Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...



«Έπεφτε βαθιά σιωπή...», έτσι δε λέει το τραγουδάκι; Έπεφτε βαθιά, πολύ βαθιά, απελπισία στο «ΖΑΠΠΕΙΟ», την ώρα τα μεγάφωνα παιάνιζαν τους «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ!»...

Ο λόγος Του Αντώνη Σαμαρά, που υποτίθεται ότι θα έδινε απαντήσεις στα προβλήματα και στην αβεβαιότητα που ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό, κατάφερε το ακριβώς αντίθετο !

Τα βλέμματα και των πλέον αισιόδοξων νεοδημοκρατών φάνηκαν να είναι περισσότερο φοβισμένα !

Τι γίνεται με τα μέτρα του Ιουνίου;

Πόσο κοντά στη χρεοκοπία είμαστε;

Όταν μιλάει ο αρχηγός για αυτοδυναμία, άραγε το εννοεί; Τα 12,5 δισεκατομμύρια που απαιτεί η Τρόικα από πού θα βγούν;

Πού θα βρεθούν τα λεφτά;

Τί άλλο φασούλι θα μας ξεφουρνίσουν οι Τροϊκανοί;

Θα βρούνε άραγε δουλειά τα παιδιά μας;

Θα αντέξει η Ελλάδα μας;

«Έπεφτε βαθιά σιωπή...»

Μικροσκοπικός ο Σαμαράς, πελαγωμένος και περίτρομος... Ασήμαντος πρίγκιπας ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος, όπου ο αρρωστημένος ηγεμονισμός του, μοιραία τον οδήγησε στη ρήξη με την υπαρκτή πραγματικότητα, στην άρνηση, στην εκτός τόπου και χρόνου εμμονή στην τακτική του ψεύδους και στην πολιτική ακροβασία του «κωλοτουμπισμού» και τέλος στη διάλυση της παράταξής που του εμπιστεύτηκε τις τύχες της... Άθλος!

Το τραγικότερο, όμως, όλων είναι ότι ενώ για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας υπήρχαν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που μπορούσαν να τον αναδείξουν σε «λαϊκό ηγέτη», αυτός κατόρθωσε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να φτάσει στο σημείο, για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, να παίξει κορώνα-γράμματα κι αυτήν ακόμα την πολιτική του ύπαρξη!

Και όλα, δυστυχώς, δείχνουν ότι το βράδυ της 6ης Μαίου ο Α. Σαμαράς θα αποχαιρετήσει την παράταξη της ΝΔ την οποία εν τω μεταξύ οδήγησε με την εγκληματική πολιτική τακτική του στα πρόθυρα της διάλυσης...

Σκληρό ίσως ακουστεί αυτό που θα πω, αλλά δύσκολα κάποιος που γνωρίζει πράγματα και γεγονότα μπορεί να το αμφισβητήσει: Ο Α. Σαμαράς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων, ελάχιστος, δειλός και πολιτικά ατάλαντος. Διέλυσε τη ΝΔ και επέφερε δεινά επί δεινών στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου ως ο πλέον αποτυχημένος (περαστικός στην ουσία) πολιτικός της μεταπολίτευσης και ομού μετά του συμμαθητή του Γ. Α. Παπανδρέου θα καταγραφούν ως το «ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !»


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου