Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Γέροντας Παΐσιος : “ Ἂν ὁ Θεὸς ἄφηνε τὴν τύχη τοῦ ἔθνους στοὺς πολιτικοὺς, θὰ καταστρεφόμασταν”…

undefined

ταν Πατρίδα περνοσε περίοδο πολιτικς στάθειας, λόγω σχηματισμο κυβερνήσεως, Γέροντας πονοσε κα εχόταν πολύ.
Τν Τρίτη φορ πο θ γίνονταν κλογς σ μικρ χρονικ διάστημα συνέβη τ ξς, πως διηγήθηκε :

«ταν παραμον κλογν. Καθόμουν στ ξυλοκρέββατο στ ρχονταρίκι κα λεγα τν εχή. Ξαφνικ παρουσιάστηκε διάβολος μ τν μορφή του… (νωτάτου πολιτικο προσώπου τς ποχς κείνης το ποίου κατέκρινε νέργειες καταστρεπτικς) κα μ πειλοσε. λλ δν μποροσε ν πλησιάση. ταν σν δεμένος, κάτι τν κρατοσε κα σφιγγόταν».

Τ διο βράδυ Γέροντας παρουσιάσθηκε σ ναν γγαμο ερέα στν πνο του.

Το επε αστηρά :…
 
«Πάπα-… τί κοιμσαι; 
Σήκω ν κάνης προσευχή, γιατί πατρίδα… κινδυνεύει». Τν σωτηρία το θνους τν περίμενε π τν Θεό.

λεγε : «ν Θες φηνε τν τύχη το θνους στος πολιτικος θ καταστρεφόμασταν. λλ φήνει λίγο τ πράγματα, γι ν φανον ο διαθέσεις το καθενός». Γι το πολιτικος πο καναν κακ στ θνος λεγε :

«Μ ναπαυμένη συνείδηση παρακαλ τν Θε ν τος δίνη μετάνοια κα ν τος παίρνη, γι ν μν κάνουν μεγαλύτερο κακό, κα ν ναστήση Μακκαβαίους». Πίστευε τι νας μοναχς μπορε ν βοηθήση λόκληρο τ θνος.

«λλον Θες τν κάνει μοναχ γι ν βοηθήση μία οκογένεια κα λλον γι ν βοηθήση λόκληρο θνος.

Τ γιον ρος πολλ μπορε ν προσφέρη. Μπορε ν δημιουργήση πάλι τ Βυζάντιο π τ ποο προλθε».

(π τ βιβλίο το ερομονάχου σαάκ, βίος Γέροντος Παϊσίου το γιορείτου)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου