Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο


Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το …Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά !

Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο :


«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα το Μνημονίου καί  τν Δανειακν Συμβάσεων, πού εναι λα κυρα καί παράνομα, ντισυνταγματικά καί πάνθρωπα!




200 χρόνια πρίν θναπόστολος το Γένους, γιος Κοσμς Ατωλός πού νέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τν Σκλάβων, μς ποκάλυψε μέ τή Χάρη το Θεο, τι ΔΕΝ θά πληρωθε τό δυσβάσταχτο καί ν πολλος κατασκευασμένο καί παράνομο λληνικό «χρέος», τό… ποο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού λλοίωσε λαό μας, τίς ξίες, τίς παραδόσεις καί τήν δια τήν πόστασή του! 


Ίδού ο συγκεκριμένες προφητεες του γιά τό λληνικό «Χρέος»:

α. «Θά σς ρίξουν παρά πολύ• θά σς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, λλά ΔΕΝ θά μπορέσουν»! (σ.σ. παράς εναι τό χρμα)


β. «Θά σς πιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, λλά ΔΕΝ θά προφθάσουν»!

Καί
ναφέρει πίσης σχετικά :

γ. «Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα»!

δ. «Θά ζητήσουν νά σς πάρουν καί στρατιτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν μως»!

ΝΑΙ, χάρη στήν Πρόνοια το
Θεο, ΔΕΝ θά προφθάσουν!.. 

Μήν νησυχετε γιά ατό τό «χρέος» λοιπόν, λλά κοιτάξτε μονάχα τό να καί ληθινό ΧΡΕΟΣ πού χουμε στόν Χριστό, τήν Παναγιά καί τούς γίους μας πού δέν σταματον νά πρεσβεύουν καί τήν Πατρίδα μας!

Ο σκοτεινές δυνάμεις, πνε νά καταπιον τήν ρθόδοξη λλάδα μας καί...
δη πανηγυρίζουν τήν μεγάλη πιτυχία τους…

Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν…

Θά κοιμηθομε χρεωμένοι καί θά ξυπνήσουμε λευτερωμένοι…

Θά κοιμηθομε μικρό κράτος καί θά ξυπνήσουμε καί πάλι Ατοκρατορία!»

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου