Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Για τις ψήφους των μουσουλμάνων παραβιάζουν το Σύνταγμα εις βάρος των χριστιανών της Θράκης


Προωθούν νόμο με τον οποίο απαλλάσουν τη Μειονότητα της Θράκης από το 80% των προστίμων! 

Επί χρόνια καταγγέλλουμε την κατάφορη παραβίαση της ισονομίας και της ισοπολιτείας που πραγματοποιείται από τις Ελληνικές κυβερνήσεις. Αγγίξαμε ίσως και τα όρια της γραφικότητας (για κάποιους… που τόλμησαν να μας χαρακτηρίσουν ως Ελλαδέμπορους!) όταν κατ’ επανάληψη καταγγέλλαμε πολιτικές – κυβερνητικές πρακτικές που παραβίαζαν το Ελληνικό Σύνταγμα και δημιουργούσαν χείριστες εικόνες, που όμως παρέμεναν στο σκοτάδι της πληροφόρησης, αφού τα κυβερνο-ΜΜΕ δεν έδειχναν καμία απολύτως διάθεση να ασχοληθούν με τα όσα επί σειρά ετών συνέβαιναν στην Θράκη, εις βάρος του Ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού.

Σήμερα, που οι Ελλαδέμποροι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Θράκη...

Σήμερα που η ακριτική αυτή γωνιά της Ελλάδας έχει οριστικά εγκαταλειφθεί και έχει παραδοθεί στην «τύχη» της...


Σήμερα που οι ημέρες είναι περισσότερο πονηρές από ποτέ, έρχεται ο Αχμέτ Χατζή Οσμάν (ο πρώην μουσουλμάνος πολιτικός της ΝΔ στην Θράκη, το αγλάϊσμα του τουρκισμού και της «ήπιας» προπαγάνδας της Άγκυρας) να απαιτήσει ευθέως διαφορετικότητα στην επιβολή του νόμου περί πολεοδομικών παραβάσεων, υπέρ των μουσουλμάνων της Θράκης, προσπαθώντας προεκλογικά να κερδίσει –αλλά και να «μοιράσει» ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας τη-ς Θράκης.

Ο συγκεκριμένος λατρεμένος της ΝΔ, αλλά και του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, δεν διστάζει ξεδιάντροπα να κατηγορήσει τις Ελληνικές υπηρεσίες και να απαιτήσει διαφορετικό χειρισμό των μουσουλμάνων της Θράκης. 

Ηθελημένα, ο ίδιος, ξεχνάει πως οι πολεοδομίες έχουν μεταφερθεί στους δήμους, άρα οι μειονοτικοί δήμοι δημιουργούν προβλήματα (προκειμένου να τους εκβιάζουν οικονομικά για να εισπράττουν πολιτικά) στους μουσουλμάνους και τις ανεγέρσεις κατοικιών ή ναών (πάγια τακτική σε μουσουλμανικά χωριά της ορεινής Ροδόπης και Ξάνθης, όπου διαμένουν Πομάκοι). Προ ενός έτους (περίπου) είχαμε καταγγείλει την συγκεκριμένη δραστηριότητα από τον δήμο Μύκης (Ν. Ξάνθης), ο οποίος δεν προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει χωροθέτηση και επανα-οικοπεδοποίηση χωριών, εξαναγκάζοντας τους Πομάκους να χτίζουν μικρές πολυκατοικίες και δημιουργώντας ένα ασφυκτικό (κοινωνικά και αριθμητικά) περιβάλλον.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου