Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Περίεργη δήλωση “Έλληνα υπουργού” προβάλουν διεθνή μέσα ενημέρωσης


Έλληνας υπουργός που δεν θέλησε να κατονομαστεί δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη, σε άρθρο που θα δημοσιευθεί την Τρίτη, μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Τώρα το ερώτημα δεν είναι αν θα αναδιαρθρώσουμε, αλλά το ερώτημα είναι πότε", φέρεται να δηλώνει στην εφημερίδα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο, με την εφημερίδα να χαρακτηρίζει τον αξιωματούχο "στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου".


Προσθέτει ότι η Ελλάδα είχε πει στην Ε.Ε. και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις αρχές του 2010 ότι θα ήταν καλύτερο να συνδεθούν τα δάνεια της βοήθειας αμέσως με την αναχρηματοδότηση.

"Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα χρειάζονταν να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση", φέρεται να δηλώνει ο υπουργός στην εφημερίδα.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg. Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη και πλέον είναι θέμα χρόνου, αναφέρει η Die Welt επικαλούμενη υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης χωρίς να τον κατονομάζει, αναφέρει το Bloomberg.

Οι ηγέτες της Ευρώπης ενημέρωσαν την Ελλάδα στα τέλη του 2010 ότι η χώρα θα πρέπει να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και μέτρα περικοπών πριν αρχίσει οποιαδήποτε συζήτηση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, φέρεται να δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα ο υπουργός, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Η Ελλάδα έκανε ότι ήταν υποχρεωμένη να κάνει, προσθέτει ο αξιωματούχος στην εφημερίδα.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου