Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Η δημοσιογραφική αλητεία δεν έχει όρια


Ένα νέο δημοσίευμα έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και άλλων ξένων δυνάμεων που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και την υγεία του Λαού μας.

Για μια ενδεικτική λίστα αυτών θα αναφέρουμε μόνο όσους έχουν ανοιχτά εκδηλώσει τον φόβο τους για την Χρυσή Αυγή, όπως οι τούρκοι, οι σκοπιανοί, οι αλβανοί, οι σιωνιστές, οι διεθνείς τοκογλύφοι και άλλοι πολλοί…

Αντιγράφουμε την ανακοίνωση της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης σχετικά με το ζήτημα και συνεχίζουμε αμέσως μετά για τα… περαιτέρω :

«Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο σύζυγος υποψηφίας με τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην Κρήτη, καταγγέλλεται ότι ασέλγησε σε ανήλικη πριν περίπου 7 χρόνια. Ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά, δηλώνοντας ότι είχε αποδειχθεί η πλεκτάνη και η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο αρχείο από την εισαγγελία μετά από ανακρίσεις και ΕΔΕ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει ότι οι προσωπικές υποθέσεις των φίλων και μελών της, καθώς επίσης και των συγγενών των υποψηφίων μας, αφορούν τους ίδιους και όχι συνολικά το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να γνωρίζει, ούτε και έχει την ευθύνη για την προσωπική ζωή του καθενός. Ωστόσο όμως δημιουργείται εύλογα η απορία, πως θυμήθηκαν ξαφνικά μια υπόθεση η οποία έκλεισε πριν πολλά χρόνια εν μέσω της ρευστής πολιτικής περιόδου που διανύουμε και την ίδια ώρα που όλο το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να λασπολογήσουν της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτονόητο είναι λοιπόν ότι ουδεμία σχέση έχουμε ως κόμμα με το περιστατικό, όπως επίσης υποθέτουμε ότι ουδεμία σχέση δεν θα είχε με το περιστατικό, αν και εφόσον έγινε, και η Νέα Δημοκρατία, ενεργότατο μέλος της οποίας ήταν εκείνη την περίοδο ο κ. Πετράκης».

Ένας από τους κύριους αναδημοσιευτές της όλης υπόθεσης ήταν και ο περιβόητος Κούλογλου, που τόσο καιρό αμοιβόταν πλουσιοπάροχα από την κρατική τηλεόραση, προκειμένου να κάνει προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων. Μόνο που ο Κούλογλου προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τους υπόλοιπους «δημοσιογράφους» που ξεθάψαν, με συκοφαντικό σκοπό, μια είδηση από τα αρχεία της εισαγγελίας. Ως γνωστόν στο διαδίκτυο συνήθως ο χρήστης διαβάζει δύο πράγματα :

Τον σύνδεσμο όταν του τον στέλνει κάποιος και τον υπότιτλο που περιγράφει το θέμα.

Ο σύνδεσμος λοιπόν που επέλεξε ο συγκεκριμένος «κύριος» γράφει «Ιεράπετρα μαθήτρια καταγγέλλει για βιασμό τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής». Ένας τίτλος που έχει ως μόνο σκοπό την συκοφαντία και την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Η δημοσιογραφική αλητεία πρέπει να έχει και όρια. Εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου