεν είναι γιατί έχει το δικό της σχέδιο, όπως αδιαφόρησε και για την σωτηρία της Κύπρου.

Το τεράστιο λάθος της Ελλάδας είναι ότι ακόμη δεν έχει προσεγγίσει σωστά στο θέμα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων τη νέα Παγκόσμια δύναμη που ακούει στο όνομα Κίνα.

Αν οι Κινέζοι έμπαιναν σοβαρά στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων της Ελλάδος και της Κύπρου κάποιοι στη Γερμανία και στην Αμερική θα έχαναν τον ύπνο τους αλλά και μια ομπρέλα σταθερότητας θα δημιουργούνταν πάνω από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η λαβωμένη Κύπρος σύμφωνα με τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις που βίασαν τη χώρα αλλά και ο τεράστιος οικονομικός της πλούτος που της ανήκει μέχρι στιγμής, εάν δεν κάνει δημοψήφισμα για να προσχωρήσει στο Ελληνικό κράτος να ενσωματωθεί δηλαδή με την Ελλάδα πολύ φοβάμαι ότι σε διάστημα ενός με δυο χρόνια θα μιλάμε για ένα νησί που επίσημα θα έχει αναγνωριστεί το ψευδοκράτος των Τούρκων από πάρα πολλές χώρες όπου όλο αυτό θα δημιουργήσει πάρα πολλές αρνητικές συνέπειες για την Κύπρο αλλά και για την Ελλάδα.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου