Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Robert Powell : Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ που βλέπουμε κάθε Πάσχα


Δεν έχει ενσαρκώσει άλλος ηθοποιός καλύτερα τον Ιησού Χριστό. Πολλά ακούστηκαν για τον Robert Powell μετά την σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ". 

Ειπώθηκε ότι αυτοκτόνησε ή ότι τρελάθηκε. Και όμως είναι ζωντανός και ζει στην Αγγλία...

O Robert Powell δεν είναι ένας συνηθισμένος ηθοποιός. Στα 33 του χρόνια, κατάφερε να ενσαρκώσει ιδανικά τον Ιησού μέσα από την υπερπαραγωγή του Franco Zeffirelli, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως «ιερό τηλεοπτικό ινδαλμα» και άλλοι ως «ιδανικό Ιησού».

Πολλοί ήταν και αυτοί που πίστεψαν ότι ο Powell δεν ζει πλέον, κάτι το οποίο δεν ισχύει αφού ο ταλαντούχος ηθοποιός σήμερα είναι 67 ετών, ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Σύζυγος και πατέρας πλέον δυο μεγάλων παιδιών, ο Powell μετά το τέλος της υπερπαραγωγής «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είχε πει : «ελπίζω πως ο Ιησούς Χριστός θα είναι ο τελευταίος στη σειρά των ευαίσθητων νέων αντρών, που θα κληθώ να ερμηνεύσω στο μέλλον».


Η επιθυμία του αυτή φαίνεται πως εκπληρώθηκε κατά κάποιο τρόπο, αφού μετά το ρόλο του ως «Ιησού», όλοι οι μεγάλοι παραγωγοί του Χόλυγουντ του έκλεισαν κατάμουτρα την πόρτα, πιστεύοντας ότι το κοινό δεν θα μπορούσε να τον δει να κάνει αμαρτίες στη μεγάλη οθόνη.

Τραγική ειρωνεία; όταν πέρασε από casting για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν είχε πολλές ελπίδες μιας και ο σκηνοθέτης αρχικά είχε στο μυαλό του ως πιθανούς πρωταγωνιστές τον Al Pacino, και τον Dustin Hoffman. Τον ίδιο, τον προόριζαν για το ρόλο του Ιούδα. Τα γαλανά του μάτια και η χροιά της φωνής του ωστόσο, ήταν αυτά που του χάρισαν το ρόλο του Θεανθρώπου.

Λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ο Powell (31 ετών τότε), αποφάσισε να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του και χορεύτρια Barbara, με την οποία είναι μέχρι σήμερα μαζί. Κοινή τους αγάπη εκτός από τα δυο τους παιδιά, τα ταξίδια με σκάφος ανά τον κόσμο. 



Σήμερα, ο 67χρονος Powell δουλεύει στην αγγλική τηλεόραση, δανείζοντας τη φωνή του σε διάφορα ντοκιμαντέρ, διαφημίσεις και αφηγήσεις παιδικών βιβλίων. Ασχολείται με φιλανθρωπικές οργανώσεις και πρωταγωνιστεί σε μικρές θεατρικές παραστάσεις στο Λονδίνο. 

Μάλιστα, ποτέ του δεν έχει κακολογήσει το ρόλο που τον έκανε Ιησού.




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου