Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης : "Εγώ έφερα Παπαδήμο - Θα κυβερνήσουμε"!


Tι σου τάξανε πάλι πατριδέμπορα; Μήπως ότι θα σε βοηθήσουν να μπείς στην βουλή αν στηρίξεις πάλι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ; Μαύρο και δαγκωτό στον αρχιπροδότη που ξανάκανε μνημονιακή κωλοτούμπα πριν αλλέκτωρ λαλήσει. Δεν πρέπει με καμμία δύναμη να ξαναμπεί στην βουλή ο μπαλαντέρ του μνημονίου.

Eπιβεβαίωσε πλήρως αυτούς που ισχυρίζονται ότι αποτελεί εφεδρεία των μνημονιακών κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ότι θα επαναλάβει την συμμετοχή σε μία τέτοια κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε ομιλία του σε συγκέντρωση περίπου 150 οπαδών του κόμματός του στην Χαλκίδα.

"Οι ισχυρισμοί περί αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές 
είναι «όνειρα εαρινής νυκτός». Χωρίς τον ΛΑΟΣ δεν μπορεί να κάνει βήμα όποιος θέλει να κυβερνήσει" δήλωσε αφήνοντας άφωνους τους οπαδούς του που μέχρι εκείνη την στιγμή τον άκουγαν να λέει ότι "δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν"!.

"Αν κάποιοι θέλουν συνεργασία μπορούν να είναι επιβάτες. Το τιμόνι της χώρας όμως θα το έχουμε εμείς" είπε.

Εξήγησε τους λόγους αποχώρησής του από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά δεν εξήγησε τους λόγους συμμετοχής του. Επίσης ομολόγησε ότι "εάν δεν ήταν ο ίδιος να παρέμβει υπέρ του κ. Παπαδήμου, σήμερα η Ελλάδα θα είχε άλλον πρωθυπουργό. Νομίζετε θα ήταν καλύτερη η Ελλάδα; Καταλαβαίνετε πού θα ήμασταν σήμερα; Άρα, και μόνο αυτή μου η πρόσφορα στο έθνος άξιζε την εκλογή μου το 2009" είπε.

Πως το λέει η επιτυχημένη διαφήμιση; "Α,α,α, εσύ έχεις ξεφύγ'"!


ventetta

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου