Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Όλοι μαζί εναντίον της Λαγκάρντ!


Το «κίνημα» κατά της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ιδιαίτερα μετά τις προκλητικές δηλώσεις της κατά της Ελλάδας, έχει αρχίσει να «φουντώνει».

Στον κοινωνικό ιστότοπο του Facebook, έχει δημιουργηθεί σελίδα ειδικά αφιερωμένη στην κ. Λαγκάρντ, που φέρει τον τίτλο «Greeks are against Lagarde – Οι Έλληνες είμαστε κατά της Λαγκάρντ» και ήδη έχει συγκεντρώσει 2.304 οπαδούς.

Μερικά από τα μέλη δεν είναι Έλληνες…

Μέσω της σελίδας, οι διαχειριστές κάνουν έκκληση στα μέλη της ομάδας, να προωθήσουν τη σελίδα και στη δική τους χώρα, ενώ τα σχόλια των φίλων της σελίδας είναι από αιχμηρά έως υβριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ είχε δηλώσει στον Guardian ότι έχει έρθει η ώρα οι Έλληνες να πληρώσουν τους φόρους τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά : «μην περιμένετε καμία συμπάθεια», ενώ επισήμανε ότι σκέφτεται περισσότερο τα παιδιά στη Νιγηρία, γιατί χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα.

Δείτε τη σελίδα εδώ

Μετά την Μέρκελ και η Λαγκάρντ μπήκε στο στόχαστρο του ελληνικού λαού!

Και η παρέα μεγαλώνει…

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. Μιλησαν στη γαλλικη τηλεοραση για την θυελλα που σηκωσε η καλοπληρωμενη υπαλληλος των κερδοσκοπων.
    Ο τροπος παρουσιασης με ικανοποιησε ως ελληνιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζουμε να έχουν κι άλλες τέτοιες αντιδράσεις οι ξένοι. Είναι πολύ καλό για την Ελλάδα μας. Έχω την άποψη ότι και οι ξένοι έχουν αρχίσει και ξυπνάνε με όλα αυτά που βλέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή