Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας"


From HEIL GAP

Παλαιοτέρα ακούγοντας την λέξη «Γουέμπλεϋ», συνειρμικά ο καθένας μας έφερνε στο νου του εικόνες του Μίμη Δομάζου του Παναθηναϊκού του τριφυλλιού … και μόνο αυτές !

Συγγνώμη φίλοι μου, αλλά, μόλις δούμε το παρακάτω αυτό φιλμάκι του YouTube … και ξανακούγοντας την λέξη «Γουέμπλεϋ» … μάλλον (ή σίγουρα) … θα μας έρχονται πλέον εικόνες και του αγίου Παντελεήμονα ή των περιοχών κάτω από την Ομόνοια, … Και από την Κυψέλη και λίαν συντόμως …… από ολόκληρη την Αθήνα.


«Η ζημιά έχει γίνει. ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή στον παλιό καλό καιρό».

Οι πανεπιστημιακοί μιλούν για το ότι, οι «βιομηχανικές» χώρες δεν αναπαραγάγουν τους πληθυσμούς τους αρκετά γρήγορα, και ότι η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να αντικαταστήσει αυτούς τους ανθρώπους. 


«Αυτό είναι ένα κραυγαλέα ψέμα, διότι μια εύκολη λύση θα ήταν να δοθούν κίνητρα στους ανθρώπους για την αναπαραγωγή - δίνοντας τους χρήματα και την παροχή υποστήριξης ή κάτι ανάλογο προς την κατεύθυνση αυτή». 

Όπως, η Ρωσία η οποία πράγματι καταβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά ως βοηθήματα προς τους ανθρώπους της, για την αναπαραγωγή των, επειδή σε αυτό το έθνος υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, που δεν έχουν συμφωνήσει στην ιδέα να καταστρέψουν την χώρα τους … , … μένοντας παθητικοί εις την μαζική μετανάστευση λαών με ανόμοιους πολιτισμούς και αξίες ! 

Πολύ απλά η Ρωσία, ο Πούτιν μαζί με όλα τα πολιτικά της κόμματα, δεν λαμβάνουν μέρος εις την μαζική τρέλα του θανάτου των εθνών ! 

"Έτσι τώρα το ερώτημα που θα μπορούσε να τεθεί, καθώς επί χρόνια ο αριθμός των μεταναστών στη πατρίδα μας αυξάνεται, προφανώς ανεξέλεγκτα, εάν αυτό ήταν αποτέλεσμα της αφηρημάδας των πολίτικων, …… ή βαριά ανικανότητα ; … αλλά και των στρατιωτικών, ας μην γελιόμαστε φίλοι μου, (δεν υπάρχουν δικαιολογίες, άλλωστε ανέκαθεν, ιδική τους δουλεία ήταν η φύλαξη των συνόρων). 

Ή μήπως δεν ήταν καθόλου κάτι το ακούσιο, αλλά μια προμελετημένη και εσκεμμένη κίνηση της παγκοσμιοποίησης και των Γερμανών, ώστε να μας διαλύσουν, όπως ακριβώς διέλυσαν και την Γιουγκοσλαβία, το έτερο βαλκανικό κράτος, που κάποτε έτριψε τα μούτρα του τρίτου Ράιχ ;

Η ιδέα ότι η πολυ-πολιτισμικότητα, επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί δια την αποσταθεροποίηση μια χώρας, σε συνδυασμό με την μαζική επαγωγή χρέους, καθώς και μια αποσταθεροποίηση της οικονομίας από το "ελεύθερο εμπόριο" δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτό έχει γραφτεί εδώ και πολλές δεκαετίες, αν και έχει υποβιβαστεί, κυρίως ως "μια θεωρία συνωμοσίας" «ολίγων τρελλών», αλλά δυστυχώς φίλοι μου, τα τελευταία χρόνια, αυτή η θεωρία είναι περισσότερο «μια πραγματικότητα» από ότι φαντασία, καθώς πολλές χώρες, βλέπουν πλέον τον ίδιο εφιάλτη ! 

Γιατί είναι η Ελλάδα όπως και πολλές άλλες δυτικές χώρες να εισάγουν τόσους πολλούς ανθρώπους ; 


Καμία Ελληνική κυβέρνησης δεν μας έχει παράσχει ουδεμία λογική απάντηση στο ερώτημα γιατί η χώρα μας έχει εισαγάγει τόσους πολλούς λαθρομετανάστες.

Η κρυφή ατζέντα είναι πιο τρομακτικό από ό,τι νομίζουμε. Όπως φαίνεται συμφωνεί με το μανιφέστο της Σχολής της Φρανκφούρτης του 1928. 

Η μαζική χειραγώγηση και ο έλεγχος του πληθυσμού .

Για την περαιτέρω (την εκ των προτέρων) «ήσυχη» πολιτιστική επανάσταση – (αλλά που θα μας δώσει ιδέες από τα σχέδιά τους για το μέλλον). 

Η δε «φιλοσοφία» της Σχολής συνιστάται (μεταξύ άλλων) : 

1. Δημιουργία των αδικημάτων ρατσισμού.

2. Συνεχής αλλαγή ώστε να δημιουργήσει σύγχυση.

3. Η διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, σίγουρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους γκέι, αλλά γιατί θα πρέπει να ζητηθεί από ανθρώπους σαν κι εμάς να επιδοκιμάζουμε αυτόν τον τρόπο ζωής ;

4. Η υπονόμευση των σχολείων και του επιπέδου των εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα αυτοί να γίνουν τα χείριστα παραδείγματα, προς αποφυγή μάλιστα, από τους μαθητές τους.

5. Τεράστια μετανάστευση με σκοπό να καταστρέψει την ταυτότητα, το κοινό δέσιμο και τους κοινούς αγώνες ενός λαού, αφού οι μισοί (οι αλλοδαποί) θα έχουν αλλά συμφέροντα, ξένα ως προς το συμφέρον των γηγενών κατοίκων !

6. Προώθηση των ναρκωτικών ουσιών, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ (ίσως τα χειρότερα όλων !) και την ενθάρρυνση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος !

7. Εκκένωση των εκκλησιών, με το ταυτόχρονο κτίσιμο πολλαπλών τεμενών, φυσικά από το υστέρημα μας και από το χαράτσι της ΔΕΗ, ώστε να μας σπάσουν την μοναδικότητα, της μιας και αληθινής θρησκείας μας, η οποία μας ενώνει και ως έθνος.

8. Ένα αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εναντίον των θυμάτων των εγκληματικών πράξεων, εκ μέρους οιουδήποτε πλέον, είτε εξ αλλοδαπού είτε ημεδαπού, και με τους “πασοκοσυριζεικους” νομούς, της πλήρους ατιμωρησίας ! 

9. Η εξάρτηση από τα οφέλη του κράτος ή από το κράτος, με ρουσφέτια, θέσεις εργασίας, και όλα τα υπόλοιπα ευκόλως εννοούμενα.

10. Έλεγχος και φίμωση του διαδικτύου και χειραγώγηση των ιδιωτικοποιημένων μέσων μαζικής ενημέρωσης και μετατροπή των σε κυβερνητικά φερέφωνα και δυνάμεις υποβολής των αποφάσεων της NWO.

11. Η ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας.

Και εδώ ο HEIL GAP (or mind the GAP) έχει μια σοβαρή ερώτηση προς τους εκλεγμένους ή και «διορισμένους πλέον» αντιπροσώπους μας, και προς εκείνους που τους πληρώνουμε με τους φόρους μας (ανεξάρτητες αρχές, π.χ. συνήγορος πολίτη κλπ), ενώ αυτοί προσπαθούν συνεχώς να υπονομεύσουν τον τρόπο ζωής μας με την εισαγωγή φθηνότερου εργατικού δυναμικού από άλλες χώρες :


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ παρέχουν κίνητρα για επιχειρήσεις / εταιρείες δια την κατάρτιση των υφιστάμενων Ελλήνων εργαζομένων "ως υψηλότερα ειδικευμένο εργατικό δυναμικό" 
(άρα ανάπτυξη όπως π.χ. Νορβηγία) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ την καταβολή επαρκών και ισοτίμων μισθών, προς τους αλλοδαπούς, δια να εργαστούν εις τας "θέσεις εργασίας που οι Έλληνες δεν τις θέλουν", ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ; 
(Γιατί ;) 

Να όμως που όμως η εξωφρενική αλήθεια αρχίζει και γλιστρά σιγά-σιγά προς τα έξω : 

«Σχεδιάζεται κυνικά η μετατροπή ολόκληρης της μεσαίας τάξης της χώρας μας, σε πεινασμένο και εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό».

Λονδίνο : Ο Jack Straw και ο Τόνι Μπλερ, «ανέντιμα», απέκρυψαν ένα σχέδιο που επέτρεψε την είσοδο σε περισσότερους μετανάστες, ώστε να κάνουν τη Βρετανία ακόμη περισσότερο πολυπολιτισμική, δολίως βεβαίως και λόγω του φόβου των αντιδράσεων, εάν αυτή η πρόταση είχε υποβληθεί και υποστηριχθεί δημόσια.

Ο Andrew Neather, ο οποίος εργάστηκε και για τον κ. Jack Straw, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών, σε ομιλία του για τον κ. Μπλερ, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μυστική έκθεση της κυβέρνησης το 2000, όταν απηύθυναν έκκληση για μαζική μετανάστευση, προς την αλλαγή της πολιτιστικής σύνθεσης της Βρετανίας για πάντα.

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ! 

Μετά από όλα αυτά, μια τέτοια σκόπιμη πολιτική μαζικής μετανάστευσης, δεν αντιστοιχεί σε τίποτα λιγότερο, από μια προσπάθεια να αλλάξει την ίδια τη σύνθεση της κάθε χώρας, χωρίς να ανακοινώσει κανείς τίποτα προς το εκλογικό σώμα.

Θα μπορούσε να υπάρξει άραγε μια πιο σοβαρή κατάχρηση του συνόλου της δημοκρατικής διαδικασίας ; 

Τώρα, όμως, μαθαίνουμε ότι αυτό ακριβώς συνέβη. 

Η κυβέρνηση των Εργατικών έχει εμπλακεί σε μια σκόπιμη και μυστική πολιτική σαμποτάζ της εθνικής πολιτιστικής ταυτότητας των Βρετανών !

Αυτό έχει πλέον επιτευχθεί 2,3 εκατομμύρια μετανάστες προστέθηκαν στον πληθυσμό από το 2001.

Όσο για το εγχώριο “tsiprashow”, τούτο έχω να πω, ότι προ ημερών, ενώ το άτομο κλαψούριζε σε έναν από τους ολίγους ακέραιους δημοσιογράφους, πως δεν τον «παίζουν τα κανάλια», παρόλα αυτά δεν δέησε να απαντήσει όμως στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, όταν του ζητήθηκε να εκθέσει την γνώμη του για την λαθρομετανάστευση, και … καθόλου @νδροπρεπώς … έκανε την πρώτη φορά ότι δεν άκουσε, και στην επανάληψη της ερώτησης … απλώς … είχε καταπιεί την γλώσσα του.

Τι να πει άραγε, ότι ανήκει στην αριστερή πτέρυγα της νέας τάξης πραγμάτων ; 

Μάλλον, … περισσότερα μου είχε πει προ διετίας περίπου, … κάποιο πρεζάκι στην Γλυφάδα, καθώς μου παραπονιόταν, ότι, «εδώ και δυο εβδομάδες το μεροκάματο στην οικοδομή κατέβηκε στα είκοσι ευρώ», και ότι κατά την γνώμη του, θα έπρεπε να Ελληνοποιήσουν τους αλλοδαπούς, ώστε να υπάρξει ισότητα, και να ανέβουν έτσι και τα μεροκάματα ! (οι γνωστές ανοησίες).

Όποτε του απαντώ : - Μα … ακριβώς ΔΥΟ εβδομάδες είναι χχχ… από τότε που οι πασοκοσυριζαίοι «Ελληνοποίησαν » 700.000 λαθρομετανάστες ! 
(Αν και τότε … όλως τυχαίως είχαν φροντίσει και για μια απεργιουλα των δοσίλογων συνεργατών τους, … των δημοσιογράφων, ώστε να μην μαθευτεί τίποτα) … φίλε μου. …… Έκτοτε δεν ξαναείδα τον χχχ…

Μα τι να πει το tsiprashow, ότι οι ευνοούμενοι του, οι λαθρομετανάστες, τελικά άφησαν άνεργο τον Έλληνα (τον αποκαλούμενο ρατσιστή Έλληνα, επειδή ζητά το αυτονόητο, δηλαδή δουλεία μέσα στην πατρίδα του), καθώς σύμφωνα με τον illuminist σχεδιασμό, κατάφεραν και κατέστησαν μια ολόκληρη κοινωνία αδρανή, και αδύναμη πλέον ώστε να αντιδράσει, εφόσον οι μισοί σχεδόν κάτοικοι της χώρας «είναι πλέον λαθρομετανάστες», είτε αυτοί λέγονται αλβανοί είτε τσετσενοι (εκείνοι που το καθεστώς μπατσοκ Ααρών Αβουρη, τους «βάφτισε ποντίους», ώστε να τον ψηφίσουν στις εκλογές του 2000), είτε πακιδες, είτε ότι άλλο είναι.


Θα μπορούσε άραγε το tsiprashow να μας μιλήσει και για το περίφημο νομοθετικό δίδυμο κουρ@κη-κ@στ@νιδη, που γεμάτο χαρά, ψήφιζε νόμους που αποφυλάκισαν όλους τους δολοφόνους, και έσπειρε τον τρόμο στις ελληνικές γειτονιές, τον ίδιο ακριβώς νόμο που επικαλούνται σήμερα ΚΑΙ οι οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου και τοιουτοτρόπως αφήνονται ελεύθεροι …

Ξαναπεράστε σε τρία χρόνια «λαμόγια» … Πότε ; …… Μα … μέχρι να παραγραφείτε κύριε … Επιτέλους κύριε …αμάν πια ! (η δε τηλεόραση της βουλής έχει όλα τα αντίγραφα των τότε αγορεύσεων). 

Η ζημιά έχει γίνει. Δεν υπάρχει επιστροφή στο «παλιό καιρό». Ακριβώς όπως και στην Ιταλία, τη Γαλλία, … η ιδία κόλαση, σε όλη την Ευρώπη η εθνική ταυτότητα έχει καταστραφεί. 


Ενώ το Ιταλικό δικαστήριο κρίνει παράνομο τον σταυρό στα ιταλικά σχολεία, το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσιάζει την πολυ-πολιτισμική ατζέντα του, η αμερικανική γερουσία εγκρίνει τον νέο νόμο του Patriot Act, που επιτρέπει την απεριόριστη κράτηση και καταδίκη των πολιτών, χωρίς δική, στην Αθήνα και την Καλλιθέα (όχι μόνο στο σύνταγμα πλέον) τα ΜΑΤ σαπίζουν στο ξύλο τον κόσμο που διαμαρτύρεται ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ, με την υπογραφή και «ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ» του αντιρατσιστικού νόμου που ψήφισαν, πριν ένα χρόνο, η νέα δημοκρατία το μπατσοκ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι πρόκειται για την διάταξη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που
υπέγραψε και ο κύριος Παπαμικρούλης, ΕΝΝΟΩ ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΝ ο οποίος ψήφισε «παρών» (!!!!!!) στις συστάσεις, δηλαδή στην εφαρμογή του ψηφίσματος.


Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα ……ωστόσο παρά το ότι βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, «μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών», καθώς το κείμενο προβλέπει ακόμα περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθε και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται δια να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης».

Επιπλέον, η Ολομέλεια κάλεσε το Συμβούλιο των υπουργών να μελετήσει τις συνέπειες και επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην αύξηση του εξτρεμισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων όπως επίσης και το ζήτημα της ισλαμοφοβίας……… 

(Ρωτάμε ;) φιμώνοντας την κάθε δημοκρατική φωνή διαμαρτυρίας και απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις λόγω ... εξτρεμισμού ; 

Ενώ … Χα, Χα, Χα , … κραυγάζουν ένα ηχηρό ΝΑΙ, στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, απαγορεύουν την κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης στα κελεύσματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ! 

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.



«Κάτι ήξερε τότε η Λιάνα Κανέλλη, που είχε ξεσηκώσει το διαδίκτυο κατά της ψηφοφορίας αυτής, στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης !».

Και αφού λοιπόν το σύστημα έχει πλάσει το παραμύθι και το εφαρμόζει, να που και το … “tsiprashow” … βγαίνει στο γυαλί, προσπαθώντας να μας πείσει … ότι θα επαναστατήσει … ενάντια … στον ίδιο του τον νεοταξικό εαυτό ; 

Την στιγμή που το κείμενο που υπέγραψαν, συνδέει ξεκάθαρα την οικονομική κρίση, με τη θωράκιση του συστήματος απέναντι στις λαϊκές αντιδράσεις ; 

Και που καλεί τα κράτη – μέλη να μελετήσουν «τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης εις τον εξτρεμισμό». ( ; ) … και εδώ … φίλε HEIL GAP (or mind the GAP) … είναι που τρελαίνομαι … ! 

… Ποιος θα μας μιλήσει για εξτρεμισμό ; … Ποιος ; … ο ΣΥΡΙΖΑ ; 

Ξεχνώντας ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι Κομμάτι εξ ων συνετέθη το κόμμα τους ;


"Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας".

HEIL GAP (or mind the GAP)


Υ.Γ. : Ως γνωστόν, ο HEIL GAP είναι ενάντια στην βία, άρα σκοπός του κειμένου του φυσικά δεν είναι να παρακινήσει κάποιον σε πράξεις βίας κατά των συριζαίων, αλλά αντιθέτως μόνο να σας ενημερώσει ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΑ ΜΑΤ ΜΑΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

And… the tsiprashow … must go on ? 

Φύγαμε όμως τώρα για YouTube για να δούμε Burka & Spaghetti !

Έτσι και αλλιώς … σε λίγο αυτοί μπορεί και να την επιβάλλουν … στην Ελληνίδα ! 


Related Posts :



7 σχόλια:

  1. 1)
    “ Τα αφεντικά της ΕΕ ετοιμάζονται να πάρουν τον έλεγχο των εθνικών οικονομιών με μια μονοκοντυλιά “.

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://mattstone.blogs.com/photos/christian_art_revelation/revelation-17s-mystery-babylon.jpg
    From HEIL GAP (or mind the GAP) .

    Αποκάλυψη 17:03 ~ 6, … MYSTERY , BABYLON THE GREAT , η μητέρα των ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ. 6 I είδε τη γυναίκα, μεθυσμένη με το αίμα των αγίων και με το αίμα των μαρτύρων του Ιησού.


    Το σχέδιο των Πεφωτισμένων είναι να μετατρέψουν την Ευρώπη στην Πόρνη Βαβυλώνα της Αποκάλυψης 17. Φαίνεται να ακολουθούν έναν σενάριο που βασίζεται στην ναζιστική Γερμανία της δεκαετίας του 1930 , και φυσικά της Αμερικής, όπως τη γνωρίζουμε και όπως καταστρέφεται σήμερα , στρατιωτικοποιημένη (όπως η ναζιστική Γερμανία) για να παίξει το ρόλο του πρωταγωνιστή στους επόμενους Σατανικούς παγκοσμίους πόλεμους ( οι οποίοι όμως δεν πρόκειται να γίνουν ΤΟΣΟ σύντομα , όπως προσπαθεί να μας πείσει το διαδίκτυο ).

    Οι στόχοι των Illuminists είναι οι εξής:
    1. Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης - δημοσιονομική ένωση , που όπως είπαμε , σημαίνει απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ :
    2. Η ΕΚΤ ελεύθερη από περιορισμούς, όπως η Federal Reserve , σε θέση να δημιουργεί χρήματα από αέρα κατά βούληση , για να έχει κέρδος από τυχόν χρέη. Περιμένω τα ευρωομόλογα ………
    Όταν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι τους, το βύσμα θα τραβηχτεί!


    Η κλίκα των Πεφωτισμένων διαδίδει ότι : « μόνο η ΕΚΤ μπορεί να διασώσει την Ευρώπη τώρα » ! Η ΕΚΤ, όπως και η Fed Reserve , το ΔΝΤ , η τράπεζα της Αγγλίας
    ( B O E ) ...η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ( B I S ) …… είναι κεντρικές τράπεζες των Illuminist .
    Δημιουργούν τα χρήματα από το πουθενά , απλά πληκτρολογώντας τον αριθμό που απαιτείται στο σύστημα του υπολογιστή τους.
    Στη συνέχεια , θα έχουν κέρδος , δηλαδή αγοράζουν με αυτά , τα ομόλογα των χωρών της Ευρωζώνης .
    Αυτό είναι απλά μια κωμωδία , « νομιμοποίησαν την παραχάραξη ».
    Τα πρόβατα , με το χαράτσι της ΔΕΗ , θα ξεπληρώσουν τα χρέη , προς αυτές τις τράπεζες των Πεφωτισμένων , εντόκως μάλιστα , και τα χρήματα που δημιουργήθηκαν από το τίποτα , αντικαθίστανται με ζωντανό χρήμα .
    Είναι μια απάτη !
    Τι θα κάνουν αυτές οι τράπεζες των Πεφωτισμένων ώστε να σώσουν την Ευρώπη ; Τίποτα ! Απλώς θα μας Εξαπατήσουν άλλη μια φορά .

    Ξεχάστε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που πλήττονται !
    Η ΕΕ δεν θα καταδεχτεί καν να μπει στον κόπο , προσπαθώντας να δώσει μια λύση στο πρόβλημα : Προτιμά να αλλάξει την Συνθήκη της Λισαβόνας , στο πλαίσιο που θα χορηγηθεί όλη η εξουσία πλέον στους ευρωκράτες.

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.angryshirts.com/images/web-nwo.jpg

    «Γιατί να ασχοληθεί , με το βάρβαρο απομεινάρι της δημοκρατίας ; όταν για αυτή …και ο φασισμός καλός είναι ! " ole" , θαυμάστε την κυβέρνηση παπαδημ(ι)ου , δείτε τα τρομοκρατημένα γεροντάκια που πίστεψαν τον @ρχιμ@λ@κ@ τον παγκαλο και τρέχουν να εξοφλήσουν το χαράτσι της ΔΕΗ , πιστεύοντας ότι τα έφαγαν μαζί του , και ….. εάν συνεχίσετε και πιστεύεται ότι αυτό δεν είναι ένα εταιρικό φασιστικό κράτος …. Ε τότε αρκεί ως εδώ …. Μην κουραστείτε να διαβάσετε το παρακάτω . …… πηγαίνετε καλύτερα στο … Olympia.gr … » .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)

    « Και η κεντρική ιδέα είναι : Το πώς μια ομάδα διεφθαρμένων κλεπτοκρατων και ανίκανων ευρωκρατών , σφετερίστηκε όλη την εξουσία , σε ένα καθεστώς εξ ολοκλήρου ελεγχόμενο πλέον από την Goldman Sachs."


    Η ευρωζώνη θα καταρρεύσει ! Το δε σχέδιο των Πεφωτισμένων ΣΥΝΤΟΜΑ θα μας καλέσει για ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ νόμισμα , που θα εκδίδεται από μια παγκόσμια υπερεθνική Κεντρική Τράπεζα !
    Προσφάτως , ο Bob Chapman και ο Ron Paul έχουν δηλώσει , ότι το ΔΝΤ θα εκδίδει ένα παγκόσμιο νόμισμα , σε συνδυασμό με τα Ηνωμένα Έθνη.
    Το σχέδιο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Το ΔΝΤ θα είναι η Παγκόσμια ΥΠΕΡ-Εθνική Κεντρική Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη θα πρέπει να επανασχεδιαστούν ,
    ώστε να γίνουν η Παγκόσμια Κυβέρνηση .
    Η εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι σχεδόν εδώ!

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://mattstone.blogs.com/photos/christian_art_revelation/revelation-9-13-19-4-angels-release-euphrates.jpg

    Οι Έλληνες , έχουν ανταποκριθεί στην επικείμενη κατάρρευση του ευρώ , με την απόσυρση των αποταμιεύσεων τους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς . « Πολλοί Έλληνες αποστράγγισαν τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου τους , επειδή δεν έχουν πλέον δουλειά , επειδή το παχύ και αχόρταγο στόμα του ανικάνου υπουργού οικονομικών , εκβίασε δια περαιτέρω αύξηση των φόρων , ή φοβούνται ότι η χώρα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη », όπως αναφέρει Der Spiegel χθες , σημειώνοντας ότι οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 13 με 14 δισεκατομμύρια ευρώ το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο , και η πτώση συνεχίστηκε τον Νοεμβρίου.

    Η Τράπεζα της Γαλλίας αντιμετωπίζει ογκούμενα χρέη προς την Bundesbank της Γερμανίας και των συναδέλφων των κεντρικών τραπεζών , στο σύστημα της ΟΝΕ, καθώς οι ξένοι επενδυτές , έχουν τραβήξει μεγάλα ποσά από τους Γαλλικούς λογαριασμών των . ( για να γνωρίζεται τι παίζει και στην χώρα του κοντούλη σαρκοζυ ) . Η Γαλλία έχασε 100 δισεκατομμύρια ευρώ σε βραχυπρόθεσμες καταθέσεις το Σεπτέμβριο και μόνο , κυρίως λόγω των κινήσεων υπέρ προστασίας των αμοιβαίων κεφαλαίων και της αγοράς χρήματος των ΗΠΑ και της Ασίας , καθώς οι επενδυτές φοβούνται την έκθεση της Γαλλίας προς την Ιταλία.
    "Υπήρχαν μεγάλες καθαρές εκροές κεφαλαίων", δήλωσε ο Eric Dor από IESEG School of Management στη Λιλ.

    Όμως …. και άλλο ένα Νόμισμα θα τελειώσει , ενώ ο πρώην συγγενής του γιωργάκη θα πρέπει να εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο … …….. και να πάει να φυτεύει μαρούλια .
    ( εκείνος που περιγράφαμε στο : Η ΑΓΝΟΙΑ μας ΕΙΝΑΙ η ΔΥΝΑΜΗ των illuminist

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο : ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ !
    http://img37.imageshack.us/img37/2338/24v1.jpg

    Προς την κλίκα των Bankster : εσείς που επίτηδες ρίξατε το καράβι επάνω σε όλα τα παγόβουνα των επτά θαλασσών , απαντήστε μας ! ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας ;

    Υπό το φως των συνεχιζόμενων εξαιρετικών καταπονήσεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές , η Τράπεζα της Αγγλίας σήμερα ανακοινώνει την εισαγωγή μιας νέας ταμειακής διευκόλυνσης έκτακτης ανάγκης , την παρατεταμένη περίοδο Repo Collateral (ECTR) . « Σήμερα δεν υπάρχει καμία έλλειψη ! »

    Ο Μηχανισμός αυτός έχει σχεδιαστεί για τον περιορισμό των κινδύνων για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα που προκύπτει στην αγορά από βραχυπρόθεσμη έλλειψη ρευστότητας της στερλίνας , από μια έλλειψη βραχυπρόθεσμης ρευστότητας στην Αγγλία ." Με άλλα λόγια, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση ρευστότητα στις τράπεζες σε περίπτωση που ο κόσμος τρέχει να πάρει τα χρήματα του από τις βρετανικές τράπεζες.
    Όταν μια ακόμη κεντρική τράπεζα, στην προκειμένη περίπτωση η BOE (η Τράπεζα της Αγγλίας ), χρησιμοποιεί ενεργά τη λέξη « έλλειψη χρηματοδότησης » (στην προκειμένη περίπτωση δια την Αγγλική λίρα GBP) , μήπως είναι χρόνος να αναρωτιόμαστε πόσο κακή είναι η παγκόσμια κρίση FX σε οποιοδήποτε νόμισμα ;
    Έχετε συνειδητοποιήσει αυτή την φράση; « έλλειψη χρηματοδότησης »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3)

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.eurocapital.gr/thumbnail.php?file=Photos_Stock_Market/Stock_Market_Drop_789449160.jpg&size=article_medium

    Οι Illuminists παίζουν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι. Προσπαθούν να μετασχηματίσουν τον μηχανισμό της ΕΕ , σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης , αλλά αντιμετωπίζουν την λαϊκή αντίσταση. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν όλα αυτά που έχουν προγραμματίσει !
    Το τέλος, θα μείνουν τα δέκα κέρατα (εδώ χώρες) - Κτήνος της Αποκάλυψης 17 , μια ομοσπονδία από 10 ευρωπαϊκές χώρες.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17

    1 Και ήρθε ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες... 17:1-5 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ


    “Και ήρθε ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες, και μίλησε μαζί μου, λέγοντας σε μένα: Έλα, θα σου δείξω την κρίση της μεγάλης πόρνης, που κάθεται επάνω στα πολλά νερά· μαζί με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, και μέθυσαν αυτοί που κατοικούν στη γη από το κρασί της πορνείας της. Και σε πνευματική έκσταση, με έφερε στην έρημο· και είδα μια γυναίκα να κάθεται επάνω σε ένα κόκκινο θηρίο, που ήταν γεμάτο από ονόματα βλασφημίας, και το οποίο είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες της πορνείας της· κι επάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα όνομα: Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της γης” Αποκάλυψη 17:1-5.

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://mattstone.blogs.com/photos/christian_art_revelation/babylon-maria.jpg

    PARIS (Reuters) - Οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας συμφώνησαν την Δευτέρας σε ένα ρυθμιστικό σχέδιο που περιλαμβάνει την αλλαγή της συνθήκης
    δια την επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχίας σε ολόκληρη την ευρωζώνη , ως ένα κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης , συσσωρεύοντας πίεση για την ταχεία επίλυση της κρίσης του χρέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Οι Standard & Poors ανακοίνωσαν ότι 15 από τις 17 χώρες της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας και τέσσερις άλλες με κορυφαία πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ , θα μπορούσαν να υποβαθμιστούν μαζικά μέσα σε 90 ημέρες , ανάλογα με την έκβαση μιας κρίσιμης συνόδου κορυφής της ΕΕ την Παρασκευή.

    Ο Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσαν την πρότασή τους στην οποία περιλαμβάνονται αυτόματες κυρώσεις για τις κυβερνήσεις που αδυνατούν να διατηρήσουν τα ελλείμματά τους υπό έλεγχο, καθώς και την ταχεία έναρξη ενός μόνιμου ταμείου διάσωσης για τα κράτη του ευρώ που βρίσκονται σε κίνδυνο.

    Η πολιτική παρωδία συνεχίζεται.

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://mattstone.blogs.com/photos/christian_art_revelation/manga-revelation.jpg


    Η πραγματικότητα είναι ότι το 2008 ήταν μόνο η προθέρμανση. Και τώρα είμαστε στο δεύτερο γύρο της μεγάλης κρίσης: Ο Υπέρτατος γύρος Προεπιλογής κατά τον οποίο , ολόκληρες χώρες θα χρεοκοπήσουν . Μέχρι τη στιγμή που αυτό το χάος θα τελειώνει , θα είμαστε αντιμέτωποι με την συστημική αποτυχία, τις ΕΞΟΔΟΥΣ , τις προεπιλογές του χρέους, και πολλά άλλα .
    ΤΕΛΟΣ
    HEIL GAP (or mind the GAP) .

    Πάμε YouTube! ….. Για τον Derek Trucks
    Derek Trucks Band - Sahib Teri Bandi
    http://www.youtube.com/watch?v=N65cP52NC8s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια διορθωση λογω του ορθογραφικου λεξικου office

    ( για να γνωρίζετε τι παίζει και στην χώρα του κοντούλη σαρκοζυ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θέση τους μέσα στη χριστιανική κοινωνία δεν είναι αυτό που λέμε ακλόνητη.

    Είναι αλλό¬θρησκοι σε μια χριστιανική κοινωνία που μέσα στους αιώνες έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ εύκολο να μετα¬τρα¬πεί σε ρατσιστική και αντισιωνιστική κοινωνία.

    Το ίδιο ευάλωτη είναι και η θέση του Ισραήλ μέσα στη Μέση Ανατολή.

    Το Ισραήλ είναι ένα κράτος λίγων εκατομμυρίων Εβραίων, που το μισεί ένας περίγυρος εκατοντάδων εκατομμυρίων μουσουλμάνων.


    Οι Εβραίοι τις παραμέτρους αυτές —φαινομενικά τουλάχιστον— δείχνουν να τις αγνοούν. Φέρονται σαν να είναι παντοδύναμοι και να μην έχουν ανάγκη κανέναν.

    Στις ΗΠΑ στηρίζονται στο γεγονός ότι έχουν πείσει τους Αμερικανούς ότι τους αξίζουν τα όσα απολαμβάνουν μέσα στην κοινωνία τους, γιατί είναι ένας βασανισμένος λαός.
    Τα "παραμύθια" όμως πείθουν κάποιους —για κάτι που η πραγματικότητα δεν το αποδεικνύει— για όσο διάστημα αυτά "πιάνουν".

    Αν πάψουν να τα "τρώνε" οι λαοί, αλίμονο σ' αυτόν που εγκληματεί και βασίζει την επιβίωσή του σε τέτοιου είδους τα "παραμύθια".

    Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ. Έχοντας κάποια πυρηνικά όπλα, τρομοκρατούν με απειλές τους γείτονές τους. Είναι όμως δυνατόν κάποιος να ελπίζει ότι θα επιβιώσει, επειδή διαθέτει κάποια όπλα, σ' έναν κόσμο όπου τα πυρηνικά όπλα πωλούνται πλέον στις "λαϊκές";

    Επειδή αυτό δεν είναι δυνατόν, λογικό είναι να υποθέτουμε ότι το Ισραήλ στηρίζεται περισσότερο στο "παραμύθι" της αμερικα¬νικής υποστήριξης και όχι στα όπλα του.

    Οι Αμερικανοί είναι αυτοί οι οποίοι τρομάζουν το Ισλάμ και όχι το οπλοστάσιο του Ισραήλ.

    Αντιλαμβανόμαστε ότι το σύνολο της δύναμης του εβραϊσμού στηρίζεται στην ισχύ της αμε¬ρι¬κανοεβραϊκής κοινότητας, που με μέσον τη δύναμη των ΗΠΑ προστατεύει τα εβραϊκά συμ¬φέ¬ροντα παγκοσμίως.
    Είναι όμως η κοινότητα αυτή τόσο ισχυρή όσο φαίνεται; Τι θα κάνουν οι "πανίσχυροι" Εβραίοι των ΗΠΑ, αν σε κάποια στιγμή ερεθιστεί ο αμερικανικός λαός από την παρουσία τους, που είναι εξόχως επιζήμια γι' αυτόν;
    Πώς θ' αντιδράσει ο λαός αυτός, όταν θα διαπιστώσει ότι ο ίδιος ζει μέσα στη φτώχεια και την ίδια ώρα οι Αμερικανοεβραίοι "κολυμπάνε" μέσα στα δολάρια, εκμεταλλευόμενοι ασύστολα ένα ξένο κρά¬τος;

    Τι θα κάνουν οι Εβραίοι, αν χάσουν τον έλεγχο των αμερικανικών ΜΜΕ κι αρχίσει η αμερικανική κοινή γνώμη να βλέπει αρνητικά την παρουσία του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή;

    Αν αρχίσουν μέσα από τα ΜΜΕ ν' ακούγονται αντισιωνιστικές φωνές, που με πραγματικές αποδείξεις —και όχι απλά με εικασίες— θα εμφανίσουν την αμερικανοεβραϊκή κοινότητα και το Ισραήλ όπως πραγματικά είναι;

    -----------------------------
    www.eamb.gr
    Εβραίοι
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    Τι θα γίνει επιτέλους με τους πιο κομπλεξικούς
    και πιο βρομύλους δολοφόνους του πλανήτη;

    Θα τους σταματήσει κάποιος άνθρωπος
    ή
    θα περιμένουμε να έρθει ο Ίδιος ο Θεός
    και να τους "μαζέψει" μια για πάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ψάξει κάποιος να βρει —σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης και γενικότερα σε χώρες όπου υπάρχουν εβραϊκές κοινότητες— και να δει το αντικείμενο ενασχόλησης των Εβραίων.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν Εβραίοι έμποροι σ' έναν χώρο και να παρακαμφθούν από τους γηγενείς στην αντιπροσώπευση των αμερικα¬νικών πολυεθνικών.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν Εβραίοι δικηγόροι ή οικονομολόγοι σ' έναν χώρο και να μην προτιμηθούν για να καλύψουν τις θέσεις, είτε των νομικών συμβούλων είτε των στελεχών διοίκησης, στο τοπικό υποκατάστημα της πολυεθνικής.

    Το ίδιο γίνεται και στην αγορά εργασίας των ΗΠΑ, που αφορά τα "φιλέτα" των θέσεων εργασίας.

    Οι Εβραίοι κρατούν για λογαριασμό τους ό,τι δεν ενδιαφέρει τους πανίσχυρους Αγγλοσάξονες. Οι κοινοί Αμερικανοί πολίτες στην κυριολεξία δεν μπορούν να βρουν δουλειά για να επιβιώσουν και οι Εβραίοι διαλέγουν —ανάμεσα σε μια σωρεία επιλογών— την πλέον συμφέρουσα.

    Όλοι οι Εβραίοι δικηγόροι ή καθηγητές των αμερικανικών πανεπιστημίων, που διαλέγουν στην κυριολεξία τις θέσεις που τους προσφέρονται υπό συνθήκες αδιαφανείς, γνωρίζουν ότι η "στημένη" επιτυχία τους οφείλεται στο πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι της Ουά¬σιγκτον.

    Στο λόμπι που υπηρετεί τους Αγγλοσάξονες και αδικεί όλους τους υπόλοιπους Αμερικανούς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Ισραήλ.

    Οι διωγμοί που πραγματοποιεί το Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστινίων γίνονται επ' ωφελεία του συνόλου των Ισραηλιτών.

    Οι διωγμοί είναι αυτοί που έδωσαν στον Εβραίο έποικο τη γη την οποία σήμερα διαχειρίζεται σαν ιδιοκτησία του.

    Ο ίδιος μπορεί να μην συμμετείχε ενεργά στους διωγμούς, αλλά γνωρίζει ότι επωφελήθηκε απ' αυτούς.
    Βλέπουμε λοιπόν ότι η γνώση των Εβραίων παγκοσμίως περί του τι πραγματικά συμβαίνει, καθώς και το όφελος το οποίο προέκυψε γι' αυτούς από τις εγκληματικές συμπεριφορές των Εβραίων ως προσώπων, είναι αρκετά, για να καταδικάσουν το σύνολο του εβραϊκού λαού.

    -------------------------
    www.eamb.gr
    Εβραίοι
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    Τι θα γίνει επιτέλους με τους πιο κομπλεξικούς
    και πιο βρομύλους δολοφόνους του πλανήτη;

    Θα τους σταματήσει κάποιος άνθρωπος
    ή
    θα περιμένουμε να έρθει ο Ίδιος ο Θεός
    και να τους "μαζέψει" μια για πάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)
    “ FEMA τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των ΗΠΑ , ενώ καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εδραίωσης μιας εξουσίας που επιθυμεί η ελίτ ”
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.greatdreams.com/political/fema-camp-soldier-dog-fence.jpg

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    Όταν ένα νομοσχέδιο περνά από τη Γερουσία των ΗΠΑ , σύμφωνα με το οποίο κάθε Αμερικανός πολίτης , θα μπορούσε να γίνει στόχος και να θεωρηθεί ως τρομοκράτης , αλλά τα παπαγαλάκια των ελληνικών ΜΜΕ μας υποκρύπτουν την είδηση , ενώ προσπαθώντας να μας αποχαυνώσουν ακόμη περισσότερο , φτάνουν εις το έσχατο σημείο κολακείας να « αποκαλούν τον παπαδημ(ι)ο , ως τον καλό καπετάνιο που ξέρει που θα το πάει το καράβι » , το μόνο που θα τους απαντήσουμε είναι :

    ΝΑΙ ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΗ , ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ .

    Η Γερουσία των ΗΠΑ , πέρασε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει την επ 'αόριστον κράτηση των αμερικανών πολιτών που ζουν εντός των ΗΠΑ .

    Ένα νομοσχέδιο που ορίζει ότι ΚΑΙ οι Αμερικανοί πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες , θα μπορούν να υπόκεινται εις : επ 'αόριστον στρατιωτική κράτηση στις φυλακές υψίστης ασφάλειας FEMA και Guantanamo , χωρίς δίκη , αλλά ακόμη και να δολοφονηθούν , λόγω των υποτιθέμενων συμμέτοχων των εις τρομοκρατικές ενέργειες .

    Στα μάτια της κυβέρνησής των ΗΠΑ , είμαστε όλοι τρομοκράτες τώρα και πρέπει να υποβληθούμε σε διαρκή φυλάκιση ή και εξόντωση.

    Ενώ αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ στην χώρα μας έχουμε το ΣΧΕΔΙΟ Β! , της ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον των δημοκρατικών μας ελευθερίων , καθώς έρχεται προς ψήφιση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο , ενώ μέχρι του χρόνου το πολύ , θα έχουν ψηφίσει και το ΣΧΕΔΙΟ Γ! : δηλαδή το αντικομουνιστικό νομοσχέδιο .

    Ένας , ένας λοιπόν , στην σειρά , ….. τον Ιούνιο είχαν σειρά οι αγανακτισμένοι και το ξύλο με την υπογραφή νδ μπατσοκ και σύριζα , σήμερα η χρυσή αυγή και αύριο ο τελικός στόχος τους , η θέση εκτός νομού του ΚΚΕ , όπως άλλωστε ισχύει για τα κομουνιστικά κόμματα σε σχεδόν την υπόλοιπη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ Ε.Ε. .

    Για αυτούς που αγνοούν το θέμα πρόκειται δια το περσινό ΕΥΡΩ- νομοσχέδιο (τα μόνα κόμματα που δεν το ψήφισαν ( προς τιμήν των ) , οι αντιπρόσωποι των εις την Ε.Ε. ήταν το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ ) και που περιγράφουμε στο « Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας »
    ΕΔΩ ΚΑΙ σε κάποια άλλα φιλικά μπλογκ :
    http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/12/blog-post_5959.html


    « FEMA 12 κέντρα κράτησης . Αυτό είναι εξωφρενικό.»
    « Η. KGB στην Αμερική . Η CIA σε αμόκ. »

    « FEMA : ο κ. HASTINGS της Φλόριντα εισήγαγε το ακόλουθες νομοσχέδιο:
    HR 645 : Προς τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας για την άμεση δημιουργία εθνικών κέντρων έκτακτης ανάγκης σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. »
    Φαίνεται ο μόνος τύπος που παίρνει σοβαρή θέση ενάντια σε όλα αυτά είναι Ron Paul και φυσικά, γι αυτό και τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αγνοούν
    Τώρα όσον αφόρα τον Ron Paul η τον Alex Jones ή τον ΚΑΙ τον οιοδήποτε άλλον που προσπαθεί να πει κάτι , ίσως …. και αυτό το λίγο ή και το πολύ που μπορεί , τα παιδιά του κάθε αντί ΔΝΤ , εδώ στην Ελλάδα , που έχουν μείνει στην μετεμφυλιακή θεώρηση των πραγμάτων , συνεχίζουν να κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός , από το κατά πόσον , αυτός ο τύπος , συμφωνεί ΚΑΙ ιδεολογικά μαζί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή