Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Αυτά που κάνουμε στην Ελλάδα, είναι αυτά που έκανε ο καγκελλάριος Μπρούνινγκ σε μας το 1930. Θα προκαλέσουμε εμφύλιο πόλεμο, λέει ο διευθυντής του γερμανικού Ινστιτούτου IFO στο τελευταίο τεύχος του Σπήγκελ, τρομαγμένος κι αυτός με την τερατώδη κοινωνική δυναμική που αναπτύσσει ο νεοφιλελευθερισμός (οι μόνοι που δεν την αντιλαμβάνονται, είναι τα απερίγραπτα οικονομικά «επιτελεία», τρομάρα τους, και των δύο μεγάλων ελληνικών κομμάτων).

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται, λίγο πριν πέσει, και με τη συνδρομή δυστυχώς και της Νέας Δημοκρατίας, που κατά τα άλλα λέει όχι στο Μνημόνιο (!), να υλοποιήσει τη δεύτερη φάση του, την «αρπαγή της Ελλάδας» δηλαδή, με τη λεηλασία της περιουσίας του ελληνικού λαού («αποκρατικοποιήσεις»), που οι Δανειστές θέλουν να προηγηθεί της χρεωκοπίας.

Την ίδια ώρα, ο «πόλεμος για την αναδιάρθρωση» του ελληνικού χρέους κινδυνεύει να παροξύνει την κρίση μιας ΕΕ, που απειλείται μεσοπρόθεσμα, ανίκανη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής κρίσης που συνεχίζεται, με διάλυση εν μέσω χάους και αποσύνθεσης. Οι λαοί της Ευρώπης κινδυνεύουν να γνωρίσουν μια μεγάλη ιστορική οπισθοδρόμηση, αν δεν αναπτυχθούν σύντομα νέες ηγεσίες ικανές να αντιμετωπίσουν την κρίση της ηπείρου μας και του πολιτισμού μας. Προϋπόθεση για την ανάδυση νέων ηγεσιών είναι η κινητοποίηση των λαών, μόνη ικανή να σαρώσει ένα παρηκμασμένο ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα, στην υπηρεσία του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου.

H είσοδος του λαού στο προσκήνιο

Μέσα σε αυτό το διεθνές σκοτάδι, όπως κι άλλες φορές στη δραματική ιστορία του, ο ελληνικός λαός λάμπει, εδώ και μερικές μέρες, με την αστραπή του μεγάλου λαϊκού και ιδίως νεολαιίστικου κινήματος που ξεκίνησε με τους Αγανακτισμένους  στο Σύνταγμα, τον Λευκό Πύργο, την Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και  δεκάδες ακόμα ελληνικές πόλεις (όπως και με την ένταση των αντιδράσεων των εργαζόμενων στις δημόσιες επιχειρήσεις, απέναντι στη λεηλασία της χώρας).

Προς το παρόν βέβαια, τρομοκρατημένος, ο μεγάλος διεθνής τύπος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, αλλά η λογοκρισία που επιβάλλουν, εις βάρος της αξιοπιστίας τους, μεγάλες εφημερίδες φανερώνει πόσο μεγάλος είναι ο τρόμος τους απέναντι στην πιθανότητα λαϊκών εξεγέρσεων.

Στις ελληνικές πλατείες γεννιέται τώρα το σημαντικότερο λαϊκό κίνημα μετά το 1974, μόνος δυνητικά διαθέσιμος φορέας της ελπίδας για μια «Νέα», «Δεύτερη Μεταπολίτευση», που έχει τόσο ζωτική ανάγκη ο τόπος.  Δεν μπορούμε τώρα να προβλέψουμε και προδιαγράψουμε τις μορφές, τις μεθόδους, τους ρυθμούς, την εξέλιξή του, τη δυνατότητά του να αντισταθεί στις προσπάθειες χειραγώγησης και «εκτροπής» του. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως, ότι αυτό το κίνημα που αρχίζει τώρα να γεννιέται, συνιστά σήμερα την βασική ελπίδα του έθνους μας να αποφύγει ή να περιορίσει τις καταστροφές στις οποίες το σπρώχνει η πολιτική, οικονομική, εκδοτική και κρατική του ελίτ, σε συνδυασμό με τη διεθνή πίεση, της οποίας η εγχώρια ελίτ έχει γίνει ο ενθουσιώδης ιμάντας.

‘Ηδη βλέπουμε το κίνημα των πλατειών να αποκτά γρήγορα τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των μεγάλων λαϊκών κινημάτων, αυτών δηλαδή που έχουν μέλλον γιατί έρχονται από μακριά, γιατί εκφράζουν κοινωνικές ανάγκες που έχουν ωριμάσει πολύ καιρό στα βάθη της κοινωνίας. Βλέπουμε κυρίως την ενστικτώδη αναζήτηση δημοκρατικών μορφών οργάνωσης. Οι συγκεντρωμένοι νοιώθουν ότι πρέπει να συντονισθούν και να επεκταθούν, να οργανώσουν συστηματικά τη δράση τους, όπως κάνουν ήδη με πληθώρα επιτροπών που λειτουργούν άρτια. Στο Σύνταγμα υπάρχει τώρα κανονικά λειτουργούν ιατρείο, ομάδα σίτισης, ομάδα περιφρούρησης, βάρδια δικηγόρων για νομική κάλυψη, ενώ ομάδες διαδηλωτών φεύγουν για γειτονιές ή αναζητούν επαφή με πρωτοβάθμια σωματεία. Οι συγκεντρωμένοι λειτουργούν ραδιοφωνικό και ετοιμάζουν τηλεοπτικό σταθμό μέσω του ‘Ιντερνετ. Επιβεβαιώθηκαν και στην Ελλάδα οι τεράστιες δυνατότητες των νέων Μέσων, όπως το Facebook.

Και η πολιτική;

Βεβαίως, γρήγορα το κίνημα αυτό θα βρεθεί στα πρώτα του μεγάλα διλήμματα. Από τη μια το τροφοδοτεί το υπόγειο, μεγάλο ρεύμα αποστροφής προς όλα τα υπάρχοντα κόμματα, περιλαμβανομένης, αν και λιγότερο, και της  αριστεράς (τα «ιερατεία» της οποίας δείχνουν πανικόβλητα στην πλειοψηφία τους). Από την άλλη νοιώθει ήδη την ανάγκη να γίνει «πολιτικό», αφού μόνο έτσι μπορεί να απαντήσει στα προβλήματα που τίθενται. Για να συγκεράσουν αυτές τις τάσεις, μερικοί μάλιστα πρότειναν, κατά τρόπο ενδεικτικό της υφέρπουσας αντίφασης, την «σουρεαλιστική» ιδέα να κατέβει στις εκλογές το «Λευκό» ως κόμμα!

‘Ενας «αγώνας δρόμου» διεξάγεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας και την καταστροφική δράση των ελίτ της. Ανίκανοι και απρόθυμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας, στενά συνδεδεμένοι στις πολύ ταξικές επιλογές τους με τους πλούσιους αυτής της χώρας, αυτούς που κατάκλεψαν το κράτος και αρνούνται να πληρώσουν φόρους, οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και η λοιπή ομάδα, ακολουθούμενη από τα μήντια της διαπλοκής, μας απείλησαν πέρυσι με εθνική χρεωκοπία. Οι απειλές, οι δημόσιες δηλώσεις περί Τιτανικού, εντατικών κλπ. διέλυσαν την αυτοπεποίθηση του ελληνικού λαού και κατέστρεψαν την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς, φέροντάς μας όντως στο χείλος της χρεωκοπίας.

Το αστείο, αν μπορεί να ονομαστεί έτσι, είναι ότι προ μηνός κινητοποιήθηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός για να πιάσει έναν … φαναρτζή, που φέρεται να προκάλεσε κύμα πανικού στέλνοντας ένα μέιλ. Τι άραγε πρέπει να κάνει ο κρατικός μηχανισμός με τον κ. Παπακωνσταντίνου, που προκάλεσε πάλι φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες, με τον κ. Δασκαλόπουλο και την κ. Δαμανάκη, που έθεσαν μόνοι τους θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ;

1941, 1974, 2011

Σήμερα, η αντικατάσταση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος έχει γίνει όρος εθνικής επιβίωσης για την Ελλάδα. Η συμπεριφορά των ελίτ, με επικεφαλής την κυβέρνηση, απέναντι στους ξένους θυμίζει 1941. Το πνευματικό επίπεδο, ο βαθμός κατανόησης των προβλημάτων και ο βαθμός εξάρτησής τους από ξένες δυνάμεις, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο πιο πρόσφατο από την «κυβέρνηση» Ανδρουτσόπουλου-Ιωαννίδη του 1974.

Konstantakopoulos.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα, στις 2.6.2011

Related Posts :



3 σχόλια:

  1. tin kalispera mou , ean sas aresei pontarete.
    a)
    PRISON ΒΡΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn
    From HEIL GAP
    Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk_prison2-1024x768
    http://jmz.pulp68.com/wp-content/uploads/2011/05/dsk_prison2-1024x768.jpg
    Η αλήθεια είναι, ότι ο άρχοντας του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn (γνωστός και ως DSK) έχει κακοποιήσει τους Αφρικανούς για χρόνια.
    H σκληρότητα του Γενικού Διευθυντή DSK, η αλαζονεία και η ατιμωρησία ΤΟΥ ως αρχιστράτηγου του ΔΝΤ κατά τις ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ προς τις αφρικανικές και άλλες χώρες είναι γνωστή στους φτωχούς της Αφρικής και αποκαλύπτεται σύμφωνα με την ιστορία της οικονόμου του ξενοδοχείου στην πόλη της Νέας Υόρκης.

    Αλήθεια φαίνετε ότι κανένας από τους συμπατριώτες μας δεν αναρωτήθηκε τι ζητά ένας πορνο-γέρος από μια καπέλα , δικαιολογώντας του ακόμα και την πορνεία που διέπραξε , λέξη που έχει μάθει να αποδίδει μόνο στην εκπορνευόμενη κοπελίτσα .

    Ας εξετάσουμε όμως πώς η οικονόμος της Γουινέας κατέληξε στη Νέα Υόρκη.
    Το 2002, στην ανύπαντρη μητέρα είχε χορηγηθεί άσυλο.
    Αυτό που την οδήγησε εκεί;
    ( δηλαδή σε μια χωρά που τότε υπήρχε περίσσευμα εργασίας για όλους )
    Ξεκίνησε με το βιασμό του ΔΝΤ εις βάρος της Γουινέας.

    Το 2002, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διακόπτει όλες τις εισροές κεφαλαίων προς αυτό το Δυτικο-Αφρικανικό έθνος

    Χωρίς την ευλογία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Γουινέα, η οποία κατέχει το ήμισυ των πρώτων υλών στον κόσμο όσον αφορά το αλουμίνιο, καθώς και το ουράνιο, τα διαμάντια τον χρυσό και το πετρέλαιο δεν θα μπορούσε πλέον να δανειστεί ούτε μια δεκάρα για την αξιοποίηση των πόρων αυτών.

    Θα σπεύσετε να μου υπενθυμίσετε ότι στην Ελλάδα το ρόλο αυτόν τον έπαιξαν οι τιτανικοί, θα βουλιάξουμε , οι διεφθαρμένοι - έλληνες και ότι στο κάτω-κάτω , η αληθινή κρίση στην χώρα μας , ξέσπασε το προ-περασμένο φθινόπωρο, αφότου ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε τα καθήκοντά του και «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ» ότι η χώρα βρισκόταν υπό πτώχευση , όποτε θεώρησε υποχρέωση του να το διαδώσει μέχρι και στον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη γη , διασύροντας την χώρα διεθνώς , σαν την γριά κουτσομπόλα .

    ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Η ΤΙΜΙΟΤΗΣ .,,,, (?)
    Αλλά μην βιάζεστε, υπάρχει και …….. παρακάτω στο κείμενο .

    Το ΔΝΤ έφτασε στο έσχατο όριο και αυτό ήταν στην ουσία η άσκηση του δικαιώματος κατασχέσεων εξ υποθηκών , πράξη που επέφερε τον στραγγαλισμό και την λιμοκτονία ενός έθνους παρόλο τον εκπληκτικό ορυκτό του πλούτο.
    Όπως και των ενυπόθηκων κατασχέσεων των πρώτων υλών που όπως βλέπουμε σήμερα, το ΔΝΤ είχε σπεύσει ώστε να προβεί ταχέως στη δήμευση όλων των περιουσιακών της Γουινέας.

    ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,
    ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .
    ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΙΣΩΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ .

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ με τα μάτια μας » «και να μιλάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ»

    Όμως, το ΔΝΤ δεν ΑΡΠΑΞΕ τον πλούτο αυτού του έθνους για τον εαυτό του.
    Μάλλον, ανάγκασε την Γουινέα να πουλήσει τους πόρους της σε ξένες εταιρείες σε τιμές που μοιάζουν πολύ με την πώληση ρουχισμού από τρίτο χέρι .

    Οι Γάλλοι, οι Αμερικανοί ΟΙ Καναδοί, οι κάτοικοι της Ελβετίας (και τον τελευταίο καιρό, οι Κινέζοι), ήρθαν με τα κουτάλια τους και τις πετσέτες τους δεμένες στο κάτω μέρος του πηγουνιού τους , έτοιμοι για την κατάποση του βωξίτη του έθνους της Γουϊνέας, του χρυσού και των πολλών άλλων δωρεάν εδεσμάτων .
    Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ διέταξε τη άρση των τελωνειακών φραγμών και κάθε είδους τελών στο εμπόριο και ως εκ τούτου κατέστρεψε τους κατόχους των μικρών τοπικών επιχειρήσεων .

    ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ( την τύχη να μας φορτώσουν ) ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. b)
    Ως αποτέλεσμα της επίθεσης του ΔΝΤ, όποιοι κάτοικοι της Γουινέας μπορούσαν, έφυγαν για την ελευθερία και για να επιζήσουν από τον λιμό .
    Μόνο που κάποια από όλους αυτούς ο Πανάγαθος την προόρισε να εργαστεί ως οικονόμος στο ξενοδοχείο Sofitel Στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
    Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk-prison-break
    http://www.les-perles-du-net.fr/wp-content/uploads/2011/05/dsk-prison-break.jpg


    Οι δικηγόροι του DSK ισχυρίζονται ότι η σχέση του με την οικονόμο ήταν "συναινετική".

    Αλλά ο DSK λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ για όλες τις συμφωνίες του ΔΝΤ με τα έθνη επί των οποίων κατέχει εξουσίες ζωής και το θανάτου .

    Είτε ήταν συμφωνημένος βιασμός στο σεξ ή βαναυσότητα , θα μπορούσε να έχει τελεσθεί «εν συναινέσει» με τον ίδιο τρόπο που ο λαός της Γουϊνέας και τώρα ο λαός της Ελλάδας , συναίνεσαν ώστε το ΔΝΤ να διατάξει την οικονομική λεηλασία των πατρίδων τους .

    Ήταν ο DSK που, πέρυσι, προσωπικά, επέμεινε σε ωμούς όρους για το λεγόμενο ΜΝΗΜΟΝΙΟ του bail-out στην Ελλάδα.

    "STRONG CONDITIONALITY" "ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ήταν ο όρος του ΔΝΤ.

    Ο Στρος-Καν δεν ζήτησε απλώς μια καταστρεπτική περικοπή των συντάξεων και μια σκόπιμη αύξηση της ανεργίας στο 14%, αλλά και το ξεπούλημα των 4.000 με 6.000 κρατικών υπηρεσιών.

    Ο DSK με το ΔΝΤ σχέδιο επέτρεψε στους χρηματοδότες που άναψαν τις οικονομικές πυρκαγιές στην Ελλάδα , να πάρουν τα περιουσιακά στοιχεία του έθνους σε τιμές πώλησης “ σκέτη πυρκαγιά ” .

    Τα αιτήματα Στρος-Καν δεν ήταν «μια ζόρικη αγάπη» για την Ελλάδα: Η αγάπη ήταν αποκλειστικά για τους γύπες τραπεζίτες που έλαβαν τα κεφάλαια του ΔΝΤ, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένοι σε αντάλλαγμα να δεχθούν να απολέσουν ούτε ένα ευρώ ως διαφυγόντα κέρδη.

    Ο DSK, παρά τις συμβουλές των πολλών, αρνήθηκε να ζητήσει από τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους τη μείωση των τοκογλυφικών επιβαρύνσεων , το επιτόκιο των οποίων ήταν και η ρίζα των δεινών στην Ελλάδα.

    Η απαίτηση από την Ελλάδα να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία, η πτώση των εμπορικών φραγμών, και ακόμα και να τερματιστεί ο κανόνας ότι τα ελληνικά πλοία πρέπει να χρησιμοποιούν Έλληνες ναυτικούς , δεν έχει καμία σχέση με την εξοικονόμηση πόρων στην πατρίδα μας , αλλά όπως πάντα έχει να κάνει με τη δέσμευση του DSK για την προστασία του ισολογισμού του κάθε τραπεζίτη από τις ανεπιθύμητες παραβιάσεις και τους ελέγχους .

    Από την ανάληψη του ΔΝΤ το 2007, ο πάλαι ποτέ «σοσιαλιστής» Strauss-Kahn έχει επιδοθεί σε μια σκληρή προσπάθεια να διατηρηθεί η μανία χρηματοδότησης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , η οποία κατά κύριο λόγο κατέστρεψε τον πλανήτη.

    Τώρα σχετικά με την ψήφιση του μνημονίου ένα (1) και το επερχόμενο μνημόνιο δυο (2) , ( αν και εδώ αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ακόμα το εάν θα διενεργηθεί η όχι ψηφοφορία στην βουλή ) , η δικαστική οικονομολόγος και δημοσιογράφος Greg Palast, συγγραφέας του μπεστ σέλερ
    «The Best Democracy Money Can Buy»,
    «Και η καλύτερη δημοκρατία , Εξαγοράζεται »
    μπορεί να σας λύσει αρκετές απορίες ,


    Δεν έχει σημασία αν ο DSK ή οποιοσδήποτε άλλος από την ευρώ δύναμη ενδεχόμενες τεθεί ως επικεφαλής του ΔΝΤ.
    Η πρακτική του θα παραμείνει η ίδια.
    Ασθενέστερες χώρες θα εκφοβιζονται οικονομικά με στόχο να επωφεληθούν οι ισχυρότερες μέσω bailouts γεμάτων με μέτρα ενάντια στους πολίτες , πλιατσικολόγημα της εθνικής περιουσίας και με ενισχύσεις για τις τράπεζες και τις διεθνείς επιχειρήσεις.

    Η σχετική απειλή που περιβάλλει τη συζήτηση του χρέους σήμερα;

    Η χειρότερη κρίση θα συμβεί από τις υπερημερίες επί του χρέους που δημιουργήθηκε για τη διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
    Όσο για την απασχόληση ... ναι, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επ 'αυτού , η διαφορετικά ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. c)
    Αλλα ας πάμε τώρα ολοι μαζί στο youtube
    http://www.youtube.com/watch?v=-8Gp2OVlhlE&feature=related

    Και ας ακούσουμε
    Tis aminis ta paidia

    Και μετά ας αφησουμε την Ελληνική σημαία στην είσοδο του σπιτιού μας , ώστε να την έχουμε πρόχειρη αύριο καθώς θα φεύγουμε για να πάμε μαζί με
    1.000.000 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Φωτογραφία Από Διαδίκτυο
    u69321-171098_image-85567-panov9free-vgfs_blogshow

    http://www.rtvslo.si/_up/photos/2011/05/18/u69321-171098_image-85567-panov9free-vgfs_blogshow.jpg

    HEIL GAP (or mind the GAP )
    Υ.Γ. Το παρόν αφιερώνεται σε όλες και όλους τους λάτρεις του DSK στην χώρα μας , και φυσικά σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο Ένα ( οι τελευταίοι ας δουν την κατάληξη τους στην παρακάτω φωτογραφία )
    Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk-prison-rikers-jails
    http://www.cheztruman.fr/images-dsk/dsk-prison-rikers-jails.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή