Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Το Απόλυτο Αντίμετρο στο Χημικό Βιολογικό Ψέκασμα των Ουρανών


Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 13 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και βιολογικούς παράγοντες όπως (παθογενές μυκόπλασμα, morgellons, smartsdust και άλλα) και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing (η NASA παραδέχτηκε την ύπαρξη τους πριν δύο χρόνια) και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρύτητος.

Τότε φτιάξτε ενα CB (ChemBuster). Έχει ακτίνα δράσεως 20 χλμ. και ένα CB ανά νομό, είναι το ελάχιστο. Με τρία σε τρίγωνο -ανά νομό- έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Η πρωτεύουσα του νομού να περικλείεται στο τρίγωνο.

Χρειάζεται να ακουμπά σε χώμα. Επίσης το στηρίζετε με τρία σχοινάκια από κάπου για να μην πέσει από τον αέρα. Το μόνο που απαιτείται είναι πολύ κέφι, μεράκι και λίγα εργαλεία. Όσο για το κόστος στοιχίζει όσο ένα καλό γεύμα έξι - οκτώ ατόμων σε καλό εστιατόριο.

(c) Το άρθρο αυτό αποτελεί επαναδημοσίευση από την σελίδα μου στο facebook και από παλαιό άρθρο στην miastala.com.


Οι οδηγίες αφορούν ένα χαμηλού κόστους CB το όποιο θα καθαρίσει τα chemtrails και θα αποκαταστήσει την υγεία των ουρανών σας. Επίσης θα αποκαταστήσει την φυσιολογική βροχόπτωση στο μέρος σας και το ήπιο φυσιολογικό κλίμα. Οι βροχοπτώσεις πλέον είναι φυσιολογικές και όχι καταρρακτώδεις, οι οποίες παρασύρουν το χώμα και καταστρέφουν τα φυτά και ό,τι βρεθεί στο πέρασμα τους. Εξουδετερώνει την ραδιενέργεια σε μεγάλη απόσταση. Εάν γίνει πυρηνική έκρηξη οπουδήποτε στον πλανήτη και είστε κοντά, θα ακούσετε έναν πολύ ισχυρό ξερό κρότο.

Θα παρατηρήσετε την απίστευτη ευφορία που νοιώθουν τα ζώα κοντά του, επίσης πολλές μέλισσες, πεταλούδες και πουλιά τα οποία κελαηδούν χαρούμενα όλο το εικοσιτετράωρο.

Υποτίθεται ότι ο αναγνώστης έχει πείρα κατασκευής των TB η TowerBusters.  

Αυτά είναι μικροί πάμφθηνοι  οργονίτες*** στο μέγεθος cookies τα όποια εξουδετερώνουν την κακή συνιστώσα της ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να τοποθετηθούν στο έδαφος κοντά στις κεραίες ή ακόμη και 100 μέτρα μακριά. Αυτό ισχύει για την εξοχή. Το καλύτερο είναι 3 η 7 κομμάτια περιμετρικά. Οδηγίες κατασκευής θα βρείτε στο www.orgonodrome.gr Διαβάστε ή μάλλον δείτε, πως να φτιάξετε ΤΒ πανεύκολα, σε 4 βήματα.

Για να έχετε αποτέλεσμα 100% με το CB σας, πρέπει να κάνετε δωράκια (gifting) τα TB σε όλες τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας του νομού σας. Ο λόγος είναι ότι πρώτα ανέπτυξαν τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισαν το ψέκασμα. Το μισό σήμα (όχι αυτό που χρησιμοποιείται για την τηλεφωνία, χρησιμεύει για την αγκύρωση του ψεκάσματος. Οι χάλκινοι σωλήνες είναι η κυρία επιλογή στην κατασκευή των CB. Όμως η πείρα έδειξε ότι το αλουμίνιο δουλεύει εξ όσου καλά και είναι σημαντικά φθηνότερο και ευκολότερο στην ανεύρεση του.

Θα χρειαστείτε :

1. Ένα πλαστικό κουβά η πλαστικό κουβά από χρώματα περίπου 25 εκατοστά ύψος και 20 εκατοστά διάμετρο.

2. Έξι αλουμινένιες σωλήνες Φ28mm με μήκος 2 μέτρα, εικόνα 1.

3. Έξι τερματικές τάπες (καλύμματα) αλουμινίου.

4. Έξι κρυστάλλους καθαρού χαλαζία (clear quartz) τουλάχιστον 5-6 εκατοστά μήκος και αρκετά λεπτοί για να γλιστράμε μέσα στον σωλήνα με άνεση. 

Εννοούμε μέγιστο πλάτος στο φαρδύτερο σημείο τους περίπου 2 πόντους.

Αυτοί οι κρύσταλλοι κανονικά πρέπει να είναι «διτερματικοί», δηλαδή με μύτη και από τις δυο πλευρές. Αν είναι διτερματικοί πρέπει η θετική ενεργειακά άκρη να κοιτάζει προς τα πάνω. Αυτό όμως απαιτεί γνώσεις και εμπειρία. 

Όποτε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε «μονοτερματικούς» δηλαδή με μια μύτη, καθόσον η μύτη τους είναι πάντοτε η θετική ενεργειακά άκρη. Αφήστε, που είναι οι μόνοι που θα μπορέσετε να βρείτε στην χώρα μας, και αυτό με σχετική δυσκολία.

Ένα κουβά με ψιλά ρινίσματα αλουμινίου. Εδω προσοχή, τα ρινίσματα πρέπει να είναι ψιλά και καθαρά. Δηλαδή εάν περιέχουν σαπουνάδικο, πρέπει να τα πλύνετε με υγρό πιάτων σε ένα κουβά καλυμμένο με τουλπάνι και να τα στεγνώσετε τελείως. Αλλιώς θα έχετε πρόβλημα, γιατί θα δημιουργηθούν φυσαλίδες και η κατασκευή θα αχρηστευθεί.

Περίπου έξι η αφτί κιλά πολυεστέρα και αντίστοιχο καταλύτη (τριπλάσια ποσότητα από ότι οδηγίες σας δίνουν στο χρωματοπωλείο που τον αγοράζετε), για όσους έχουν ξαναδουλέψει πολυεστέρα και ξέρουν τι να κάνουν. Επίσης ο πολυεστέρας απαιτεί άριστο εξαερισμό και συνίσταται να γίνει η κατασκευή στο ύπαιθρο από κάποιον που γνωρίζει. Επίσης πολύ καλή μάσκα για χημικά (συνιστώνται οι διπλές) και εργατικά γάντια για χημικά.

Αλλιώς είναι προτιμώμενη αντίστοιχη ποσότητα έποικης ρητίνης δυο συστατικών σε συσκευασία κιλού. Όμως πρέπει να είναι η πλέον λεπτόρρευστη που θα βρείτε και πρέπει να επιμείνετε πολύ σε αυτό. Το πρόβλημα της είναι ότι είναι πολύ πιο ακριβή, σε σχέση με τον πολυεστέρα.

Δυο κομμάτια κόντρα πλακέ θαλάσσης περίπου 9 χιλιοστά πάχος και διαστάσεις 20 χ 20 εκατοστά. Επίσης 2 διαβήτες για να μαρκάρετε τις τρύπες.

Ένα πριόνι για ξύλο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι με το αντίστοιχο πολυτρύπανο (καμπάνα) που ανοίγει τρύπες σε ξύλο 28 χιλιοστών και αν βρείτε ένα που να ανοίγει τρύπες 80 περίπου χιλιοστών, θα ήταν έξτρα ευκολία.

Επίσης γυαλόχαρτο, σπόγγο, αλουμινοταινία, μονωτική ταινία καλής ποιότητος, βαζελίνη η παρκετίνη ή σπρέυ σιλικόνης, ένα πλαστικό δοχείο η κουβαδάκι με χωρητικότητα 1,5 λίτρων και ένα μικρό ξυλαράκι για να ανακατεύετε την ρητίνη.

Κόψτε τους σωλήνες στα 2 μέτρα μήκος από το αρχικό των 3 μέτρων, γιατί έτσι πωλείτε. Τα τρία κομμάτια του ενός μέτρου που περισσεύουν θα τα χρειαστείτε κατόπιν. Για αυτό χρειάζεστε ένα φτηνό κοφτή σωλήνων. Με το γυαλόχαρτο η με λίμα φάτε ότι προεξέχει για να είναι λείες οι άκρες.

Βαλτέ τις τάπες στην μια πλευρά και στην ένωση με τον σωλήνα αρκετή αλουμινοταινία καλά τεντωμένη, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να περάσει η ρητίνη μέσα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσει η ρητίνη είναι 110 - 120 βαθμούς Κελσίου γι αυτό χρειάζεται προσοχή. Προτείνω να κάνετε πειράματα πριν ξεκινήσετε την μεγάλη κατασκευή, με κάποια μικρότερα για να αποκτήσετε μια στοιχειώδη εμπειρία με τα υλικά.





Προετοιμάστε τους δυο αποστάτες από κόντρα πλακέ θαλάσσης ως εξής: Όπως στην εικόνα 2 θα σημειώσετε τα κέντρα για τις έξι τρύπες που κατόπιν θα τις ανοίξετε με το τρυπάνι και το εργαλείο που αναφέραμε. Αφού ανοίξετε τις τρύπες, «φάτε» τις για να πέρανε καλά οι σωλήνες.

Τον επάνω αποστάτη κάντε τον όπως στην φωτογραφία 3. Αυτός έχει σκοπό να κρατεί τους σωλήνες παράλληλους μεταξύ τους. Ο επάνω αποστάτης θα φαίνεται όποτε προσέχετε περισσότερο το φινίρισμα του. Επίσης τον περνάτε ένα βερνίκι η μπογιά εξωτερικού χώρου ώστε να αντέχει τα στοιχειά της φύσεως καλύτερα. Κόψτε τον κάτω αποστάτη όπως φαίνεται στη εικόνα 4.

Ο κάτω αποστάτης συγκρατεί τις βάσεις των σωλήνων ενώ δουλεύετε με τον οργονίτη. Προσπαθήστε να κόψετε όσο περισσότερο κόντρα πλακέ μπορείτε, χωρίς να εξασθενήσει. Εννοώ για την κεντρική τρύπα. Διότι θέλει μια τρύπα 8 - 9 εκατοστά στο κέντρο. Δεν χρειάζεται τόσο καλό φινίρισμα γιατί θα γεμίσει οργονίτη.

Φροντίζεται οι σωλήνες να περάσουν σφιχτά στους δυο αποστάτες και οι κάτω άκρες των σωλήνων να είναι καλά σφραγισμένες με τις ταπες και την αλουμινοταινία. Τότε είστε έτοιμοι να γεμίσετε τον κουβά με οργονίτη. 

Πασαλείψτε το εσωτερικό του κουβά με βαζελίνη η παρκετίνη η σπρέυ, ώστε να μπορέσετε να τον βγάλετε όταν στεγνώσει ο πολυεστέρας και τελειώσετε.

Τοποθετείστε τον κουβά σε επίπεδο έδαφος και φτιάξτε ένα στρώμα οργανωτή δυο έως τέσσερα εκατοστά. Πρώτα ρίχνετε λίγη έτοιμη ρητίνη και κατόπιν ίση ποσότητα όγκου ρινίσματα, τα πατάτε καλά με ένα ξυλαράκι ώστε να γεμίσει όλη η ρητίνη. Επαναλαμβάνετε το ίδιο σε διάστημα 2 λεπτών πριν αρχίσει να πήζει. Χρησιμοποιήστε ένα κιλό την φορά. Επαναλαμβάνεται την διαδικασία την επόμενη μέρα πάλι με ένα κιλό για να αποφύγετε «βράσιμο» της ρητίνης.

Σταθεροποιήστε ((εάν δεν έχετε τίποτα καλύτερο χρησιμοποιείστε την πλάτη μιας καρέκλας και δέστε τους με χόντρους σπόγγους)) τους σωλήνες με τους αποστάτες και τοποθετείστε τα κάθετα στο κέντρο του κουβά. Φροντίστε οι σωλήνες να είναι κάθετοι και παράλληλοι.

Όταν γίνει αυτό είστε έτοιμοι να βάλετε τον υπόλοιπο οργανωτή στον κουβά γύρω και ανάμεσα στους σωλήνες με τον τρόπο που περιγράψαμε νωρίτερα. 

Λίγη λίγη την ρητίνη και ενδιάμεσα το ρίνισμα πατώντας το να καθίσει καλά, χωρίς κενά. Προσοχή θα βάζετε ένα κιλό ρητίνη και ρίνισμα την ημέρα η κάθε 12 ώρες. Αν τα βάλετε όλα μαζί θα βράσει όλο το μίγμα και θα καταστραφεί. Επίσης θα παραμορφωθεί ο κουβάς.

Τώρα οι κρύσταλλοι πρέπει να καθίσουν στον πάτο της σωλήνας και κάθετα. Θα πρέπει να κάνετε για τον καθένα ένα «φυσίγγι» (εικονα 5η), από διαφανή πλαστικό σωλήνα και μέσα στο φυσίγγι  σκληρό αρμαφλέξ σωληνοειδές υλικό αφρώδους πλαστικού (είναι η μόνωση των σωλήνων που έχει το αιρκοντίσιον). 

Προσέξτε η μύτη του χαλαζία να είναι επάνω και το κάτω μέρος του μισό πόντο πριν τον πάτο του φυσιγγίου. Επίσης για να κάνετε τον πάτο του φυσιγγίου θα κολλήσετε ένα κομμάτι κομμένου πλαστικού σωλήνα.

Βεβαιωθείτε με δοκιμή ότι τα «φυσίγγια» με τους κρυστάλλους γλιστρούν εύκολα στους σωλήνες.

Αφού έχει πήξει ο οργανωτής, ξαπλώστε οριζόντια το CB. Βαλτέ με προσοχή τους κρυστάλλους στους σωλήνες. Μετά σηκώστε σιγά – σιγά ώστε να γλιστρήσουν μαλακά μέχρι τον πάτο.

Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τους κρυστάλλους στο μέλλον, όταν «κουραστούν». Επίσης θα καλύψετε το πάνω μέρος των σωλήνων με πλαστικές τάπες και αν δεν βρείτε με διάφανες ναύλων και ταινία για να μην γεμίζει νερό, Τώρα το CB σας είναι έτοιμο για στήσιμο.

Θυμάστε τα έξι κομμάτια σωλήνα του ενός μέτρου που περίσσεψαν; Τώρα θα τα χρειαστείτε. Επειδή το ψέκασμα γίνεται σε δύο ύψη, για να «πιάσετε» αυτό στην Στρατόσφαιρα πρέπει να προσθέσετε τους τρεις σωλήνες του ενός μέτρου με μούφα και αλουμινοταινία πάνω στους τρείς σωλήνες.

Αποτέλεσμα, όσο και εάν ψεκαστεί ο ουρανός θα παρατηρήσετε τα εξής. 

Πρώτα δημιουργείται μια τεράστια δίνη στα ψεκασμένα από τα αεροπλάνα σύννεφα στον ουρανό που κρατεί συνήθως μια ώρα. Μετά ξαφνικά ο ουρανός καθαρίζει σε μια στιγμή και είναι ξανά γαλανός, και εσείς πιο υγιείς.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τους φίλους που χρησιμοποιώντας αυτό το άρθρο και τις οδηγίες του,  κατασκεύασαν CB που τα  χρησιμοποίησαν για όφελος των συνανθρώπων τους. Εύχομαι κι ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι, αν θέλουμε να μην έχουν αποτελέσματα επάνω μας τα ψεκάσματα των επικυρίαρχων.

Καλή Επιτυχία και η οργόνη μεθ’ ημών.



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου