Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΘΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΤΙ, ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9lpV1inrjvg-EuIC22cWN9BXxcRHn71AdiFTj1lh80oL3gqf2YWVvHe4VpwL7GhXP7pCKZn4uS0LQLUMLjgZ-IxTxzZZ5joGL5IgsK0NpkaIscp0FkCuNciuCPO4H9S188XENewu-DIY/s320/s1.reutersmedia.net.jpg

Αφιερωμένο σε αυτούς που τρωγοπίνουν σε βάρος του λαού :

Στο ιταλικό Κοινοβούλιο θα παρουσιάσει σήμερα τα επώδυνα μέτρα λιτότητας ο πρωθυπουργός της χώρας Μάριο Μόντι. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν ικανοποιεί απαιτήσεις των Μέρκελ και Σαρκοζί.

Ο ίδιος ο Μόντι ανακοίνωσε πως ''αυτοβούλως'' αρνείται τους μισθούς του ως πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών της χώρας.

ΠΗΓΗ Προσέξτε ότι δεν αρνείται έναν, αλλά δύο πλουσιοπάροχους μισθούς!

Τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας ελεεινοί χαραμοφάηδες;

Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως πρέπει, ως χειρονομία καλής θέλησης, ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ και όχι να τα αυξάνουν προκλητικά!

Βέβαια, θα μας πουν ότι ο Μόντι είναι "λαικιστής" και πως δεν πρόκειται να... σωθεί η Ιταλία από τους μισθούς τους!


Η ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ : Και χωρίς να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον συνάδελφο του Παπαδήμου στην Τριμερή, οι μέχρι τώρα κινήσεις του (ολιγομελές Υπουργικό Συμβούλιο, σχετικά ήπια μέτρα) δείχνουν πως φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί το κοινό αίσθημα!

Δεν μπορείς να ζητάς θυσίες από τον χαμηλόμισθο και χαμηλοσυνταξιούχο κι εσύ να τρως με χρυσά κουτάλια!

Αλλά πού να το καταλάβουν αυτό οι εγχώριοι προσκυνημένοι, που κοιτάνε πώς θα πλουτίσουν από τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού !

Όμηρος  Αλεξάνδρου

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου