Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το Ιράν αρνείται την αποστολή 500.000 βαρελιών πετρελαίου στην Ελλάδα !


From HEIL GAP

Κάθε ψευδαίσθηση ότι η Ελλάδα θα έχει οικονομική ανάπτυξη το επόμενο έτος πλησιάζει στο τέλος της. Τελικά έγινε αυτό ακριβώς που προβλέπαμε στο αποψινό άρθρο μας «Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων».

Η τιμή του πετρελαίου οδεύει προς τα 150-200 δολάρια ΗΠΑ το βαρέλι.

Η παγκόσμια οικονομική, δημοσιονομική και νομισματική κατάρρευση έρχεται !


Το Ιράν αρνείται να αποστείλει στην Ελλάδα 500.000 βαρέλια πετρελαίου ! 

Το Ιράν έχει αρνηθεί να προμηθεύσει 500.000 βαρέλια πετρελαίου στην Ελλάδα, σε απάντηση των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανέφερε την Κυριακή το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars. 

"Τα πετρελαιοφόρα που είχαν έρθει για να μεταφέρουν 500.000 βαρέλια πετρελαίου του Ιράν σε διυλιστήριο στην Ελλάδα, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν με άδεια χέρια, μετά από την άρνηση του Ιράν να παραδώσει το φορτίο, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Fars. 

Η Ε.Ε. ψήφισε στα τέλη Ιανουαρίου την απαγόρευση στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν. Η κίνηση αυτή επήλθε αφότου η ισλαμική Δημοκρατία ανήγγειλε ότι είχε εγκαινιάσει ένα πυρηνικό πρόγραμμα εμπλουτισμού σε μια καλά-προστατευμένη υπόγεια εγκατάσταση κοντά στην ιερή σιιτική πόλη της Κομ (Qom).

Το πρόγραμμα προβλέπει τον εμπλουτισμό του ουρανίου στο επίπεδο 20-τοις εκατό, το οποίο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε σχάσιμο υλικό κεφαλών πυραύλων.

Ο αποκλεισμός επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι, αλλά το Ιράν δήλωσε ότι μπορεί να διακόψει τις αποστολές ακατέργαστου πετρελαίου στην Ευρώπη πρώτο, και προειδοποίησε ότι ο αποκλεισμός της Ε.Ε. στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν, μπορεί να ωθήσει τις τιμές του πετρελαίου παγκοσμίως στα 150 δολάρια ΗΠΑ ανά βαρέλι.

Το Ιράν έχει ήδη σταματήσει τις εξαγωγές πετρελαίου προς τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και απείλησε να διακόψει τις εξαγωγές πετρελαίου σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες - Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Κάτω Χώρες - αν συνέχιζαν να λαμβάνουν μέτρα κατά της Τεχεράνης. 

Το Ιράν, όσον αφορά το πετρέλαιο, προμηθεύει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 68 τοις εκατό των εισαγωγών του αργού (πετρελαίου) από την Ισλαμική Δημοκρατία.

Το 2011, οι χώρες της Ε.Ε. που αγόραζαν κατά μέσο όρο 600.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα από το Ιράν.

Τα δυτικά έθνη υποψιάζονται το Ιράν, το οποίο είναι ήδη κάτω από τις πολυάριθμες διεθνείς κυρώσεις, ότι επιδιώκει την συνέχιση ενός μυστικού προγράμματος πυρηνικών όπλων, αλλά η Τεχεράνη επιμένει ότι χρειάζεται 
την πυρηνική ενέργεια αποκλειστικά για μη στρατιωτικούς σκοπούς.

τέλος
 



HEIL GAP (or mind the GAP)

Death Spiral : 'Greece stranded, won't survive' 

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου