Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης: Μου είπαν από το ΣΔΟΕ ότι ο Λιάπης έχει τον λογαριασμό αλλά δεν είναι στην Ελβετία, είναι στην Alpha και ο ίδιος είναι απλώς διαχειριστής


Τον ξέραμε οι περισσότεροι τον αποκάλυψε ο Καρατζαφέρης….
Ο Μιχάλης Λιάπης είναι ο Υπ. της ΝΔ με τις τραπεζικές του καταθέσεις να φτάνουν τα 148 εκατ ευρώ!
Το ποσό αυτό όμως φέρεται να το κληρονόμησε από τον θείο του τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή (αλήθεια που τα βρήκε??) και στον λογαριασμό αυτό φέρεται ως διαχειρηστής και όχι ως δικαιούχος!!!!

Ο Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι υπάρχουν άλλοι 2 Υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ με τραπεζικές καταθέσεις 110 και 70 εκατ ευρώ αντίστοιχα… ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ
Ο κύριος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι είδε τα έγγραφα με τα μάτια του από το ΣΔΟΕ. Όταν όμως πήγε στην Άλφα, βρήκε μόνο 17,000 Ευρώ στον λογαριασμό.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής σύμφωνα πάντα με τον κύριο Καρατζαφέρη έδωσε εντολή να μην συνεχιστει η έρευνα διότι τα χρήματα που βρίσκονται σε κωδικό, είναι κληρονομιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και ο ίδιος είναι διαχειριστής.
Αυτά είπε ο κύριος Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του. Είπε όμως και κάτι άλλο, απείρως χειρότερο:
Ότι οι ίδιες πηγές στον ΣΔΟΕ, του έδειξαν άλλους δύο λογαριασμούς ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ του ΠΑΣΟΚ με 110 και 70 εκατομμύρια αντίστοιχα. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
Του έδειξαν λοιπόν το όνομα του Λιάπη, αλλά δεν του έδειξαν τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών που σωρευτικά είχαν μεγαλύτερα ποσά στην κατοχή τους και όχι ως “διαχειριστές”!
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Αναμένουμε την αντίδραση του Μιχάλη Λιάπη αλλά και επίσημα της Νέας Δημοκρατίας που πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου