Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

3-4-2012 Καταγγέλλει παρέμβαση Ρέππα για τις αρχαιότητες και πολλά άλλα !!!


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίθεση του Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δ. Ρέππα

Σφοδρή επίθεση από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Βελόπουλος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δ. Ρέππα.

Μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό για εισπήδηση  σε αρμοδιότητες άλλων υπουργών με αφορμή την πρόσφατη απάντησή του σε ερώτηση του κ. Αυγενάκη για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:
“ Είστε μια κυβέρνηση μπάχαλο και η απόδειξη είναι η πρόσφατη ενέργεια του κ. Ρέππα που είναι τουλάχιστον προσβλητική για τους συναδέλφους του υπουργούς.

Δεν αφήνει να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός στην ερώτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις και τα κλεμμένα αρχαία αντικείμενα από τους Γερμανούς, καπελώνει τον σοβαρό κ. Αλεβιζάτο και έρχεται με μια απάντηση που μιλά για 3 αγάλματα και κλείνει το θέμα. Και ξέρετε τι θα κάνουν τώρα οι Γερμανοί. Θα πάρουν την απάντηση του κ. Ρέππα θα πουν ορίστε, αυτά τα 3 αγάλματα είναι πάρτε τα και το θέμα έκλεισε. Και ο κατάλογος των κλαπέντων αρχαίων αντικειμένων που έχω καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής μιλά για 8.000 αντικείμενα.

Αντιλαμβάνομαι όμως γιατί έγινε αυτό. Την δεκαετία του 80 τα βαλιτσάκια με τα χρήματα της SIEMΕNS πηγαινοερχόντουσαν και άλλαζαν χέρια.  Η SIEMENS η οποία επανήλθε μάλιστα με την δική σας μεσολάβηση  (απευθυνόμενος στον υπουργό Μεταφορών κ. Βορίδη) , που την βάλατε στην «κολυμβήθρα του Σιλωάμ»  και την γλύτωσε με λίγα εκατομμύρια και κάποια σεμινάρια για την διαφθορά, με τα χρήματά της έχει εξαγοράσει την σιωπή για τις πολεμικές επανορθώσεις, το κατοχικό δάνειο και τα κλαπέντα αρχαία αντικείμενα.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι μια κυβέρνηση όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει”.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου