Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


Ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας με αφορμή σενάρια που ασχολούνται με το αν θα επαναδιεκδικήσει η όχι την προεδρία δήλωσε σε έντονο ύφος ‘’Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ !!!

Αν η Κύπρος είναι ένα καφενείο σύντροφε, ποίος διευθύνει ένα καφενείο, δεν είναι ο καφετζής, τουτέστιν ο Πρόεδρος, η αφεντιά σου δηλαδή; ‘’ ‘’Γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια’’. Με όλο το σεβασμό σε όλους τους κύπριους καφετζήδες, σύντροφε ήσουν και θα παραμείνεις ένας καφετζής.

Ο Πρόεδρος πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, προκειμένου να τονίσει την λαϊκή του καταγωγή, αναφέρθηκε στη παιδική του ηλικία, τότε που καβαλούσε το γαϊδούρι του στο χωριό Δίκωμο και μετέβαινε στο οικογενειακό τους καφενείο για να το διευθύνει. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή σύντροφε, εσύ όμως έκανες μεγάλα και ασύμβατα για το επίπεδο σου άλματα. Πήδηξες δηλαδή από το γαϊδούρι στο καλάμι, από εκεί στο αλεξίσφαιρο Mercendes και τέλος ‘πεταξες’ και συνεχίζεις να ‘’πετάς, σε μια περίοδο που ο λαός πεινά, με το προσωπικό σου Jet αεροπλάνο.

Σε άλλη δήλωση του ανέφερε ‘’Βλέπω τον εαυτό μου στο καθρέφτη και διερωτώμαι αν είμαι ο ίδιος άνθρωπος, ο Δημήτρης Χριστόφιας’’

Καλά το σκέφτηκες, δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος. Τελικά, όλα θέλουν μιαν εξελικτική διαδικασία. Ναι, και ο καφετζής μπορεί να γίνει Πρόεδρος, όμως την ώρα που αναλαμβάνει το αξίωμα θα πρέπει να έχει ήδη κάνει το άλμα προς τα εμπρός. Ο δικός μας ήταν ακόμα καφετζής. Οπόταν, ναι, παραζαλίστηκε μέθυσε, έχασε τον έλεγχο και την επαφή με την πραγματικότητα. Φανταστείτε όταν ο Πρόεδρος δεν ελέγχει η και δεν σκέφτεται, τι λέει στα ελληνικά σε εμάς, πώς μπορεί να ελέγξει τι λέει στους ξένους που έρχεται σε επαφή, στα δικά του Cyprus English και τι πλάκα πέφτει τελικά!! Αλλάζουν σιόρ τόσο εύκολα οι σύντροφοι;!!!

Δίπλα του η σύζηγος του Έλση Χριστόφια, ενώ περιμέναμε από αυτή να πατήσει διακριτικά το πόδι του για να σταματήσει τις γνωστές του παπαριές, πρόσθεσε με αφορμή την έκρηξη στο Μαρί που στοίχησε την ζωή σε 13 συνανθρώπους μας:  ‘’Έχω πολλή θυμό μέσα μου για το γεγονός ότι απέδωσαν ευθύνη στον Πρόεδρο (Πόρισμα Πολυβίου). Και διερωτήθηκε!! Είναι ένας Πρόεδρος υπεύθυνος για την φύλαξη των εκρηκτικών; Δεν έπρεπε αυτοί που τα φύλαγαν, να δώσουν εντολή για εκκένωση;’’ Έλεος πια. Τελικά η παπαριά είναι πολύ μεταδοτική ασθένεια.

Μετά την έκρηξη στο Μαρί η κατάσταση του Προέδρου έχει δυστυχώς επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο. Στην προσπάθεια του να σώσει την υστεροφημία του πριν να μας εγκαταλείψει, τον Φεβράρη του 2013, λεει και κάνει πράγματα τα οποία προξενούν στο μέσο πολίτη μεγάλη ανασφάλεια και απελπισία (λέω μέσο πολίτη γιατί είναι και κάποιοι υπερπατριώτες πολιτικοί του αντίπαλοι που τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους). Κατά τη άποψη μου σύντροφε, ο καλύτερος τρόπος να σώσεις κάτι πριν φύγεις είναι να συνεργαστείς με τα Κόμματα του κέντρου για να φράξεις τον δρόμο στην άλλη προβληματική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Νίκος Αναστασιάδης, και στην ανάδειξη στη εξουσία ενός υπερκομματικού μη πολικού τεχνοκράτη. Αν δεν το πράξεις εσύ και το κόμμα σου και μας προκύψει Πρόεδρος ο Αναστασιάδης, τότε εγώ προσωπικά αλλά πιστεύω και η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού δεν θα σας το συγχωρήσουμε ποτέ.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου