Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Όταν ο κύριος Σαμαράς χόρευε τσάμικο για να υποδεχθεί τους κακούργους από τις φυλακές του Μπερίσα δεν σκέφτηκε πως αισθάνονται οι ψυχές των σκοτωμένων Ελλήνων που τα κορμιά τους είναι σκεπασμένα από τα χιόνια στα Αλβανικά βουνά.

Όταν ερχόταν μιλιούνια από τα σύνορα της Τουρκίας δεν σκέφτηκε πως αισθάνονται οι τριακόσιοι του Λεωνίδα που θυσιάστηκαν για να υπερασπιστούν τα άγια χώματα της πατρίδας μας.

Όταν άνοιξαν τα σύνορα των Βαλκανίων, των Ρουμάνων, και των Βουλγάρων δεν σκέφτηκαν οι πολιτικοί τους αγώνες του Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου. 

Όταν κατέκτησαν την πατρίδα μας μπήκαν μέσα και καλοί, δουλευταράδες, αλλά και κακούργοι, κλέφτες και βιαστές που μέχρι και ογδοντάχρονες γιαγιάδες βίασαν. Τότε τι έκαναν οι πολιτικοί;

Τα αριστερά κόμματα έκαναν αγώνα να μη γίνουν ρατσιστές. Ακόμα και ο Τσίπρας πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδευόμενος από μία έγχρωμη φίλη του χωρίς να ρωτήσει πως αισθάνονται οι βιασμένες Ελληνίδες. 

Όταν οι ντόπιοι συνεργαζόταν με τη ξένη μαφία και έκλεισαν μέσα σε διαμερίσματα τις ομορφότερες κοπέλες χωρίς φαγητό και άφθονο ξύλο για να της αναγκάσουν στην πορνεία.

Όταν οι πολιτικοί πήραν αρκετές κοπέλες στην Βουλή για να τους κάνουν μασάζ για να φυράξουν τα παραφουσκωμένα στομάχια τους, φουσκωμένα από τα κλεμμένα  χρήματα του Ελληνικού λαού.

Όταν διέλυσαν τις ενώσεις και έμειναν οι αγρότες χωρίς συνδικαλισμό, άρα απροστάτευτοι. Έφαγαν τα πάντα από τις ενώσεις και άφησαν μόνο χρέη και άδειες τις ελαιοδεξαμενές.

Στην αρχαία Αίγυπτο έφτιαξαν οι Φαραώ τους πανύψηλους οβελίσκους για να θυμίζουν τη δόξα των Φαραώ και της Αιγύπτου αντίθετα στην Ελλάδα οι πανύψηλες ελαιοδεξαμενές στέκουν άδειες και σαπίζουν για να θυμίζουν την αθλιότητα των πολιτικών.

Δεν ξέρουν ότι αυξήθηκε η πορνεία 1500% γιατί οι μανάδες δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονται να εκδίδονται; Όλα αυτά είναι έργα των πολιτικών.

Πόσοι Έλληνες αυτοκτόνησαν λόγω του οικονομικού αδιεξόδου; Εσείς αντί να αυτοκτονήσετε τουλάχιστον να κλειστείτε σε ένα μοναστήρι να ζήσετε το έλεος του θεού. Απεναντίας, βγαίνετε στη τηλεόραση για να σας ψηφίσουμε ισχυρίζοντας ότι εσείς θα μας σώσετε, εσείς που μας καταστρέψατε.

Εάν ο λαός σας ξαναβγάλει και καθίσετε στον αυχένα του τότε θα σας θυμίσω μία ιστορία που έγινε της εποχή της ιεράς εξέτασης :

"Είχαν κάνει μία καταγγελία ότι ένας δάσκαλος με πέντε κορίτσια ήταν ενάντια του συστήματος. Ο Αρχιεπίσκοπος διέταξε τη σύλληψή του. Η κυρία δασκάλισσα πήγε και περίμενε έξω μέχρι που βγήκε ο επίσκοπος και βασανιστής που ήταν αρχηγός της Ιεράς Εξέτασης. Έπεσε στα πόδια του και του φώναξε «Έλεος, άδικα κατηγόρησαν τον άντρα μου». Ο κόσμος μαζευόταν από περιέργεια και άφησε ο επίσκοπος να μαζευτεί πάρα πολύ κόσμος και τότε γυρνά και λέει στην κυρία δασκάλα. Σε πιστεύω και διατάσσω να αποφυλακιστεί ο άντρας σου. Τότε το πλήθος άρχισε να τον χειροκροτεί. Γυρνά τότε στο φρουρό του και του λέει : «Άθλιε λαέ σου αξίζουν οι αλυσίδες που σου έχω περασμένες στα χέρια γιατί καταδίκασα 99 να σαπίσουν στις φυλακές και ελευθέρωσα έναν και με χειροκροτάτε»". 
(Από το βιβλίο «Η γέφυρα των στεναγμών»)

Ιωάννης Ιωάννου Μαζοκοπάκης
Ποταμίδα Κισάμου Χανίων
(αγρότης – ετών 82)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου