Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, με προσκύνημα στο μοναστήρι Παναγιάς Μικροκάστρου, η περιοδεία του Εκπροσώπου του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ στην Κοζάνη.

Έγινε ιδιαίτερα θερμά δεκτός στα εργοτάξια των Λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ, όπου μιλώντας στους εργαζόμενους ο Τέρενς Κουίκ ξεκαθάρισε ότι η ενέργεια κάθε μορφής, όπως και η ΔΕΗ δεν εκχωρείται και θα παραμείνει στα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου, όπως στο ελληνικό Δημόσιο θα παραμείνει και όλος ο πλούτος που υπάρχει στο υπέδαφος της ηπειρωτικής χώρας και κάτω από τις ελληνικές θάλασσες.

«Δε θα επιτρέψουμε τη σαλαμοποίηση της ΔΕΗ για να πουληθεί κομμάτι- κομμάτι στους ιδιώτες, όπως επιτάσσουν τα Μνημόνια που υπέγραψαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τέρενς Κουίκ, συνοδευόμενος από την υποψήφια Βουλευτή της Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, επισκέφθηκε το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας που είναι ένα ακόμα θύμα του Μνημονίου και του ΟΠΥΥ, του πιο καταστροφικού συστήματος για το δημόσιο αγαθό της υγείας που άφησε πίσω της η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η επίσκεψη που έκανε ο Τέρενς Κουίκ στο χωριό Μαυροπηγή το οποίο βρίσκεται δίπλα στα λιγνιτωρυχεία και το οποίο πρέπει άμεσα να μετεγκατασταθεί καθώς έχει παρουσιάσει ένα πολύ επικίνδυνο ρήγμα εξαιτίας του οποίου πρώτα απ’ όλα εκκενώθηκε και έπαψε να λειτουργεί το σχολικό κτιριακό συγκρότημα της περιοχής.

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Μαυροπηγής ότι η υποψήφια Βουλευτής Ραχήλ Μακρή θα αποστείλει άμεσα επιστολές τόσο προς τα συναρμόδια υπουργεία όσο και προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ ώστε η μετεγκατάσταση των κατοίκων του χωριού να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Το βράδυ του Σαββάτου στην Πτολεμαίδα ο Τέρενς Κουίκ έκανε την κεντρική ομιλία του σε μία κατάμεστη αίθουσα αναδεικνύοντας όλες εκείνες τις δράσεις που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα υιοθετήσουν την επόμενη ημέρα των εκλογών, με πρώτη την καταγγελία των Μνημονίων και των επαθών και επονείδιστων δανειακών συμβάσεων που υπέγραψαν Σαμαράς και Βενιζέλος προς χάρη των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Ανέλυσε τη σωτήρια για την αγορά, την πρόταση του κινήματος «Εθνικός Λογαριασμός Οφειλετών του Δημοσίου» και περιέγραψε με τον πιο σαφή τρόπο το τι θα κάνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ώστε να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους πάνω από 1.500.000 λαθρομετανάστες που έχουν στην ουσία εποικίσει τη χώρα μας.

Στην ομιλία του κατέληξε διαβεβαιώνοντας ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι η εγγύηση για το σχηματισμό εθνικής κυβέρνησης, πάντοτε με αιχμή του δόρατος την καταγγελία των Μνημονίων και των συμβάσεων.

Στη συνέχεια παραχώρησε δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η μία στο δημοσιογράφο Θεόδωρο Καρυπίδη του Flash TV η οποία θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 22:00 και η άλλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West TV και στη δημοσιογράφο Βάσω Αννουλίδου η οποία είναι και η κεντρική παρουσιάστρια του καναλιού.

Σήμερα Κυριακή, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περιοδεύει το νομό Καστοριάς.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου