Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...


Το Σάββατο, 28/09/2013 ημέρα σύλληψης της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής Εφοπλιστών, ο Εβραίος Υπουργός Δημόσιας Αταξίας και Καταστολής κάθε φωνής διαφορετικής του Μνημονίου, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter :

Το κράτος δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο, απέναντι στη χυδαία απειλή της άλογης βίας"

Αρχικά, ας του πει κάποιος που ξέρει να γράφει ελληνικά ότι δε χρειάζεται να μπει κόμμα μετά το ανήμπορο. Αν εκφωνούσε λόγο θα μπορούσατε να κάνετε μια μικρή παύση έμφασης αλλά στο γραπτό λόγο και δη στο αναγκαστικά λακωνικό twitter δε χρειάζεται κ. Υπουργέ.

Αλλά για άλλο λόγο ανέβασα αυτή τη φωτογραφία.

Απορούσαν, όσοι απορούσαν, με τη γενική σιωπή που υπήρχε από το Μάιο του 2010 γύρω από τη δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν.

Όλοι μούγκα.

Το Σάββατο κατάλαβα γιατί δεν έχει γίνει καμία σοβαρή έρευνα για τη Μαρφίν.

Στα χέρια των μνημονιακών μαριονετών, που δυστυχώς κυβερνούν τον τόπο, η υπόθεση της Μαρφίν ήταν ο άσσος στο μανίκι που έπρεπε να βγει την κατάλληλη στιγμή.

Η φωτογραφία αποδεικνύει αυτό που λέω.

Μετά την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα η Ομάδα Εθνικού Brand Name του Μαξίμου αμόλησε τα... αλάνια, σε τηλεόραση, εφημερίδες και διαδίκτυο, για να επαναφέρουν στη μνήμη των Ελλήνων τη δολοφονική επίθεση του παρακράτους στη Μαρφίν.

Την επαναφορά όμως αυτή την έκαναν προπαγάνδα.

Χωρίς κανένας να έχει συλληφθεί, ούτε καν υποψία να υπάρχει για κάποιον, οι άεργοι ακροδεξιοί του Μαξίμου, και προκειμένου να στηρίξουν την ηλίθια θεωρία των δύο άκρων που νομίζουν ότι θα τους κρατήσει στην εξουσία, διαδίδουν παντού το σλόγκαν : καμία ανοχή και στη βία της αριστεράς.

Όμως, αν δίπλα στο σλόγκαν κολλήσεις και το ότι εκκρεμεί και η απόδοση δικαιοσύνης για τη Μαρφίν, όπως έντεχνα πράττει το καλοπληρωμένο τρολ που σχολιάζει στο tweet του Εβραίου Δένδια (φώτο επάνω), τότε αδιαμφισβήτητα γνωρίζεις ότι παίρνεις ενεργό μέρος στην προπαγάνδα αλλά και στην παραπληροφόρηση του πολίτη.


Ο ίδιος που σχολίασε το tweet του Δένδια, που σίγουρα ανήκει στην... "φασιστική ομάδα αλήθειας" του Μαξίμου, ανέβασε βίντεο της παράνομης ΔΤ -μα που το βρήκαν?- από την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ, σχολιάζοντας : Πόσο έλειψε αυτή η δεξιά σε αυτόν τον τόπο! Καιρός ήταν!


Που πατάει αυτή η θεωρία, ότι ήταν αριστεροί αυτοί που επιτέθηκαν στην Μαρφίν?

Μα στο γεγονός ότι τίποτα επίσημο δεν έχει γίνει ως σήμερα για τη Μαρφίν.

Σε 10 μέρες εξαρθρώσατε τη Χ.Α. Εφοπλιστών με δράση από το 1987 και από το Μάιο του 2010 δε μπορέσατε να συλλάβετε κανέναν για τη Μαρφίν?

Πέρσι, στις 5/5/12 και λίγο πριν τις εκλογές, στην ανάρτηση "ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ? ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ..." είχα γράψει :


Υ.Γ. : Επισκεφτείτε την προσωπική ιστοσελίδα του Εβραίου Νίκου Δένδια. Θα καταλάβετε πολλά για το μέλλον που ετοιμάζουν τα αφεντικά του για τον ίδιο και φυσικά για εμάς... http://dendias.gr/

by ago

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου