Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous απέτρεψαν αυτοκτονία νεαρού Έλληνα!


Απίστευτο και όμως αληθινό…
Την αυτοκτονία ενός 21χρονου Έλληνα απέτρεψαν οι Anonymous!

Ο νεαρός έγραφε στο ιστολόγιό του :
«Είμαι ένα αγόρι 21 ετών από την Ελλάδα, και κουράστηκα να παρακολουθώ συμπολίτες μου να υποφέρουν, εμπόρους και καταστηματάρχες να πουλούν στο 1/100 της πραγματικής τιμής τα προϊόντα τους, αλλά και τους κρατικούς φόρους ολοένα να αυξάνονται. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι αν και θα το ευχόμουν. Δεν μου αρέσει αυτή η καθημερινότητα και για αυτό το λόγω σκέφτομαι όλο και περισσότερο να αυτοκτονήσω…».

Μετά την ανάρτησή στο Διαδίκτυο, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, η κινητοποίηση των Anonymous ήταν αστραπιαία.

«Είμαστε μαζί σου, δεν είσαι μόνος» του απαντούν με μήνυμα τους και τον παροτρύνουν να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή του. «Ούτε τα διαμάντια, ούτε τα αυτοκίνητα κάνουν έναν άνδρα πραγματικά ευτυχισμένο. Τα πραγματικά κοσμήματα στη ζωή είναι οι φίλοι και η οικογένεια».

Παράλληλα, επισήμαναν στο νεαρό άνδρα να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να δει την όμορφη πλευρά της χώρας του. Κι ενώ ο διαδικτυακός διάλογος εξελίσσεται στην αγγλική γλώσσα, οι Anonymous με ελληνικούς χαρακτήρες παραθέτουν τους παρακάτω στίχους.


«Με το κεφάλι Ψηλά θ’ Αγωνιστώ… και θ’ Αντισταθώ,
όπως έκανα πάντα…
Μπορεί να γονατίσω… αλλά θα παλέψω…
και θα νικήσω!!!
Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ' αυτά…
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ…
να Πουληθώ…
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός…
Με λένε Ελλάδα».

Μάλιστα, στο υστερόγραφο του μηνύματός τους δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι : «Ελπίδα πάντα υπάρχει!!! Είσαι Έλληνας, να είσαι περήφανος και να μην τους αφήνεις να σε κάνουν να νιώθεις έτσι, να πολεμήσεις με όλη σου τη δύναμη, η ζωή σου είναι το μεγαλύτερο θαύμα του σύμπαντος, μην αφήσεις τους άλλους να σε κάνουν να θες να σκοτώσεις αυτό το θαύμα…».


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου