Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αμερικανός πράκτορας παγίδευσε τον Καραμανλή


Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Από τις 30 Δεκεμβρίου του 2010 είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία» αυτό που έρχεται να επιβεβαιώσει η εισαγγελική (προδικαστική) έρευνα του εισαγγελέα Εφετών Δ. Δασούλα, που δείχνει την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας ως αυτουργό των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων και πολιτών την περίοδο 2004-2005, μέσω του δικτύου της Vodafone. Η εφημερίδα μας, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γιατί παρακολουθούσαν τον Καραμανλή», έριχνε φως σε μια υπόθεση που ήταν πρελούδιο όσων ακολούθησαν. Οι ΗΠΑ, από την πρώτη στιγμή, είχαν στοχοποιήσει τον κ. Κώστα Καραμανλή, όπως έχει αποκαλυφθεί και στα WikiLeaks, καθώς ο τέως πρωθυπουργός εφάρμοζε μία πολιτική στο θέμα των αγωγών σε συνεργασία με τον Πούτιν. Επίσης, μετά το διπλό «όχι» στο σχέδιο Ανάν και στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο του Βουκουρεστίου, είχε μπει στο μάτι της κυβέρνησης Μπους. Δεν είναι συμπτωματικές και οι τελευταίες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας του κ. Καραμανλή, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών και ενημέρωση που είχε η ΕΥΠ από Ρώσους πράκτορες για το επεισόδιο που είχαν με πράκτορες άλλων χωρών.

Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα («Καθημερινή») και με τη βοήθεια τεχνικών της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης των Τηλεπικοινωνιών, τέσσερις συσκευές κινητών που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή είχαν αγοραστεί από κατάστημα της Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά, από το ίδιο πρόσωπο.

Ενας από τους χρήστες των συσκευών αφαίρεσε τη σύνδεση και τοποθέτησε άλλη σύνδεση που είχε αγοραστεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Η σύνδεση αυτή χρησιμοποιούνταν από τις αρχές του 2005 και για κλήσεις από και προς τους ίδιους αριθμούς.

Τώρα, ο εισαγγελέας Εφετών Δ. Δασούλας ανακάλυψε ότι το κινητό -με τον συγκεκριμένο μοναδικό αριθμό (ΙΜΕΙ)- ανήκει στο προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς εισάγει χρόνο ομιλίας από τηλέφωνο-«σκιά», κάτι που σημαίνει ότι αυτός που χρησιμοποιούσε το κινητό της Vodafone και αυτό της «σκιάς» μέσω της κάρτας ΤΙΜ ήταν το ίδιο πρόσωπο ή ανήκαν στην ίδια ομάδα.

Το ερώτημα τώρα είναι αν η κυβέρνηση τολμήσει να ζητήσει, μετά την αποκάλυψη αυτή, την άρση της διπλωματικής ασυλίας των υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου