Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο το 26% των Ευρωπαίων αποδέχονται ως θετική την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.


From HEIL GAP

Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της έρευνας του Transatlantic Trends που πραγματοποιήθηκε από το Γερμανικό Ταμείο “Marshall” των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν συμμετείχαν όμως όλες οι χώρες της Ε.Ε. στην έρευνα.

Συμμετείχαν : η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σλοβακία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σουηδία.

Και εάν λάβουμε υπόψη μας τους εθνολογικούς πληθυσμούς, στην Τουρκιά την Βουλγαρία την Ρουμανία και τα ισλαμικά χαλιφάτα της Σουηδίας, Γαλλίας και μεγάλης Βρετανίας, ευκόλως αντιλαμβανόμαστε, ότι ακόμη και το 26% ως νούμερο, είναι μάλλον παραφουσκωμένο.

Μπορεί ο Πρόεδρος Γκιούλ να ζητά ότι "Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με την άφιξη περισσοτέρων μεταναστών και να αποδεχτούν την ποικιλομορφία", αλλά πρέπει να καταλάβει ότι απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους Ευρωπαίους και όχι απλώς σε κάποιους προδότες από την χώρα μας.

Ο «πολύ-τσαμπουκάς» Αμπντουλάχ Γκιούλ μπορεί να δηλώνει ότι :
«Το καθήκον του κράτους είναι να εξασφαλίσει για όλους τους πολίτες του, ανεξάρτητα από θρησκεία, γλώσσα και φυλή, ίσα συνταγματικά δικαιώματα και ... την ισότητα των ευκαιριών», μόνο που ξεχνά ότι η λειτουργία των χριστιανικών εκκλησιών στην χώρα του, επιτρέπεται μια φορά την πενταετία και βάλε, το μέγιστο, λέμε τώρα, μάλλον ποτέ, γράψε HEIL GAP.

Αλλά ως φαίνεται λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.

Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Daniel Cohn-Bendit, ένας από τους ισχυρότερους υποστηρικτές της Τουρκίας (και ένας αναγνωρισμένος παιδόφιλος, ας μην ξεχνάμε τι «κουμάσι» είναι και αυτός), λέει τώρα ότι η Τουρκία "δεν έχει πλέον καμία προοπτική ένταξης στην ΕΕ".

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν έχει θεωρηθεί ως ήρωας στις αραβικές πρωτεύουσες που επισκέφθηκε πρόσφατα, γιορτάζοντας το αραβικό δημοκρατικό ξύπνημα της λεγόμενης αραβικής άνοιξης η όπως αλλιώς λέγεται αυτό.

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι πρόθυμος να χρήσει τον εαυτό ως ηγέτη, στις προσπάθειες για την ανοικοδόμηση του αραβικού κόσμου. Ταυτόχρονα, ο Ερντογάν παρουσιάζει τον εαυτό του όλο και περισσότερο ως συνήγορο των Παλαιστίνιων. 

Την ίδια στιγμή, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναπτύσσει επιθετικές, αν και για να ακριβολογούμε, φραστικές επιθέσεις, κατά της χώρας μας, της Κύπρου και του Ισραήλ. Αλλά επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι πολιτικοί της ξύπνησαν σήμερα και άρχισαν να επικρίνουν τον Τούρκο ηγέτη, ζητώντας πιο μετριοπαθείς τόνους. Δηλαδή εδώ που τα λέμε εάν δεν υπήρχε η ρήξη Τουρκιάς – Ισραήλ οι μύωπες Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν θα αντιλαμβάνονταν καθόλου τις τουρκικές προκλήσεις εναντίον μας.

Να την χαιρόμαστε τέτοια αλληλεγγύη.

Ο Τούρκος Ερντογάν, μάλλον μου θυμίζει όλο και περισσότερο τον Μουσολίνι, και καθώς φαίνεται έχει δει αρκετές ταινίες με την ζωή του IL DUCE, ώστε μιμούμενος τον πλέον, πλασάρει το ίδιο είδος της λαϊκίστικης έκκλησης προς τους μουσουλμάνους Άραβες, κατά του «κοσμικού κράτους» καθώς θέλει να αναδειχτεί ως ο υποτιθέμενος αντικαταστάτης του Ιράν στον Ισλαμικό φονταμενταλισμό, σύμφωνα με τον οποίο όλος ο κόσμος θα πρέπει τελικά να έρθει κάτω από την κυριαρχία του Ισλάμ.

Ο Ερντογάν πιστεύει - σκέφτεται! - Ότι η Τουρκία είναι ένα μοντέλο για τους Άραβες. Αλλά αποτυγχάνει να συλλάβει τη φύση της Τουρκιάς στην πραγματικότητα.
Η Τουρκία είναι ζωντανή και υπάρχει ακόμα, χάριν της αποτελεσματικής πολίτικης του Ατατούρκ.

Παιδιά εδώ μιλάμε για ιστορική αλήθεια, φυσικά κανένας μας δεν τον πηγαίνει τον τύπο, αλλά εδώ πρόκειται για την ιστορική προσωπικότητα που σφυρηλάτησε και δημιούργησε την σύγχρονη Τουρκιά.

Ακόμη και εκείνοι οι βιομήχανοι που είναι ευσεβείς μουσουλμάνοι, και οι οποίοι έχουν πεισθεί ότι το Ισλάμ και η «νεωτερικότητα», του Ισλάμ, συμπορεύονται με την οικονομική ανάπτυξη, και τη δημοκρατία, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι το παράδειγμα της Τουρκίας αποδεικνύει και κάτι τέτοιο. 
Ο Ερντογάν έχει ανατρέψει τον «κεμαλισμό» και τους συστημικούς περιορισμούς του σχετικά με το Ισλάμ. Μέχρι στιγμής, το αποτέλεσμα της ανατροπής αυτής, έχει γίνει αισθητό από τους ιδιώτες τους αξιωματικούς του στρατού, τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων, τους δημοσιογράφους …(σε μια κοινωνία όπου η ελευθερία των ΜΜΕ πλέον θεωρείται ότι συνεχώς μειώνεται)

Οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να γίνονται αντί-δυτικοί, όπως πλέον γίνεται ορατό. Μήπως θέλουν να πάρουν τη θέση του Ιράν ως ηγετική περιφερειακή δύναμη κατά του εβραϊκού κράτους και της χορηγού του της Αμερικής; Ρωτάμε !

Αυτό θα ήταν μάλλον παράξενο αφού η Τουρκία εξακολουθεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ, ακόμα έναν υποψήφιο μέλος για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξακολουθεί δε να αποτελεί δεδηλωμένη φίλο και σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών, μια σχέση την οποία η Ουάσιγκτον τις ανταποδίδει συνεχώς και επισήμως, καθώς σχεδόν την ίδια στιγμή που η Άγκυρα δήλωνε τις κυρώσεις της κατά του Ισραήλ, η Άγκυρα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, συμφωνούσαν να αναπτύξουν ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης, στο πλαίσιο ενός συστήματος άμυνας του ΝΑΤΟ, του οποίου διακηρυγμένος στόχος είναι να προστατεύει την Ευρώπη από τους πυραύλους του Ιράν.

Και εδώ HEIL GAP ( or mind the GAP ) ως πονηρός απόγονος του Οδυσσέα, θα ήθελε να γνωρίζει μήπως η τοποθεσία της εγκαταστάσεως αυτού του αντιπυραυλικού συστήματος, θα είναι μέσα στα όρια του εν δυνάμει νεοϊδρυόμενου κράτους των Κούρδων ; 

Ωστόσο, ο Ερντογάν έχει συνδέσει επίσης την αλληλεγγύη του με τον αραβικό κόσμο με μια έντονα αντί-Ισραηλινή εξωτερική πολιτική και μονό. Πράγματι, οι πολιτικές γραμμές μάχης μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες :

Από την πλευρά όμως της διαμάχης του με την Κύπρο, αγνοεί την τεξανή noble energy και το ρόλο που έπαιξαν οι πετρελαϊκοί αγωγοί στην ήττα της «ΧΙΛΑΡΥ» από την προεδρική υποψηφιότητα του δημοκρατικού κόμματος, λογω των δεσμών που είχε συνάψει η νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με αυτές τις εταιρίες.

Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά μέσα στον εγκέφαλο του ; 
Δεν ξέρω, αλλά ο καθένας λογικός άνθρωπος αρχίζει κάτι να υποπτεύεται.

Και όσον αφόρα τις προκλήσεις του εναντία στην χώρα μας, φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι ο ελληνικός στρατός, παρόλα αυτά που τραβά από την κυβέρνηση του πασοκ, διατηρεί το φρόνημα του ακέραιο και δεν θα παίξει τις «κουμπάρες» με τους Τούρκους σε μια ενδεχόμενη εμπλοκή !
(ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ “ΟΥΚ” ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΥΣ. 

Αλλά πιθανότατα ο ριζοσπαστισμός του Ερντογάν θα "καταρρεύσει υπό το βάρος των δικών του αντιφάσεων και των παραφουσκωμένων του ρητορικών".

Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τα πιθανά οφέλη από τη νέα επιθετικότητα της Τουρκίας, ένα ερώτημα παραμένει: τελικά ο Ερντογάν έχει αναπτύξει μια τόσο λαμπρή στρατηγική, ή απλώς το παρακάνει και κάνει ένα επικίνδυνο άλμα προς το άγνωστο; Ανεξάρτητα από την πολιτική ικανότητα του Τούρκου Πρωθυπουργού και το διπλωματικό δαιμόνιο Νταβούτογλου, (όταν βεβαία βρίσκει «γιουσουφάκια» σαν τον Γιωργάκη, διότι στην Γιουγκοσλαβία έσπασε τα μούτρα του όπου και δέχτηκε άπειρες προσβολές από τον πρωθυπουργό της) όπως επιβεβαιώνουν οι σκεπτικιστές, δεν θα είναι σε θέση να ελέγξουν όλες τις συνέπειες της ριψοκίνδυνη στρατηγική τους, σε ένα τέτοιο ύπουλο και ευμετάβλητο περιβάλλον, όπως η Μέση Ανατολή. 
Ας μην το ξεχνάμε αυτό.

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Related Posts :



6 σχόλια:

  1. A)
    “ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ”

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.newsbeast.gr/files/temp/69709B35F688FA31DFAA1244867EA451.jpg

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    Διαβάζω επί μια ολόκληρη εβδομάδα τώρα , για την επικείμενη έξοδο της χωράς μας από το ευρώ και την Ευρωζώνη , τις συνήθεις νύξεις των ΜΜΕ κατά των Ευρωπαίων , εν συνεχεία τις διαψεύσεις περί χρεοκοπίας μας και εξόδου από το Ευρώ που επακολουθούν από την καγκελάριο Μερκελ και τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν - Κλοντ Τρισσε . κλπ

    Μόνο που μέχρι στιγμής δεν άκουσα από κανένα το απλούστατο : ότι όλα αυτά τα σενάρια πρωτίστως είχαν ως σκοπό την άνοδο των ασφάλιστρων κίνδυνου των Ελληνικών κρατικών ομολόγων κατά 5.000 μονάδες μέσα σε δυο -τρεις ημέρες , ( ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ) .

    Φυσικά προέρχονται από ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ εις βάρος της χώρας μας . Μια συμπαιγνία ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό , ο οποίος μετά τα «βουλιάζουμε» και τους «τιτανικούς» του , χτύπησε και πάλι , στην Διεθνή Έκθεση Θες/νικης , “ανακοινώνοντας” το «φαιδρότατο» ότι η χώρα μας ΔΕΝ θα εξέλθει από το ΕΥΡΩ . ( ; ) . Δηλαδή ;
    Δηλαδή ότι ο μέγας ΓΑΠας, ανακοινώνοντας ότι «δεν θα εξέλθει από το Ευρώ», έβαζε φανερά σε ΥΠΟΨΙΑ πλέον όλους τους επενδυτές των ομολόγων μας :
    Δηλαδή ήταν σαν να τους έλεγε , ότι υπάρχει και τέτοιος ενδεχόμενος κίνδυνος …...
    Όπως καταλαβαίνετε πάντα οι υπόνοιες θα είναι δεδομένες μετά από τέτοιου είδους δηλώσεις .
    Ως επομένη πράξη του έργου , έρχονται « ως επισφράγισμα πλέον » οι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΕΣ
    « προβλέψεις περί εξόδου της χώρας μας από το ευρώ» , από το αφεντικό του ΓΑΠα , τον συνεργάτη των ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , τον περιβόητο « Mr. George Soros » .

    Για αυτό σας λέω : Πρόκειται για συμπαιγνία όλων τους , εναντίων όλων μας .
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://1.bp.blogspot.com/-WvLwJYv6m8k/TgPulw4EeGI/AAAAAAAACgw/SoJgSgzM40c/s1600/william%2Bbanzai7%2Bgpap%2Bbanksta.jpg

    Διότι ως γνωστόν δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά . Μόνο που την φωτιά , την άναψε για μια ακόμη φορά ο ΓΑΠας , αμέσως δε ακολούθησαν τα παπαγαλάκια των ειδήσεων των ΜΜΕ και κάποιων εκ των μπλογκ ( αν και πολλοί από τους τελευταίους , δίχως να το καταλαβαίνουν , ίσως από κάποιους λόγους προσωπικής προβολής και μόνο , χειραγωγούνται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , αφού εκτελούν απερίσκεπτα τα κελεύσματα της , και , δίχως να το αντιλαμβάνονται , υπακούοντας και εξυπηρετώντας την έτσι, στην επίτευξη των υπόγειων στόχων της ) .
    Συγγνώμη , αλλά αυτή είναι η περίφημη αλήθεια .

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://4chanarchive.org/images/v/61490689/1275637605477.jpg

    Αλλά επειδή το σημερινό μας άρθρο « μια κυβέρνηση για κλωτσιές » θα είναι και το προτελευταίο μου άρθρο (πριν από το « Αποχαιρετισμός στην Ευρώπη »), σκέπτομαι αν δεν σας πειράζει να επεκταθώ λίγο .
    Εντάξει όλοι συμφωνούμε ότι όλη αυτή η αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία δημιουργεί ένα τεράστιο κύμα φόβου στον κόσμο των χρηματοπιστωτικών αγορών και κανείς δεν είναι σίγουρος αν η Ελλάδα πρόκειται να προεπιλεγεί ή όχι.
    Εάν όμως η Ελλάδα περάσει στην προεπιλογή , κάποιος μέσα από αυτή την ανίκανη « κυβέρνηση για κλωτσιές » , θα έπρεπε τουλάχιστον να σκεφτεί την μαζική αλυσιδωτή αντίδραση μαζί με το «ντόμινο» προεπιλογών που θα επακολουθούσε , αλήθειες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα βασικά διαπραγματευτικά επιχειρήματα υπέρ της πατρίδος μας .
    Διότι σήμερα , το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα , συνεχίζει να λειτουργεί με το χρέος , έτσι όταν υπάρξει μια πιστωτική κρίση στην Ελλάδα , ο κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφτεί το τι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό και στις υπόλοιπες οικονομίες που λειτουργούν επίσης σύμφωνα με το χρέος . ( ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΧΡΕΟΣ : Υπάρχουν στο YouTube εξαιρετικά επεξηγηματικά φιλμάκια επάνω σε αυτό το θέμα “MONEY AS DEPT” )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

    ΕΔΩ
    http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/blog-post_1339.html#comment-form

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΔΩ ,ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ
    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΞΑΝΑ
    B)
    Αλλά αυτό το χαρτί για διαπραγμάτευση , είναι ΔΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΧΙ « κυβέρνηση για τις κλωτσιές » , που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάνε στο εστιατόριο πολυτελείας και να φάνε τον περίδρομο . (φυσικά τον λογαριασμό χρεώνουν στους Έλληνες φορολογούμενους)

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
    http://www.channelnewsasia.com/imagegallery/store/phpjAGLGT.jpg

    Τώρα, όμως, όπως έχουμε ξαναγράψει , ένα κύμα αντί-διάσωσης σαρώνει τη Γερμανία κάνοντας το μέλλον των διασώσεων να τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση.

    Αλλά ποιες φαίνεται να είναι οι ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ :

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ : η Γερμανία και τα άλλα πλούσια κράτη της ευρωζώνης θα μπορούσαν να πιπιλίζουν ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ και να αποφασίζουν δια ατελείωτες διασώσεις σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία.

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ : τα έθνη της ευρωζώνης θα μπορούσαν να επιλέξουν μια πολύ βαθύτερη οικονομική και πολιτική ολοκλήρωση. Αυτό θα σήμαινε μια τεράστια απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας , αλλά θα έσωζε το ευρώ , τουλάχιστον για λίγο , μάλλον για πολύ λίγο .

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ : η Γερμανία με τα Σκανδιναβικά κράτη και την νέα της οικονομική της αποικία την Πολωνία , σχηματίζουν το Βορειο-Ευρωνόμισμα , παίρνοντας ως "Καβάτζα" τους και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ΚΑΙ ΤΟΤΕ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ , διαλύουν την ευρωζώνη , ξαποστέλλοντας μαζί και την χώρα μας .

    Αυτή τη στιγμή, απουσιάζει η πολιτική βούληση για μια από αυτές τις τρεις επιλογές . Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολιτική ελίτ της Ευρώπης δεν θα προσπαθήσει να χτυπήσει βίαια, μέσω κάποιου είδους , « νέου σχεδίου » .

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ : και όμως υπάρχει και αυτή η λύση του HEIL GAP και της παλιοπαρέας του , που δεν είναι άλλη , από το να αναληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την σύσταση ενός τμήματος εκ των «εξυπνούληδων» των Βρυξελλών , που θα μελετήσει και θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις , για την τίμια διαγραφή ενός μέρους του θανατηφόρου χρέους των κρατών της ευρωζώνης

    Διότι η οικονομική κατάσταση δεν είναι κάτι που απλώς «συμβαίνει» , όπως μια θεομηνία , ένα χαλάζι και ένας σεισμός , όπως προσπαθεί να μας πείσει ο παχύς μας κύριος υπουργός “ο επί των οικονομικών της χώρας” . ( χα, χα, χα )
    Η οικονομική καταστροφή της χώρας μας είναι το αποτέλεσμα των νόμων και των κανονισμών που προωθούνται από τους νεοφιλελεύθερους οικονομολόγους και τις μεγάλες επιχειρήσεις , οι οποίοι ακολούθως θεσπίζονται από τις κυβερνήσεις , αυτή όμως προέρχεται και από την προδοσία της αντιπολίτευσης , που έχει ξεχάσει την δημοκρατία και τον σοσιαλισμό και ασχολείται μόνο με τον διεθνισμό , τα τζαμιά και τους λαθρομετανάστες .

    Αυτό που η πολυεθνική κρίση του χρέους αποδεικνύει , είναι ότι η νεοφιλελεύθερη οικονομία είναι μια αποτυχία και καταστροφή για την πλειοψηφία , αλλά και ένας επίγειος παράδεισος για τους πολύ πλούσιους. Η παγκοσμιοποίηση και η απορρύθμιση του κράτους , έχουν μεταβιβάσει πλέον την εξουσία από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις στις ιδιωτικές εταιρείες , που απειλούν να μετακινηθούν σε άλλη χώρα αν δεν μειωθούν οι φόροι και οι μισθοί , ώστε να αυξηθούν έτσι περισσότερο τα οφέλη τους , και , αν δεν καθοριστούν επίσης νέοι όροι λειτουργίας του συστήματος , ώστε να λαμβάνουν νέες επιδοτήσεις από τους φορολογούμενους .
    Οι συνθήκες αυτές θέτουν και την Ελλάδα πλέον στο έλεος των εταιρειών.
    (πχ,βλ. το πετρέλαιο , την τοξική ρύπανση, την άρνηση ετικέτας στα γενετικώς τροποποιημένα , στα συστατικά αμίαντου ... κλπ κλπ) . ( βλέπε ακόμη φυσικό αέριο αττικής που δεν το ελέγχει πλέον ούτε η πολεοδομία , η συμπαιγνία του με το υπουργείο περιβάλλοντος και τέλος τον συνήγορο του πολίτη καθώς κάνει την πάπια σε όλα αυτά τα θέματα .)

    Η Ελλάδα μας έχει μετατραπεί σε ένα εταιρικό φασιστικό κράτος σύμφωνα με τα ιδεολογικά πρότυπα του " IL DUCE " Benito Mussolini . ( εδώ ΔΕΝ περιλαμβάνουμε τον Ιταλικό λαό )
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%BF_%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. C)
    Κατά τα άλλα : « η κυβέρνηση ΓΑΠα και ήταν και συνεχίζει να είναι τελείως ανίκανη για ορθές οικονομικές και αναπτυξιακές ενέργειες » , απέτυχε δε να διαπραγματευτεί με τους κάτοχους των ομόλογων , είτε αυτοί ήταν κάποια ασφαλιστικά ταμεία , είτε διεθνείς όμιλοι , είτε ανεξάρτητοι «μεγάλο-επενδυτές» ώστε να επιτύχει μια αξιοπρεπή αναδιάρθρωση του χρέους .

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο : ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSvW1uBm4FCw9xYM2Utt39U3MVppodYXqd5VKVphxyewefXApyaYw

    Ο δε υπέρβαρος , ο νέος υπουργός «ο επί των οικονομικών» , τρομάρα του , αντί να στρωθεί στην δουλεία , να ρίξει λίγο τον υπερφίαλο εγωισμό του , μια που είναι παν-άσχετος στα οικονομικά , και να ζητήσει την συμβουλή δυο τριών ανθρώπων που γνωρίζουν το θέμα ( άλλωστε οι οικονομολόγοι δεν λείπουν σε αυτή την χωρά) , ώστε να αναδιαρθρώσει το χρέος , λύνοντας το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα τις χώρας μας , « κάθεται και χάφτει μύγες » , συνεχίζοντας όμως και να μας ζητεί εκβιαστικά φόρους , φόρους , φόρους και το χειρότερο όλων «χωρίς να έχει φάει ακόμα τις κλωτσιές του» .
    ( Τώρα για την ουσιώδη αυτή παράληψη των Ελλήνων , δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει )……

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.foofx.net/wp-content/uploads/2011/07/greek-crisis-0061.jpg

    Αυτή « η κυβέρνηση για κλωτσιές » εσχάτως έφτασε στο σημείο να απειλεί τον κάθε φτωχό και συνταξιούχο , ότι θα του κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα άρα και την ζωή του , εάν δεν πληρώσει το νέο χαράτσι που του επέβαλε στην κατοικία , την στιγμή που έχει εκμηδενίσει τις αποδοχές των Ελλήνων , ενώ συγχρόνως χαρίζει τα χρέη στο ALTER CHANNEL και στους μεγαλοαπατεώνες «πασοκους» ασφαλιστές , τα διάφορα πρόστιμα και το σπουδαιότερο ανέχεται το φανερά πλέον το λαθρεμπόριο καυσίμων .
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ –
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

    Αλλά το σπουδαιότερο όλων χαρίζει την Ελληνική ΑΟΖ του Καστελόριζου στους Τουρκαλάδες , μη αναγνωρίζοντας την , χάνοντας πλην των άλλων και τρισεκατομμύρια εσόδων για την χώρα .
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    ( Αν και θα έχει μεγάλη πλακά να εμφανιστεί κάποια ψυχή στο Γουδί , φορώντας τα εφαρμοστά κολάν της )

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    http://2.bp.blogspot.com/-uMNzMyy4AQQ/TeeGEhxWC1I/AAAAAAAAf10/GUTHrFFcyCo/s400/%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A3.jpg

    Αντί να επιτελέσει το καθήκον του όμως , ο παχύς υπουργός μας άρχισε και αυτός μαζί με τον «ΤΣΥΡΙΖΑ» πάλι τις «αρλούμπες» για τα ευρωομόλογα , λες και θα ήταν ποτέ δυνατόν η Γερμανία και η Γαλλία , να υποθηκεύσουν τον πλούτο και τις επιχειρήσεις των , εγγυώμενοι προς χάριν του χρέους των Ελλήνων πολιτικών και των οικονομικών (λαμογιών) μεγαλοαπατεώνων συνεργατών των , καθώς και του Ευρωπαϊκού συστήματος της ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ « PONZI ».
    Διαβάστε ΕΔΩ (και όποιος επιθυμεί , μπορεί ελευθέρα να το αναδημοσιεύσει ) " ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ponzi": ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ;
    http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/ponzi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. D)

    Αλλά ποιος άραγε θα « συνεφέρει » την έρημη οικονομία , όταν επί τρία χρόνια ακούμε ότι υπάρχουν 500 κρατικές επιχειρήσεις «στα χαρτιά », χωρίς να απασχολούν καθόλου προσωπικό , όμως με «εν ενεργεία» ( ; ) «ΚΛΕΙΣΤΑ κτίρια» ( ; ) , προφανώς τα περισσότερα νοικιασμένα ;
    Όμως οι αθεόφοβοι αυτής «της κυβέρνησης για κλωτσιές» οι οποίοι από προχθές μας ζητούν φόρο και για την σωματική μας ανάγκη ( έτσι : εφόσον θα φορολογούμεθα και δια τα τετραγωνικά μέτρα της τουαλέτας του σπιτιού μας ) , επί τόσα χρόνια δεν ξενοίκιασαν ούτε ένα από αυτά τα κτίρια , ώστε να γίνει μια κάποια στοιχειώδης οικονομία .
    Μα θα μου πείτε: Φίλε μου HEIL GAP ( or mind the GAP ) . μήπως και τα έχεις παίξει τελείως ; αφού τα έχουν νοικιάσει μέσα από τους δικούς τους ανθρώπους , τους χρηματοδότες των κομμάτων τους και ως είθισται τελευταίως , μάλλον με αστρονομικά νούμερα ενοικίων !
    Αντιθέτως δια να κάνουν οικονομία σκοπεύουν να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους , εν μέσω ανεργίας του 20% και βαλε (σε πραγματικά στοιχεία ) και στην θέση τους θα προσλάβουν άλλους μέσω « διαβλητών » Μ.Κ.Ο .
    Για φαντάσου λέει να φτιάξει μια τέτοια και ο “σαπιοδοντης” εμπρηστής της marfin και να πηγαίνουν σε αυτόν οι απολυμένοι για να του ζητούν δουλειά ; (και δεν θα έχει καθόλου πλάκα )

    Το πόσο απελπιστικά έχουν γίνει τα πράγματα στην Ελλάδα;
    Απλά σκεφτείτε το εξής απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο του Puru Saxena:
    “ Στην Ελλάδα, το δημόσιο χρέος αντιπροσωπεύει πλέον σχεδόν το 160% του ΑΕΠ και η μέση απόδοση του ελληνικού χρέους είναι γύρω στο 15%. Έτσι, αν το χρέος στην Ελλάδα μεταφερθεί χωρίς την αναδιάρθρωση, το κόστος των τόκων του και μόνο , θα ανέλθει σε περίπου 24% του ΑΕΠ. Με άλλα λόγια, αν δεν συμβεί ένα σβήσιμο μέρους του χρέους, σχεδόν το ένα τέταρτο της οικονομικής παραγωγής στην Ελλάδα θα αφομοιώνεται από την αποπληρωμή των τόκων! “

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://i.usatoday.net/news/_photos/2011/04/18/S-and-P-kicks-Obama-Congress-TH33QHC-x.jpg

    Ας μάθει λοιπόν τώρα αυτή η κυβέρνηση για κλωτσιές ότι :
    Υπάρχουν αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης.
    Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για το οικονομικό σύστημα της Ευρώπης, επειδή σχεδόν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες είναι μοχλευμένες μέχρι τον λαιμό και είναι μαζικά εκτεθειμένες με το δημόσιο χρέος.
    Αν νομίζετε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα , απλώς θυμηθείτε τι συνέβη το 2008.
    Τότε, στην « Lehman Brothers » η μόχλευση ήταν 31 - 1.
    Σήμερα, στις μεγάλες γερμανικές τράπεζες μόχλευση είναι 32 - 1, και είναι οι τράπεζες που κατέχουν σήμερα ένα τεράστιο ποσό των ευρωπαϊκών κρατικών χρεωστικών τίτλων.

    Συνολικά, το σύνολο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος έχει συνολικά δυο τρισεκατομμύρια δολάρια από την έκθεση του σε ελληνικά, ιρλανδικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ιταλικά χρεόγραφα . Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει ακόμα , οποιαδήποτε προεπιλογή, έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε μια τεράστια οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη.

    Τώρα απλά δείτε μόνο μερικά από τα στοιχεία του ιδικού μας οικονομικού μακελειού .......
    1) Η απόδοση των διετών ομολόγων του Ελληνικού φτάνει μέχρι 50,38%.
    2) Η απόδοση των μονοετούς ομολόγου του Ελληνικού έφτασε μέχρι 82,14%,
    πριν από ένα χρόνο ήταν κάτω από το 10%.
    Ακριβώς , σήμερα έχουμε μια μεγάλη οικονομική κρίση ΑΛΛΑ δεν υπάρχει καμιά ορατή λύση,
    ΔΙΟΤΙ αυτή « Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ » « ακόμη και σε τέτοιες συγκυρίες », ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να διαπραγματευτεί την αναδιάρθρωση (μείωση , ψαλίδισμα , κούρεμα) του χρέους της χώρας μας . .
    Λοιπόν, τι θα επακολουθήσει;
    Το σύστημα είναι σπασμένο και μη επιδεχόμενο διόρθωσης .
    Όπως λέει η Βίβλος, "Ο οφειλέτης είναι ο δούλος του δανειστή."
    Κρίμα που τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να υποφέρουν λόγω της ολοκληρωτικής απληστίας Των τραπεζών ......... Αλλά αλήθεια, πρέπει να υποφέρουμε ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΩΝ;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E)


    Τώρα ποιος θα είναι ο πραγματικός μπαλαντέρ:
    Μα το πώς θα αντιδράσει ο λαός ! HEIL GAP (or mind the GAP)
    Υ.Γ.
    ( Τώρα που ο HEIL GAP το σκέπτεται καλύτερα , πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση , πέρα από τις κλωτσιές είναι και για πολλά χαστούκια )

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή