Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα για το 2012


Έχουμε δύο επιλογές το επόμενο 24ωρο που αλλάζει ο χρόνος.

Ή συνεχίζουμε τα δάκρυα, τις οιμωγές, τα «αχ τι πάθαμε», που σημαίνει ότι ανοίγουμε το καπάκι ενός ομαδικού τάφου, χωνόμαστε όλοι εκεί μέσα και κλείνουμε τα καπάκι πάνω από το κεφάλι μας ή σκουπίζουμε τα τελευταία δάκρυα για το κακό που μας βρήκε, σφίγγουμε τα δόντια, κάνουμε την οργή μας δύναμη και ξεκινάμε για τη μεγάλη αλλαγή.
Για μία νέα εποχή που δεν υπάρχει χώρος για τον πολίτη-πρόβατο, για τον πολίτη-δούλο για την κοινωνία των υποταγμένων.
Το βλέπω καθημερινά στα σκοτεινά πρόσωπα όλων σας: δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα για το 2012.
Πάμε λοιπόν. Η Ελλάδα μας περιμένει. Όχι να την κλάψουμε, αλλά να τη σηκώσουμε πάλι όρθια και περήφανη, όπως ήταν και μπορεί να γίνει ξανά.

Τα πρώτα βήματα είναι γνωστά.
Μη δώσετε την ψήφο σας στις εκλογές που έρχονται στους λακέδες της πολιτικής, στους «υπογράφουμε τρόικα ό,τι μας πεις», στους καραγκιόζηδες που άλλα λένε στη Βουλή και άλλα κάνουν και υπογράφουν.
Μην αφήσετε σε χλωρό κλαρί δικαστικούς, δημοσιογράφους, κρατικούς παράγοντες, πολιτικούς, προστάτες του κάθε λαμόγιου και του κάθε κλέφτη της ζωής μας.
Ούτε ένας από αυτούς δεν έχει μπει ακόμη φυλακή.
Γεμίστε πάλι το Σύνταγμα να ακούσουν τη φωνή μας. Γεμίστε την καρδιά σας με Ελλάδα και αγάπη για αυτή την πατρίδα.
Δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα για το 2012.
Ας δουλέψουμε όλοι σκληρά, έντιμα, ευσυνείδητα και να είστε βέβαιοι ότι του χρόνου τέτοια μέρα, ο τίτλος σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλάει για δάκρυα, αλλά για το πρώτο χαμόγελο που θα έχει απλωθεί στη χώρα.
newsbomb

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Καλο ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι αυτη τη στιγμη που η οργη του κοσμου ξεχειλιζει, αντι να ξεσηκωθουμε να τους διωξουμε,
    διοχετευουμε την οργή μας και τη δυναμη μας στο διαδικτυο.

    Το διαδικτυο που ειναι τοσο σημαντικο για την ελευθερη εκφραση και ενημερωση μας, μας ρουφα ολη την ενεργεια, ολη την οργη !

    Μα η οργη ειναι που θα μας παροτρυνει να κανουμε εμπρακτα θετικα βηματα !
    Ο θυμος και η οργη ειναι κινητηριες δυναμεις.
    Προς το παρον βγαζουμε αλλού την οργη, την διοχετευουμε αλλού.

    Αυτο καθησυχαζει τα κυβερνητικα λαμογια που δεν ενοχλουνται απο διαδηλωσεις, απο τυχουσα δυσφημιση τους στο εξωτερικο.
    Δεν φαινεται η αντιδραση μας, ειναι σιωπηλη.

    Ετσι εμεις, αν και βραζουμε απο οργη, δεν επιτυγχανουμε τιποτα πρακτικα. Δεν σταματουμε τη αλληλοδιαδοχη των χαρατσιων, δεν ... δεν...
    Αντιθετα, συνεχιζουμε να γινομαστε φτωχοτεροι, να αυτοκτονουμε, να δινουμε τα παιδια μας στα ιδρυματα, να ανεχομαστε την αντισυνταγματικοτητα των αποφασεων τους, το ξεπουλημα του ελληνικου πλουτου ...
    Στο χρονο αυτο, οι δοσιλογοι συνεχιζουν να παιρνουν αποφασεις εναντιες στα συμφεροντα των Ελληνων..

    Ετσι η διορισμενη κυβερνηση, δειχνει στα αφεντικα, οτι μπορει να κατευνασει τον κοσμο παρα τη σκληροτητα των μετρων.
    Δειχνει δηλαδη ενα θετικο προφιλ στο ΔΝΤ και στους Μερκοζυ αλλα και στον κοσμο ολο.

    Πρεπει να εκλεξουμε ελληνικη κυβερνηση.
    Πρεπει να απαιτησουμε και να καταφερουμε ολοι οι κλεφτες, ολοι οι προδοτες να πανε φυλακη!
    Πρεπει να σταματησουμε τη λεηλασια.

    Κατι πρεπει να αλλαξει ! Δεν παει αλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή