Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Συμφορά" στη Βουλή! Χωρίς χαμάμ και γιόγκα οι βουλευτές

"Συμφορά" στη Βουλή! Χωρίς χαμάμ και γιόγκα οι βουλευτές

«Κόψτε τα πάντα» είναι η στρατηγική που καλείται να ακολουθήσει και η Βουλή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου Φίλιππου Πετσάλνικου τις επόμενες ημέρες από κρησάρα θα περάσουν όλα τα προγράμματα του γυμναστηρίου που λειτουργεί στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της οδού Μητροπόλεως που ανήκει στη Βουλή, ενώ την ίδια στιγμή μειώνεται κατά 20 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός της Βουλής. 

Σχετικά με το γυμναστήριο, ο ίδιος ο πρόεδρος θα ελέγξει προσωπικά ποια προγράμματα έχει ο χώρος άθλησης του Κοινοβουλίου, αν κάποια από αυτά είναι πολυτέλεια, ή κάποιες υπηρεσίες όπως το χαμάμ για υπαλλήλους και βουλευτές είναι προκλητικές στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. 

Το γυμναστήριο της Βουλής διαθέτει στα αποδυτήρια των ανδρών και των γυναικών δύο μικρές αίθουσες που λειτουργούν ως χαμάμ, τα οποία ωστόσο σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο γυμναστήριο ελάχιστοι από τους επισκέπτες τα χρησιμοποιούν και σχεδόν ποτέ οι βουλευτές, που επιλέγουν το γυμναστήριο της Βουλής μόνο για να αθλούνται. 

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας ο πρόεδρος της Βουλής έγινε δέκτης παραπόνων από βουλευτές οι οποίοι του έλεγαν ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν πρέπει να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και να δίνουν τίτλους λαϊκίστικους που στρέφουν τον κόσμο εναντίον τους.

«Εγώ δεν ξέρω καν πού πέφτει το γυμναστήριο και πάω στο νησί και με ρωτούν αν κάνω χαμάμ» παραπονέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης, ενώ ο Χρήστος Ζώης ζήτησε να κοπούν όλα αυτά τα δήθεν προνόμια, που δεν τα απολαμβάνουν οι βουλευτές και χρησιμοποιούνται για να αμαυρωθούν τα ονόματα όλων. 

Στο μικροσκόπιο του προέδρου θα μπουν τα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες που γίνονται στο γυμναστήριο. Θα εξεταστεί, δηλαδή, κατά πόσο αυτά είνναι απαραίτητα ή όχι και αναλόγως θα πράξει. 

Την ίδια ώρα, μόλις λίγα 24ωρα πριν κατατεθεί ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2012, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ψάχνουν τους κωδικούς από όπου μπορούν να γίνουν οι περικοπές. 

Μερικά από τα μέτρα που προωθεί η Βουλή είναι μείωση του νέου της προϋπολογισμού κατά 20 εκατ. ευρώ, αναδιαρθρώσεις τμημάτων, συμπτύξεις και καταργήσεις υπηρεσιών, καθώς επίσης εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας. Ολα αυτά στο πλαίσιο της συμβολής της στην προσπάθεια περικοπής των δημοσίων δαπανών. 

Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2012 αναμένεται να μειωθεί στα 178 εκατ. ευρώ από 198 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν για το προηγούμενο έτος, ενώ θα έρθει προς ψήφιση νωρίτερα, μετά την επίσπευση της συζήτησης και της ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού βάσει της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με κύκλους της Βουλής, ό,τι προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους θα ισχύσει και για τους υπαλλήλους της Βουλής.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου