Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

H χουντα που δεν θελει να φυγει


Μπλέξαμε άσχημα, το έχω ξαναγράψει, μπλέξαμε γιατί αυτός ο συφερτός ανικάνων δεν θα φύγει πριν καταστρέψει τελείως την χώρα, δεν θα φύγει γιατί σε μια ομαδική παράνοια πιστεύει ότι σώζει αυτό που καταστρέφει, και το διαπιστώνουμε κάθε μέρα αυτό.

Χθες βράδυ (Δευτέρα) στην εκπομπή του Νικου Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με πρόσωπο" είδαμε τις δυο όψεις αυτής της χούντας, από την μια τον Πάγκαλο αναπαυτικά καθισμένο να οργίζεται με ερωτήσεις που δεν του άρεσαν, να μιλάει για επιτυχίες και νίκες της χούντας της οποίας είναι μέλος, να μας λέει ότι κοιμάται ήσυχα το βράδυ και από την άλλη είδαμε τον Βενιζέλο να μας εξηγεί πως είναι πλούσιος γιατί παντρεύτηκε γυναίκα από σοι, να απειλεί τον δημοσιογράφο που τον ρωτούσε σημαντικές ερωτήσεις... "ότι πληρώνετε από κρατικό κανάλι" να μην δίνει πειστικές απαντήσεις σε άλλα ερωτήματα και κυρίως να μην γνωρίζει τους νόμους ή τα νομοσχέδια τα οποία εκείνος ψηφίζει.

Από αυτούς τους δυο και την συμμορία τους εμείς τώρα περιμένουμε λύσεις ?

Όχι εγώ δεν περιμένω τίποτα από όσους έχουν τεράστιες περιουσίες και μετρητά και ακίνητα, αυτοί δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να πρέπει να ζήσεις με 300 ευρώ τον μηνά, αυτοί έχουν ανώτερα ιδανικά, άλλοι την μασονία, άλλοι τα think tanks της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πολλοί έχουν εβραιοποιηθεί, όλα τα βίτσια μέσα σε αυτή την χούντα θα τα βρεις.

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν Έλληνες εκεί, και όσοι έχουν μείνει καταδικάζονται στην σιωπή.


Η χούντα αυτή δεν θέλει να φύγει, αναρωτιέμαι όταν έλθει η ώρα των εκλογών τι θα σκαρφιστούν για να τις απαγορέψουν, ναι... δεν πιστεύω ότι ο Παπανδρέου, αν καταφέρει και παραμείνει στην εξουσία ...ότι θα θελήσει εκλογές ακόμα και ο 2013, το θέμα είναι με τι τρόπο θα τις αποφύγει.

Πρέπει με κάθε δύναμη που μας απομένει να τους ξεφορτωθούμε μια ώρα το αρχύτερα, η χούντα αυτή δεν θέλει να φύγει, καιρός να τους διώξουμε με το ζόρι.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου