Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αυξήσεις-«φωτιά» σε συγκοινωνίες και λογαριασμούς ΔΕΗ


Μεγάλες αυξήσεις, μέχρι και 25%, αναμένεται να επιβληθούν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.
Οι αυξήσεις αυτές περιλαμβάνονται στα τριετή επιχειρησιακά σχέδια που θα καταθέσουν οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών, την Τρίτη. Στο επιχειρησιακό σχέδιουπάρχει επίσης πρόταση για μείωση των μισθών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», τα έσοδα των ΔΕΚΟ θα πρέπει να αυξηθούν κατά 240 εκατ. ευρώ εντός της επόμενης τριετίας, ενώ θα πρέπει να εξοικονομηθούν 362 εκατ. ευρώ από μισθολογικές περικοπές, περιορισμό των λειτουργικών δαπανών, βάσει αυτών που προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Για τις αστικές συγκοινωνίες
Τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών και των τρένων αναμένεται ότι θα αυξηθούν κατά 25% το α' τρίμηνο του 2013. Δηλαδή, το ενιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα μεταφοράς, από 1,40 ευρώ που κοστίζει σήμερα, θα αυξηθεί στο 1,75 ευρώ, ενώ το απλό εισιτήριο από 1,20 ευρώ θα αυξηθεί στο 1,50 ευρώ. Αυξημένα θα είναι και τα μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές, πολυτέκνους και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ
Αυξημένα θα είναι και τα τιμολόγια της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μέχρι το 2013, τα τιμολόγια θα πρέπει να προσεγγίσουν το επίπεδο των τιμολογίων χονδρικής που είναι υψηλότερα κατά 65% περίπου. Από την αύξηση αυτή θα εξαιρεθούν μόνο τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Για τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ
Τα τιμολόγια ύδρευσης και αποχέτευσης επίσης θα υποστούν αυξήσεις, όπως προβλέπει το νέο Μνημόνιο, κι ενώ μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012 αναμένεται να προχωρήσει περαιτέρω και η αποκρατικοποίησή τους.
Για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προβλέπεται επιτάχυνση της αποκρατικοποίησης της εταιρείας έως το τέλος του χρόνου, παρά το γεγονός ότι αρχικώς αυτή είχε οριστεί για το 2013.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου