Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : "Μιλάνε για μείωση του κράτους οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης που γέμισαν το κράτος συμβούλους και υπαλλήλους"


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις υποσχέσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την μείωση του κράτους και την αντιπαράθεση που είχε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Βορίδη ο υπ. Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε :

"Μιλάνε για μείωση του κράτους οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης που γέμισαν το κράτος συμβούλους και υπαλλήλους"

Εγώ θέλω να μιλάω πάντα με στοιχεία και να είμαι πολύ συγκεκριμένος. Το απαιτούν άλλωστε οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι.  Είπα, πως εγώ γνωρίζω ότι ακόμα και τώρα γίνονται προσλήψεις. Στα ΕΛΤΑ ας πούμε έχουν γίνει προσλήψεις.  Και βέβαια από τους συνδικαλιστές ακούστηκαν τα καλύτερα, είπαν πως καλώς έγιναν, αλλά δεν μας είπαν τι λένε οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι. Είπα για όλους τους Υπουργούς, πως  παίρνουν, ακόμα και τώρα που η χώρα είναι σε αυτό το χάλι συμβούλους. Όλοι οι Υπουργοί έχουν από 5, από 10, δεν ξέρω από πόσους συμβούλους έχουν. Άρα λοιπόν όταν μιλάμε σε ένα φαντασιακό επίπεδο πρέπει οι ίδιοι να δώσουμε ένα παράδειγμα.

Και βέβαια, αφού ερωτήθηκα και στην εκπομπή, θεωρώ πως πρέπει να απαντήσουμε στους Έλληνες, που ακούν πως θα φύγουν τα κοντέινερ από την Αμυγδαλέζα. Τα κοντέινερ που ήδη έχουν πάει και είναι ακόμα στην Αμυγδαλέζα. Τελικά τι θα γίνει; Ο κ. Χρυσοχοίδης επιμένει πως την Τετάρτη όλα θα λειτουργούν.  Ο κ Βορίδης διαφωνεί.

Επιτέλους ας το καταλάβουν στη ΝΔ, άλλο η πολιτική και άλλο ο πολιτικαντισμός. Το σχετικό βίντεο που υπάρχει είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου