Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ


Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Βασίλη Αγγουρά, είχε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2012 κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές, Θεόδωρο Χειμάρα, Θανάση Γαλάνη, Γιώργο Χριστόπουλο και Βάσω Δημητράντζου, τον Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής, Ανδρέα Κολοκυθά, και τον εκπρόσωπο Τύπου Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, Παύλο Σφέτσα.

Στη συνάντηση το κλιμάκιο ενημερώθηκε για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε το Νοσοκομείο ευρισκόμενο στα χέρια του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος εφαρμόζει και υποστηρίζει με κάθε μέσο την πολιτική που θέλει τους Έλληνες να πεθαίνουν, αρκεί να πληρωθούν οι «φιλέλληνες» εταίροι και δανειστές.

Ο Διοικητής εστίασε στην ενημέρωσή του στα θέματα που δημιουργούνται από την έλλειψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών. Όπως τόνισε ο κ. Αγγουράς η μονιμότητα στο προσωπικό καταργήθηκε λόγω μνημονίου και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά με επικουρικούς. Τον Μάρτιο το Νοσοκομείο Λαμίας ζήτησε την πρόσληψη 10 γιατρών, για να εγκριθούν τελικά μόνο οι 2, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει υπερσυγκέντρωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στον τομέα του νοσηλευτικού προσωπικού όπου υπάρχει έλλειψη, ενώ και τα υλικά πληρώνονται από την τσέπη των ασθενών, του προσωπικού, των γιατρών ή του Διοικητή! Δημιουργούνται ακόμη προβλήματα έγκρισης βενζίνης για τα ασθενοφόρα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όταν το Νοσοκομείο Λαμίας έχει σημειώσει σημαντικό εξορθολογισμό των δαπανών του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγουράς. Στη συνάντηση ζητήσαμε ενημέρωση και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις αποκλειστικές νοσοκόμες και για να υπάρξει σφαιρική ενημέρωση θα υπάρξει συνάντηση με το σωματείο τους την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στις 10:00

Τα κύρια αιτήματα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπως εκφράστηκαν από τον Διοικητή του κ. Βασίλη Αγγουρά, είναι: 1. Να επανεξεταστεί το θέμα των επικουρικών γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και 2. Να προσληφθούν γιατροί ή νοσηλευτές από το ΙΚΑ Λαμίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Φθιώτιδας ξεκαθαρίζουν ότι αν δεν λυθούν άμεσα τα προβλήματα με τις ελλείψεις που παρατηρούνται στο προσωπικό, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ζωές, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Δεν μπορεί να εισπράττεται κανονικά το χαράτσι των 5 ευρώ από τον ασθενή και αυτός να μην απολαμβάνει υπηρεσίες υγείας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους υπηρέτες του υποτελούς μνημονίου να κλείσουν το Νοσοκομείο!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου