Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ή θα τους διώξουμε ή θα μας διώξουν. Ή θα τους απολύσουμε ή θα μας απολύσουν


Πολλοί γνωστοί μου τον τελευταίο καιρό σε συζητήσεις μας μου εκμυστηρεύτηκαν την πρόθεσή τους να φύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον. 

Και όχι μόνο άνεργοι αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι έχουν στεγαστικά δάνεια και ένα μισθό μόνο στην οικογένεια αφού όπως μου είπαν δεν μπορεί κάποιος να ζήσει την οικογένεια του μόνο με 200 – 300 ευρώ το μήνα. 

Σε όλους αυτούς είπα: δυστυχώς εμείς οι νεοέλληνες προτιμούμε, αντί να διώξουμε κάποιους άλλους, να φύγουμε οι ίδιοι.

Βλέπω πολλούς συναδέλφους μου να βρίσκονται σε μελαγχολία σκεπτόμενοι ότι σε λίγο καιρό μπορεί να τους απολύσουν αφού η απόλυσή τους σημαίνει ανεργία και η εξεύρεση νέας εργασίας πλέον είναι αδύνατη. 

Ζητώντας την άποψή μου για το θέμα αυτό τους είπα ότι ο μόνος τρόπος για να μην μας απολύσουν αυτοί είναι να προλάβουμε να τους απολύσουμε εμείς.

Ακούω πολλούς να λένε: Αυτούς τους πολιτικούς που έχουμε δε θέλουμε ούτε να τους βλέπουμε. 

Δεν πρόκειται να πάμε να ψηφίσουμε για να πάρουνε ένα μάθημα και να βάλουνε μυαλό.

Μα είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο; 

Αυτούς δεν τους νοιάζει αν τους μουντζώνουν στις παρελάσεις, θα τους πειράξει εάν δεν τους ψηφίσουμε; Ή έχουμε την εντύπωση ότι εάν πάνε να ψηφίσουν μόνο τρία άτομα και αυτοί πάρουν τις δύο ψήφους θα τους ελέγξει η συνείδησή τους που θα κυβερνήσουν μόνο με δύο ψήφους; 

Μήπως εμείς δεν είμαστε που με την ψήφο μας τους ανεβάσαμε στην εξουσία; 

Και τώρα που πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε για να τους κατεβάσουμε δεν το κάνουμε και συνεχίζουμε να τους κρατάμε στην εξουσία. Δε γνωρίζουμε ότι ένα λάθος δε διορθώνεται με ένα δεύτερο λάθος.

Αγαπητή φίλη Ελληνίδα και αγαπητέ φίλε Έλληνα αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία εμείς, ο απλός λαός, να πάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας και να τη σώσουμε και άλλη ευκαιρία δεν πρόκειται να έχουμε, γι’ αυτό σκέψου και αποφάσισε:

Εάν θέλεις αυτό το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο που διέλυσε την πατρίδα μας να συνεχίσει να κυβερνάει αυτόν τον τόπο να μην πας να ψηφίσεις

Εάν θέλεις όλοι αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο μας να μην τιμωρηθούν από την ελληνική δικαιοσύνη

Εάν θέλεις ξένα κέντρα να κάνουν κουμάντο στην χώρα μας

Ένα θέλεις να σε απολύσουν

Εάν θέλεις να γίνεις μετανάστης

Εάν θέλεις να είσαι άνεργος

Εάν θέλεις να πεθάνεις από την πείνα

Εάν θέλεις να είσαι άστεγος

Εάν θέλεις να μην μπορείς να σπουδάσεις τα παιδιά σου και να υποθηκεύσεις το μέλλον τους

Ένα θέλεις να πληρώνεις τα φάρμακα και τους γιατρούς σου και να μην έχεις δημόσια υγεία

Εάν θέλεις να εργάζεσαι για τετρακόσια ευρώ το μήνα

Εάν θέλεις να ζεις με τετρακόσια ευρώ σύνταξη το μήνα

Εάν θέλεις όλη η Ελλάδα να μεταβληθεί σε ένα τεράστιο γκέτο

Εάν θέλεις να μην μπορείς να κυκλοφορείς στο δρόμο και να φοβάσαι να κοιμάσαι το βράδυ στο σπίτι σου

Εάν θέλεις να βλέπεις το παιδί σου να καταστρέφεται από τα ναρκωτικά

Εάν δε θέλεις να γίνει ένα καινούργιο σωφρονιστικό σύστημα στη χώρα μας

Εάν θέλεις χώροι όπως το πρώην αεροδρόμιο του ελληνικού αντί για πάρκα να γίνονται κτίρια

Ένα θέλεις να μην έχεις μέλλον

Εάν θέλεις να σου κλέψουν τον πλούτο της πατρίδας σου

Εάν θέλεις να χάσεις την πατρίδα σου να μην πας να ψηφίσεις

Και να γνωρίζετε όλοι εσείς που δε θέλετε να πάτε να ψηφίσετε ότι όλοι αυτοί που θέλουν να παραμείνει στην εξουσία το υπάρχον σάπιο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο θα πάνε να ψηφίσουν.

Καλή Ανάσταση σε όλους και στην πατρίδα.


Economist

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου