Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι ΤρελλΑντώνηδες, οι ΤρελλοΤσίπρες και οι ΤρελλοΝίκαροι της πολιτικής


Με αφορμή το σημερινό αδιέξοδο για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας από τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και σε συνέχεια των πιο κάτω άρθρων μου για το ίδιο θέμα, ημερομηνίας 4/12/2011 και 7/5/2012 έχω να κάνω τα ακόλουθα σχόλια :

Ο ‘’Τρελλαντώνης’’(Το τρελλό... που χρησιμοποιείται στο παρόν άρθρο είναι σχηματικό και παραπέμπει στο βιβλίο της για γιαγιάς του Σαμαρά) λίγους μήνες πριν ήθελε εδώ και τώρα να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας, για αυτό επέβαλε στον τεχνοκράτη Λουκά Παπαδήμο να κυβερνήσει μόνο 4 μήνες (Καλά, καλά δεν έχει μάθει ακόμη τα ονόματα των 49 υπουργών και υφυπουργών που του τοποθέτησαν οι πολιτικοί) και να του παραδώσει (ήθελε να πιστεύει) το τιμόνι στις 6 Μαίου 2012. Έπεσε έξω όμως ο ‘’Τρελλαντώνης’’ και μας προέκυψε ο ρόκολος ‘’ΤρελλοΤσίπρας’’.

Ο νεαρός, που μου θυμίζει την πορεία του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έβαλε τα θεμέλια για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, καβάλησε το καλάμι και με αλαζονεία και παραγνωρίζοντας τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν για την Ελλάδα, επιμένει σε εκλογές πάλιν τον Ιούνιο για να γίνει αυτός Πρωθυπουργός (θέλει να πιστεύει) και να ‘’σώσει’’ την Ελλάδα. Ελεος πια.. όλοι έχουν τρελαθεί σε αυτή την χώρα.

Και τώρα στα δικά μας. Ο δικός μας ‘’ΤρελλοΝίκαρος’’(Νίκος Αναστασιάδης, επαναλαμβάνω το τρελό.. είναι σχηματικό. Δεν ξέρεις καμιά φορά από που θα σου έρθει, δικηγορικό γραφείο έχει ο άνθρωπος), αγνοώντας τις δικές μου προτροπές αλλά και τις προτροπές πολλών νούσιμων μέσα στο Κόμμα του, βιάστηκε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του φιλοδοξίες και ένα χρόνο πριν εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για τις Προεδρικές του 2013. Δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον του κύριου Αναστασιάδη, τουναντίον, θεωρώ τις όποιες φιλοδοξίες του θεμιτές. Υπό τις άκρως δραματικές περιστάσεις όμως που περνάει η Κύπρος, είναι καιρός για εκρηκτικές προσωπικότητες όπως αυτή του κυρίου Αναστασιάδη;  Ειλικρινά είναι κανείς που πιστεύει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης θα φέρει ένα ήπιο πολιτικό κλίμα και ήθος στην πολιτική; Ακολουθώντας τελευταία στρουθοκαμηλικές και χαμελαιώντιες μεθόδους και πρακτικές και χρησιμοποιώντας το διαδύκτιο προσπαθεί κάθε μέρα να μας πείσει ότι δήθεν θα μας προσφέρει κάτι διαφορετικό και ότι το αμαρτωλό και διαφθαρμένο κομματικό κατεστημένο και οι πρωταγωνιστές του θα αποτελέσουν παρελθόν.  Δηλαδή κύριε Αναστασιάδη προσπαθείς να μας πείσεις ότι ήσουν κάπου αλλού και όχι στη Κύπρο τις τελευταίες δεκαετίες; Ότι δηλαδή  δεν ήσουν εσύ που πρωταγωνιστούσες στο λαϊκισμό, στη διαπλοκή, στο ρουσφέτι, την αναξιοκρατία, στην απάτη του χρηματιστηρίου(με το γνωστό ψευδώνυμο Νίκος χρυσάνθου);και ότι τώρα έχεις γίνει ένας άγιος άνθρωπος που θέλει να μας πάρει όλους στο παράδεισο; Ακόμα και εάν δεχθώ ότι δεν μεταλλάχθηκες και είσαι ειλικρινής, ότι είσαι ο ηπιότερος, ο ηρεμότερος και ο ικανότερος όλων. Είναι δυνατό το κομματικό κατεστημένο, όπως λειτουργεί σήμερα, να σε αφήσει να κυβερνήσεις και να προσφέρεις στο τόπο; Δεν θα σε υποσκάπτει, όπως και το δικό σου κόμμα υπέσκαπτε τα προηγούμενα χρόνια τα κόμματα που κυβερνούσαν για να αποκομίσει κομματικά οφέλη; Δεν θα συνεχίσουν οι ίδιες πρακτικές σας που έφεραν τον τόπο στο χείλος της καταστροφής; Έλληνας και μάλιστα ‘’εθνικόφρων πατριώτης’’ είστε και εσείς κύριε Αναστασιάδη, όπως και οι συνάδελφοι  σας στας Αθήνας.., πώς να σας πιστέψουμε;

Αν μέσα στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνισμός της Ελλάδας και της Κύπρου αφήσουμε το συγχαμερό κομματικό κατεστημένο και τις αρρωστημένες ψυχές που το ελέγχουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τον καταστροφικό μας κατήφορο, τότε πραγματικά δεν μας αξίζει να έχουμε κράτη και να είμαστε ελεύθεροι πολίτες.

Τώρα είναι η ώρα των τεχνοκρατών να αναδειχθούν στην εξουσία. Τώρα είναι η ώρα των τεχνοκρατών και όχι των επαγγελματιών πολιτικών, γιατί τα προβλήματα της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι μόνο πολιτικά αλλά είναι κυρίως οικονομικά. Η ανάδειξη στην εξουσία ενός μη πολιτικού, τεχνοκράτη που θα έχει ως εχέγγυο αξιοπιστίας την εντιμότητα του αλλά και την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή προβάλλει όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία. Ενός υπερκομματικού, που θα υποστηριχθεί και δεν θα υποσκαφθεί όπως έγινε πρόσφατα στη Ελλάδα. Μια τέτοια επιλογή θα βοηθήσει και τα κόμματα να στραφούν στα του οίκου τους, και μακριά από κόντρες και αντιπαραθέσεις να εκσυγχρονισθούν και να έρθουν πιο κοντά στους πολίτες και με νέους ανθρώπους και μυαλά να οδηγήσουν τον τόπο μπροστά.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Ο ‘’ΤΡΕΛΛΑΝΤΩΝΗΣ’’ ΚΑΙ Η ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΕΛΛΑΣ

Λεμεσός 7 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα μετά το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα οδηγείται στην ακυβερνησία και το χάος. Ο κατακερματισμός του κομματικού πολιτικού γίγνεσθαι έφερε και το τέλος του αμαρτωλού διπολισμού στην Ελλάδα ο οποίος τόσα και τόσα δεινά επέφερε στο πολύπαθο Ελληνικό Λαό.

Στις 4/12/2011 έγραψα το πιο κάτω άρθρο το οποίο δυστυχώς όπως θα διαπιστώσετε επαλήθευσε τόσο τις προβλέψεις μου όσο και τους εφιάλτες της γιαγιάς του Αντώνη Σαμαρά Πηνελόπης Δέλτα. Η αρρωστημένη φιλοδοξία του ‘’Τρελλαντώνη’’ να γραφτεί και αυτού το όνομα του στην λίστα με τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας, έφερε την Ελλάδα σε αυτή την αδιέξοδη πορεία.

Κατά ανάλογο τρόπο προσπάθησα με άρθρα μου να αποτρέψω τον δικό μας ‘’Τρελλαντώνη’’, τον Νίκο Αναστασιάδη να βάλει υποψηφιότητα και να υποστηρίξει μια ανεξάρτητη υπερκομματική υποψηφιότητα ενός τεχνοκράτη, τύπου Μάριο Μοντ της Ιταλίας.Δεν τα κατάφερα, εύχομαι να μην επαληθευθώ και πάλιν.

Όλα τα πιο πάνω και πιο κάτω προς γνώσιν και συμμόρφωση Κυπριακέ Λαέ

Όμηρος Αλεξάνδρου

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου