Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ανοιχτή πρόσκληση Παπανδρέου σε Πούτιν (τώρα τον θυμήθηκε?)

Ανοιχτή πρόσκληση Παπανδρέου σε Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία για σημαντικά θέματα που αφορούν στις ελληνορωσικές σχέσεις είχαν το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για το τραγικό συμβάν στον ποταμό Βόλγα. Η συνομιλία, μάλιστα, συνέπεσε με την επιστροφή του κ. Πούτιν από εκδήλωση για το τραγικό αυτό συμβάν.
Οι δύο πρωθυπουργοί μίλησαν για θέματα διμερούς συνεργασίας, όπως τεχνολογικά, αμυντικά και ενεργειακά. Ιδιαιτέρως ασχολήθηκαν με τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, θέμα για το οποίο το ενδιαφέρον των δύο χωρών παραμένει αμείωτο.
Συζήτησαν και για θέματα σχετικά με την οικονομική κρίση και ο κ. Πούτιν εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ο κ. Παπανδρέου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για τη θετική στάση της Ρωσίας για τα θέματα της Ελλάδας στις συζητήσεις στο ΔΝΤ.

Επιπλέον, συζήτησαν και αναπτυξιακά θέματα αλλά και θέματα επενδύσεων, για τα οποία υπάρχει ρωσικό ενδιαφέρον.
Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ισχυρή πολιτική τους βούληση για επιτάχυνση και περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων, για τις οποίες ο Ρώσος πρωθυπουργός έχει πει, στο παρελθόν, ότι είναι στρατηγικού χαρακτήρα.
Τέλος ο Έλληνας πρωθυπουργός προσκάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του να επισκεφθεί την Αθήνα σε χρόνο που εκείνος μπορεί να επιλέξει.


Δικό μας σχόλιο : Τώρα που έσφιξαν οι κώλοι θέλει συνομιλίες ο ΓΑΠ. Θα πρέπει τώρα ο Πούτιν να τον γράψει στα @@ του να δούμε που θα βρει συμπαραστάτες μετά. Όταν του προσέφερε τα 25 δις η "Μαϊμού του Μαξίμου" μίλαγε για κήπους, δασάκια και πράσινα άλογα. Τώρα τρέχει μήπως και καταφέρει να σώσει κάτι. Πολιτική για τη σωτηρία της χώρας δεν είναι να ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ αριστερά και δεξιά κ. Παπανδρέου. Πολιτική είναι να έχεις τα παντελόνια και να κηρύξεις Στάση Πληρωμών σε όλους τους δανειστές σου μέχρι να ορθοποδήσει η χώρα οικονομικά. Αλλά βλέπεις οι φίλοι σου οι Αμερικανο-Εβραίοι δεν σε αφήνουν από τη μιά να το κάνεις, αλλά και εσύ δεν είσαι άξιος των περιστάσεων για να πράξεις κάτι ΥΠΕΡ της Ελλάδος. Έρχεται όμως το Γουδί σύντομα και τότε θα καταλάβεις εσύ και οι Δουλοπάροικοι που έχεις δίπλα σου "πόσα απίδια χωρά ο σάκος" (αν δεν γνωρίζεις την έκφραση ρώτα κάποιο Έλληνα από αυτούς που σε συμβουλεύουν, αν υπάρχει κανείς...)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου