Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το αυγό του φιδιου είναι οι λαθρομετανάστες, το γέννησε ο δικοματισμός και εκολάφθηκε στην θαλπωρή της αριστεράς


Το σύστημα στην διάρκεια λειτουργίας του για να μπορέσει να επιβιώσει έπρεπε να αποδείξει ότι πέρα από ΑΥΤΟ υπάρχει χάος, ακυβερνησία, ατιμωρησία και εγκληματικότητα.

Είχε σχεδιάσει τα πλάνα του και άρχισε να τα εφαρμόζει. Σε υποδουλώνει οικονομικά, σε ληστεύει με την συνέχιση σου προκειμένου να γλυτώσεις το αβέβαιο αύριο. Αντιδράς δεν το δέχεσαι σε τιμωρεί. Πως ?

Δίνει εντολή στους έμμισθους λαθρομετανάστες. «ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΑΛΥΠΗΤΆ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΛΗΣΤΕΨΤΕ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ, ΣΦΑΞΤΕ, …».

Αυτό συμβαίνει τώρα.

Το κόμμα των Ναϊτών Ροδόσταυρων* κρυμμένο πίσω από μερικούς αριστερούς επαναστάτες ανέλαβε δράση αντικατέστησε την παλιότερη φρουρά της Στοάς των "Ιωαννιτών"** Πασόκων, για την εφαρμογή του ολέθριου σχεδίου διάλυσης της ελληνικής συνοχής.

Νέοι πόλοι δημιουργήθηκαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, Ο νέος δικομματισμός και η εφαρμογή σχεδίου πάει να ολοκληρωθεί.

… Και εμφανίζεται … ένας Κασσιδιάρης και τους χαλάει την σούπα. Το μόνο κόμμα η Χρυσή Αυγή με ότι και να πρεσβεύει παραμένει ατόφια ανεξέλεγκτο από το σύστημα και το διώκουν, το εκθέτουν. Το λασπολογούν.

Το τρομακτικό είναι ότι η προπαγάνδα δεν επηρεάζει τους Έλληνες. Συσπειρώνονται αμύνονται στα μωαμεθανικά φίδια που εκόλαψε η αριστερά, το τάγμα των Ροδόσταυρων.

Οι Έλληνες, Πολεμούν αγωνίζονται, να σώσουν τις ζωές τους, τις οικογένειες τους τα ήθη τους και ανακαλύπτουν ότι έχουν όλο το σύστημα απέναντι τους. ΟΛΟ !!!

Κανείς δεν ενδιαφέρεται, τους στερούν δουλειά, φάρμακα, σύνταξης, μισθούς, περιουσία.
ΚΑΙ εμφανίζεται μια ομάδα πειθαρχημένων, αυτονομαζόμενοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. και γίνονται πολλοί και αυξάνονται.

Το σύστημα τρομάζει. Αντιδρά, βρίζει διαβάλει συκοφαντεί, αλλά αυτοί γίνονται πολλοί. Γίνονται πολλοί αλλά είναι Έλληνες, μόνον Έλληνες, που προστατεύουν την ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΗΘΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, την ανθρώπινη ζωή των αδυνάτων από το φίδι που ονομάζεται λαθρομεταναστευτικό.

Αυτοί που εκόλαψαν τα αυγά των φιδιών ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, και άλλοι ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Παλιοί αριστεροί, παθαίνουν πανικό χάνουν τον έλεγχο, δεν επιτελούν την δουλειά τους σωστά, τα φίδια οι λαθρομετανάστες, φοβούνται, κινδυνεύουν, όχι από το σύστημα αλλά από μια ομάδα Ελλήνων. Την Χρυσή Αυγή.

Τώρα που γνωρίζεις εσύ θα επιλέξεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

*Ναϊτες Ροδόσταυροι = Μασσονική Στοά (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ)

** Ιωαννίτες = Μασσονική Στοά (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ)

Διάφορες θεωρίες συνωμοσίας έχουν συνδέσει τον Ελευθεροτεκτονισμό με τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», και δηλώνουν πως ο Ελευθεροτεκτονισμός ως οργάνωση είτε τείνει στην παγκόσμια κυριαρχία ή ήδη μυστικά έχει τον έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Ιστορικά ο Ελευθεροτεκτονισμός προσέλκυσε τις επικρίσεις και τις διώξεις της πολιτικά
ακροδεξιάς (π.χ. της Ναζιστικής Γερμανίας) και της ακροαριστεράς (π.χ. των πρώην Κομουνιστικών καθεστώτων στην ανατολική Ευρώπη)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου