Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

“FEMA τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των ΗΠΑ, ενώ καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εδραίωσης μιας εξουσίας που επιθυμεί η ελίτ”


From HEIL GAP

Όταν ένα νομοσχέδιο περνά από τη Γερουσία των ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο κάθε Αμερικανός πολίτης, θα μπορούσε να γίνει στόχος και να θεωρηθεί ως τρομοκράτης, αλλά τα παπαγαλάκια των ελληνικών ΜΜΕ μας υποκρύπτουν την είδηση, ενώ προσπαθώντας να μας αποχαυνώσουν ακόμη περισσότερο, φτάνουν εις το έσχατο σημείο κολακείας να «αποκαλούν τον παπαδήμ(ι)ο, ως τον καλό καπετάνιο που ξέρει που θα το πάει το καράβι», το μόνο που θα τους απαντήσουμε είναι :

ΝΑΙ ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΗ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.

Η Γερουσία των ΗΠΑ, πέρασε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει την επ’ αόριστον κράτηση των αμερικανών πολιτών που ζουν εντός των ΗΠΑ.

Ένα νομοσχέδιο που ορίζει ότι ΚΑΙ οι Αμερικανοί πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούν να υπόκεινται εις : επ’ αόριστον στρατιωτική κράτηση στις φυλακές υψίστης ασφάλειας FEMA και Guantanamo, χωρίς δίκη, αλλά ακόμη και να δολοφονηθούν, λόγω των υποτιθέμενων συμμέτοχων των εις τρομοκρατικές ενέργειες.

Στα μάτια της κυβέρνησής των ΗΠΑ, είμαστε όλοι τρομοκράτες τώρα και πρέπει να υποβληθούμε σε διαρκή φυλάκιση ή και εξόντωση.

Ενώ αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ στην χώρα μας έχουμε το ΣΧΕΔΙΟ Β!, της ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον των δημοκρατικών μας ελευθερίων, καθώς έρχεται προς ψήφιση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ μέχρι του χρόνου το πολύ, θα έχουν ψηφίσει και το ΣΧΕΔΙΟ Γ! : δηλαδή το αντικομουνιστικό νομοσχέδιο.

Ένας, ένας λοιπόν, στην σειρά, …… τον Ιούνιο είχαν σειρά οι αγανακτισμένοι και το ξύλο με την υπογραφή ν.δ. - μπατσοκ και σύριζα, σήμερα η χρυσή αυγή και αύριο ο τελικός στόχος τους, η θέση εκτός νομού του ΚΚΕ, όπως άλλωστε ισχύει για τα κομουνιστικά κόμματα σε σχεδόν την υπόλοιπη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ Ε.Ε. .

Για αυτούς που αγνοούν το θέμα πρόκειται δια το περσινό ΕΥΡΩ- νομοσχέδιο (τα μόνα κόμματα που δεν το ψήφισαν (προς τιμήν των), οι αντιπρόσωποι των εις την Ε.Ε. ήταν το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ) και που περιγράφουμε στο «Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας». 


ΕΔΩ ΚΑΙ σε κάποια άλλα φιλικά μπλογκ : 
http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/12/blog-post_5959.html

«FEMA 12 κέντρα κράτησης. Αυτό είναι εξωφρενικό» 
« Η KGB στην Αμερική. Η CIA σε αμόκ»
«FEMA : ο κ. HASTINGS της Φλόριντα εισήγαγε το ακόλουθες νομοσχέδιο :
HR 645 : Προς τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας για την άμεση δημιουργία εθνικών κέντρων έκτακτης ανάγκης σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις».

Φαίνεται ο μόνος τύπος που παίρνει σοβαρή θέση ενάντια σε όλα αυτά είναι Ron Paul και φυσικά, γι’ αυτό και τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αγνοούν.

Τώρα όσον αφόρα τον Ron Paul η τον Alex Jones ή τον ΚΑΙ τον οιοδήποτε άλλον που προσπαθεί να πει κάτι, ίσως … και αυτό το λίγο ή και το πολύ που μπορεί, τα παιδιά του κάθε αντί ΔΝΤ, εδώ στην Ελλάδα, που έχουν μείνει στην μετεμφυλιακή θεώρηση των πραγμάτων, συνεχίζουν να κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός, από το κατά πόσον, αυτός ο τύπος, συμφωνεί ΚΑΙ ιδεολογικά μαζί τους.

Εάν δηλαδή είναι δεξιός η αριστερός … αναλόγως … εάν είναι από την πλευρά μας, … τότε ΝΑΙ, … τον επιβραβεύουμε !

Αλλιώς δεν αξίζει … 

«Τόσο ανεξάρτητη γνώμη» 

Ο πρώην κυβερνήτης Jesse Ventura, και οι συντελεστές στο Θεωρία συνωμοσίας, έχουν ως θέμα τα στρατόπεδα FEMA, σε 3 πραγματικά πρωτοποριακά επεισόδια από την δεύτερη περίοδο του προγράμματος για την TruTV. 

Το επεισόδιο : «κράτος της Αστυνομίας» αποδεικνύει μια για πάντα ότι οι ομοσπονδιακοί έχουν εκπαιδευθεί για να καταστείλουν τους Αμερικανούς πολίτες, και γίνονται προετοιμασίες για να διατηρήσουν την τάξη με οποιοδήποτε κόστος. 

Αυτό το επεισόδιο είναι η μεγαλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα μέχρι σήμερα από την τηλεόραση, για τα στρατόπεδα FEMA. Υποδέχονται τον δημοσιογράφο του ραδιόφωνου και σκηνοθέτη Alex Jones, καθώς η ομάδα της TruTV τον χρειάζεται για να επιβεβαιωθούν, επί τόπου οι εγκαταστάσεις, και να αντιμετωπίσει τους νομοθέτες που επέτρεψαν τα στρατόπεδα FEMA και το τεχνολογικά ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος, που θα περιλαμβάνει Κέντρα FEMA, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλα…

Σε ένα από τα πολλά πραγματικά και επαληθευμένα σημεία FEMA, ο Jesse Ventura και ο Alex Jones προσεγγίζουν ένα «οικιστικό κέντρο» που διευθύνεται από «κάποια» Εσωτερική Ασφάλεια στο κεντρικό Τέξας, όπου βρίσκουν κλειδωμένες πόρτες, διπλούς-φράκτες και προειδοποιήσεις γύρω από ολόκληρη την περίμετρο του. 

Περαιτέρω, στο εσωτερικό της εγκατάστασης, θα γίνουν αυτόπτες μάρτυρες ότι στο συγκρότημα υπάρχουν : Παιδική χαρά, κούνιες και τσουλήθρες για τα παιδιά. Το συνεργείο της TruTV προσπαθεί να πάρει κάποιες απαντήσεις. Όμως, οι υπάλληλοι αρνούνται είτε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον σκοπό της εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ή όχι κρατούνται Αμερικανοί πολίτες στο εσωτερικό του. 


HEIL GAP (or mind the GAP)


Φωτογραφία στο διαδίκτυο : endgame : Megadeth’s album Endgame

ΕΠΙΣΗΣ 
στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA στις ΗΠΑ : Truth T.V.


Alex Jones - 500,000 Πλαστικά Φέρετρα

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. 1)
    ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ο παπαδημ(ι)ος και η νέα ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ σε … πενηνταράκια !


    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.marketoracle.co.uk/images/wallberg.jpg


    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    Δεύτερο Πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών ( ανεξάρτητα το ποιος ήταν αυτός που τα έγραψε πριν 100 χρόνια )

    « Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους , δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας. »

    Ο δε παπαδημ(ι)ος …. που εμφανίστηκε στην χώρα μας …. από το πουθενά ,
    προσκαλεσμένος από … το τίποτα , έβαλε την «διορισμένη» υπογραφή του δια την καταστροφή της χώρας μας μέσω της διαρκούς λιτότητας:

    Το συστημικό πρόβλημα με την «λιτότητα και τους υψηλότερους φόρους» ως «λύση» ουσιαστικά δημιουργεί μια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εκτροπή , αφού το περισσότερο από το εθνικό πλεόνασμα πηγαίνει δια να καταβληθούν οι τόκοι για τα παλαιά χρέη , και , έτσι απομένει λιγότερο για παραγωγικές επενδύσεις , ενώ ΛΟΓΙΚΑ μειώνονται και τα έσοδα από τους φόρους λόγω της χαμηλής πλέον κατανάλωσης .
    Δηλαδή ένας κύκλος αχαλίνωτου χρέους που ΑΥΞΑΝΕΙ όμως όλο και περισσότερο και τον κίνδυνος αθέτησης των υποχρεώσεων , και που οδηγεί σε ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ επιτόκια , ( λόγω του ρίσκου των επενδυτών ) , και στη συνέχεια αυξάνει το κόστος της εξυπηρέτηση του χρέους , άρα εκτρέπει περισσότερο το πρόβλημα της οικονομίας .

    Κάθε ευρώ που αποστέλλεται προς τις τράπεζες και τους ομολογιούχους ,
    είναι ένα ευρώ που δεν πρόκειται να δαπανηθεί στην εθνική οικονομία, που σημαίνει συρρίκνωσης της οικονομίας λόγω έλλειψης επενδύσεων και εσόδων , και , το μόνο που καταφέρνει είναι να "στρώνει κόκκινα χαλιά στον δρόμο μας προς το χρέος" .

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2010/11/25/53846-ecb-blanks-ireland-fears-to-keep-eyes-on-exit-path.jpg


    Πρωτόκολλο Εικοστό :
    « Προκαλέσαμε οικονομικές κρίσεις …. Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα , και αποσύροντας το χρήμα των Κρατών , υποχρεώνοντας τα έτσι να
    απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων ….»

    Όλες οι λεγόμενες διαφωνίες μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας είναι πολιτικό θέατρο για λαϊκή κατανάλωση , το έκτρωμα Merkozy είναι ΕΝΑ μέρος της ίδιας ομάδας Πεφωτισμένων. Η Λεπτολογία και η εξαπάτηση είναι οι μέθοδοί τους .
    “ Ο κόσμος κυβερνάται από μια σατανική σκευωρία. ”

    Δεν πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας , το σύνολο των «ειδήσεων» που «βγαίνουν» από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ σήμερα για την επίλυση της κρίσης του δημόσιου χρέους Ευρωζώνης . Τίποτα δεν θα συμβεί.
    Ουσιαστικά , οι Πεφωτισμένοι banksters δεν έχουν ουδεμία πρόθεση δια την επίλυση αυτής της κρίσης . Ξέρουν ότι οι μαριονέτες πολιτικοί τους θα συνεχίσουν την διάσωσή τους , και , ότι μπορούν να συνεχίσουν να βιάζουν οικονομικά το κοπάδι .

    Συγγνώμη για τις λέξεις φιλαράκια μου , αλλά εάν ήταν να κοροϊδευόμαστε , τότε δεν θα υπήρχε λόγος , ούτε εγώ να κάθομαι να κουράζομαι και να τα γράφω , επίσης ούτε και εσείς να κουράζεστε και τα διαβάζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ο παπαδημ(ι)ος και η νέα ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ σε … πενηνταράκια ! Του HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://www.triklopodia.com/2011/12/meros-proto-o-papadimios-kai-i-nea.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή