Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι Ρουμάνοι, ξεσηκώθηκαν. ΕΜΕΙΣ ?


Οι Ρουμάνοι, ξεσηκώθηκαν από άκρουν εις άκρον.

Οι Έλληνες… κοιμούνται…

"ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ"!!!!!





Πηγή ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σχόλιο attikanea : Ευχαριστούμε Χριστίνα, για τα βίντεο…


Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ

    Στα ελληνικά μπλοκ εμφανίστηκε για πρώτη φορά (τη Παρασκευή το βράδυ) η είδηση ότι στη Ρουμανία διεξάγονται σοβαρότατες αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις οι οποίες μάλιστα απαιτούν στενή παρακολούθηση επειδή τα γεγονότα είναι παρόμοια με εκείνα του 1989.
    Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012
    Ενδεικτικά: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεσηκωμός στη Ρουμανία...

    Βουκουρέστι τώρα. Οι Ρουμάνοι ξεσηκώθηκαν. Απαιτούν την παραίτηση του Τραιαν Μπασεσκου λόγω παραβίασης του ρυθμιστικού του ρόλου ως προέδρου της δημοκρατίας. Στα πανώ γράφει: Μπασεσκου = Τσεαουσεσκου 
    ΔΕΙΤΕ VIDEO ΣΤΟ http://www.antena3.ro/live.php

    Αργότερα, πολύ αργότερα, εμφανίστηκε η είδηση και στα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ και πρακτορεία ειδήσεων , μόνο που οι διαδηλώσεις παρουσιάστηκαν από την πλειοψηφία τους, ώς διαμαρτυρίες για τα μέτρα λιτότητας που έλαβε η ρουμανική κυβέρνηση …. πριν από δυο χρόνια! Ψάξτε στο διαδίκτυο και θα δείτε τους τίτλους των άρθρων και των βίντεο που αυτοί βάφτισαν . Ποιανού η πρωτοβουλία; Ρητορική η ερώτηση. Σε απάντηση σε όλους αυτούς, ιδού μερικά μόνο βίντεο που ανέβασαν και ΒΑΦΤΙΣΑΝ οι ίδιοι οι Ρουμάνοι . Γιατί τα λέω; Κυρίως επειδή παρακολουθούμε σε επανάληψη την εφαρμογή τεχνικών που χρησιμοποιήθηκαν και εναντίον μας.

    "REVOLUŢIE 2012 LA COTROCENI. MANIFESTAŢII ANTIBĂSESCU ÎN BUCUREŞTI, BRAŞOV, "( επανάσταση 2012, στο προεδρικο μεγαρο κλπ)

    http://www.youtube.com/watch?v=KS3KcUh1Dj4

    το σύνθημα που φωνάζουν είναι κάτω ο δικτάτορας, ήρθε ο λαός και άλλα χειρότερα

    "Revolutie 2012 RO - 14.01.2012, 2/3 (20.30 - 21.30)"

    http://www.youtube.com/watch?v=EuiU4Gxav3k

    O noua revolutie 2012 jos cu basescu =
    μια νέα επανάσταση, κάτω ο Πρόεδρος (Μπασέσκου)

    http://www.youtube.com/watch?v=QCgEPOZ_Rgk

    REVOLUŢIE = ΕΠΑΝΑΣΤΣΗ

    S.O.S. - Salvati drepturile omului ! ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?v=OhGH7RWDtGE&feature=related

    και πάει λέγοντας. Κοιτάξτε μόνοι σας στο YouTube γιατί μόνο εκεί έχουν πρόσβαση και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι και μόνο από εκεί έχετε την πραγματική εικόνα.


    ΥΓ Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή