Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Από το 120% του κακού Καραμανλή, στο 160% με ΔΝΤ! Που είστε τώρα ζώα;


Που είναι τώρα αυτοί οι Μ@Λ@ΚΕΣ που θα έσωζαν την Ελλάδα με το να την βάλουν στο ΔΝΤ;;;;; κυρία Eurostat γιατί δεν μας λες και σε πόσα ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ανέρχεται σήμερα το Ελληνικό χρέος ;;

Στο 159,1% του ΑΕΠ ανήλθε το ελληνικό κρατικό χρέος στο γ΄ τρίμηνο του 2011.

Το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη και συγκεκριμένα 159,1% εμφανίζει η Ελλάδα στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011 σε ότι αφορά στη σχέση χρέους προς ΑΕΠ.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat ακολουθεί η Ιταλία με 119,6% και τρίτη η Πορτογαλία με ποσοστό 110,1%.
Έπεται η Ιρλανδία με ποσοστό 104,9% ενώ στον αντίποδα βρίσκεται η Εσθονία με 6,1% και το Λουξεμβούργο με 18,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.


Το δημόσιο χρέος των κρατών μελών της Ευρωζώνης κατέγραψε ελαφρά μείωση κατά το τρίτο τρίμηνο του 2011, έναντι του προηγουμένου τριμήνου, στο επίπεδο του 87,4% του ΑΕΠ, έναντι 87,7%.

Έναντι του τρίτου τριμήνου του 2010, η σχέση χρέους προς ΑΕΠ της ευρωζώνης αυξήθηκε από 83,2% σε 87,4%.

Σε απόλυτους αριθμούς, ωστόσο, και όχι ως ποσοστό του ΑΕΠ, σημείωσε ελαφρά αύξηση, διαμορφούμενο σε 8,19 τρισ .ευρώ, σύμφωνα με την Eurostat, η οποία έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο νέος αυτός δείκτης συμπληρώνει τα ετήσια στοιχεία για τα οποία παρέχεται πληροφόρηση δύο φορές ετησίως, καθώς και επί των ειδοποιήσεων σχετικά με τις διαδικασίες υπερβολικού ελλείμματος και παρέχεται έτσι μια καλύτερη δυνατότητα παρακολούθησης της βραχυπρόθεσμης τάσης του δημοσίου χρέους.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου