Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η κυβερνηση εκβιάζει τους δικαστικούς για το εννιαίο μισθολόγιο


Γνωστός μου νομικός μου μετέφερε πληροφορία από μέσα από το ΣτΕ, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει πιέσεις και εκβιασμοί της κυβέρνησης στα ανώτατα κλιμάκια του ΣτΕ να μην βγάλουν αντισυνταγματικό το Μνημόνιο στη συνεδρίαση της Ολομέλειας, γιατί διαφορετικά θα τους εντάξουν στο ενιαίο μισθολόγιο. Πιθανόν σ αυτή την κατεύθυνση να ήταν και η πρόσφατη επίσκεψη της τρόικας στους δικαστικούς... Θυμίζω ότι η απόφαση του ΣτΕ περί της συνταγματικότητας του Μνημονίου ήταν προδικαστική απόφαση και όχι οριστική απόφαση.

Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω αποδείξεις για όλα αυτά, γι’ αυτό δεν μπορεί ακόμα να δημοσιευτεί η πληροφορία, ούτε φυσικά μπορώ να αποκαλύψω την πηγή της πληροφορίας καθώς δεν έχω τέτοια εξουσιοδότηση. Σας το μεταφέρω λοιπόν περισσότερο ως φήμη παρά ως πληροφορία και με πάσα επιφύλαξη. Εσείς όμως με τα μέσα που έχετε ίσως μπορέσετε να το διασταυρώσετε.

Και κάτι τελευταίο σχετικά με τα σχόλια. Όπως παρατηρήσατε μετά το κόψιμο των ανώνυμων σχολίων, έχουν σταματήσει τελείως τα σχόλια στο μπλογκ. Δεν ήταν μάλλον στις προθέσεις σας κάτι τέτοιο. Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό η αυξημένη επισκεψιμότητα στο μπλογκ έφερε και γνωστά τρολ που κάνουν μπάχαλο τα σχόλια. Η απαγόρευση των σχολίων όμως στερεί από το μπλόγκ την ελευθερία έκφρασης που ήταν το σημαντικότερο πλεονέκτημά του. Κανείς δε θέλει να κάνει λογαριασμό google όταν ξέρει ότι οι κινήσεις του καταγράφονται και πιθανόν παρακολουθούνται απείρως ευκολότερα απ’ ότι με τα ανώνυμα σχόλια. Για μένα η ιδανική λύση θα ήταν η παρακολούθηση και η διαγραφή χυδαίων σχολίων παρά η ουσιαστική κατάργησή τους όπως είναι σήμερα.

Ελπίζω να το ξανασκεφτείτε σοβαρά και πιθανόν μπορείτε να ζητήσετε και τη γνώμη των αναγνωστών με ένα poll πχ.


Ελπίζω να το λάβετε υπόψην σας σοβαρά. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από τα σχόλια έχουν γραφτεί πολλές και σημαντικές πληροφορίες και απόψεις. Σήμερα επικρατεί νέκρα.

Ευχαριστώ
Πρίαπος

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. Αναφερόμαστε στο θέμα του συστήματος της δικαιοσύνης, λαμβάνοντας ως αφορμή την πρόσφατη διένεξη μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Ζαγοριανού.

    Για την υπόθεση ενός δικαστή, ο οποίος είναι πλέον υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος και ο Άρειος Πάγος επιμένει —παρ' όλα αυτά— να του επιτρέπει να εκτελεί το "λειτούργημά" του. Μιλάμε για τον δικαστή, ο οποίος στην πραγματικότητα διευκόλυνε τους Χριστοφοράκους να την "κοπανήσουν" από τη χώρα και μαζί μ' αυτούς να την "κοπανήσει" και η τελευταία ευκαιρία να μάθει ο λαός τι ακριβώς έγινε στο σκάνδαλο Siemens.

    Εξαιτίας του "λειτουργού" Ζαγοριανού δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, γιατί ο δικαστικός "λειτουργός" φρόντισε να την "κοπανήσει" αυτός ο οποίος τους τα "έδινε".

    Η ολομέλεια του Άρειου Πάγου —και άρα η ηγεσία της δικαστικής εξουσίας στο σύνολό της— έκρινε ότι ένας υπόδικος —και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος— μπορεί και είναι σε θέση να εκτελέσει το "λειτούργημά" του.

    Στο διάστημα αυτό, κατά το οποίο διενεργούνται ανακρίσεις για την υπόθεσή του, μπορεί ο ίδιος να παραμείνει στη θέση του και να "ανακρίνει" Έλληνες πολίτες.
    Με απόφαση του Αρείου Πάγου κάποιοι Έλληνες θ' αναγκαστούν να εμπιστευτούν την τύχη της ζωής τους, της τιμής τους ή της περιουσίας τους σε κάποιον υπόδικο δικαστή σε βαθμό κακουργήματος. Σε κάποιον, ο οποίος μπορεί σε λίγο καιρό να δικαστεί και να βρεθεί κακούργος.

    Σε κάποιον δικαστή, που, αν βρεθεί ένοχος και άρα κακούργος, δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας καν να φυλακιστεί.

    Θα έπρεπε να λιθοβοληθεί και ό,τι περισσέψει να κρεμαστεί στην Πλατεία Συντάγματος.

    ---------------------------------------------
    Έλληνες δικαστές... Η συντεχνία που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία

    http://www.eamb.gr
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αναγνώστης αρχίζει κι αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, στα οποία αναφερόμαστε, δεν είναι και τόσο άσχετα.

    Δεν είναι και τόσο άσχετη η υπόθεση Ζαγοριανού με τις οικονομικές απαιτήσεις των δικαστικών. Δεν είναι άσχετα μεταξύ τους τα απαλλακτικά και απαιτητικά "τελεσίγραφα" των δικαστικών.

    Λογική χρειάζεται να διαθέτει κάποιος για να το καταλάβει.
    Ο Ζαγοριανός ποιους εξυπηρέτησε; Την Νέα Τάξη. Το "Ράιχ" της Siemens και των πραιτοριανών του παρακράτους.

    Τους μεγαλοπαράγοντες της εξουσίας και της οικονομίας. Αυτούς, που, σαν "αφεντικά" του ελληνικού κράτους —και άρα και της δικαιοσύνης του— μπορούν να του υποσχεθούν μεγάλη καριέρα. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου τι έκανε; Προστάτευσε τον Ζαγοριανό.
    Άρα;
    Άρα εξυπηρέτησε τα ίδια αφεντικά.
    Τα αφεντικά, που δίνουν τους μισθούς στους υπαλλήλους τους.
    Η δικαιοσύνη έδειξε ότι είναι "καλή" και "υπάκουη" στα αφεντικά της και απλά μας ανακοίνωσε ότι θα πάρει και το "μπόνους" της …θέλουμε δεν θέλουμε.

    ========================================
    Έλληνες δικαστές... Η συντεχνία που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία

    http://www.eamb.gr
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή