Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι αρχές γνώριζαν την ταυτότητα της συμμορίας με τις βαριοπούλες από πέρυσι


Από τον Φεβρουάριο του 2011 η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε την ταυτότητα ορισμένων από τα μέλη της συμμορίας των «ληστών με τις βαριοπούλες». Η δράση της σπείρας, ωστόσο, εξιχνιάστηκε μόλις στις 16 Μαΐου 2012 και ενώ στο μεταξύ τα μέλη της διέπραξαν δεκάδες ληστείες τραπεζών και αιματηρές επιθέσεις κατά αστυνομικών.

Συγκεκριμένα μετά απόπειρα ληστείας στην Alpha Bank Ηλιούπολης την 18η Φεβρουαρίου 2011, αυτόπτης μάρτυρας είχε καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, τη στιγμή που εγκατέλειπαν κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιβιβάζονταν σε Ι.Χ Smart με αριθμό κυκλοφορίας ΙΟΜ… Προέκυψε λοιπόν ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον 47χρονο Α.Λ., ο οποίος καταζητείται για συμμετοχή στη σπείρα. Φέρεται μάλιστα να μετείχε και στην ένοπλη συμπλοκή της Καλαμάτας κατά την οποία τραυματίστηκαν από σφαίρες τρεις αστυνομικοί.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε βρεθεί στα ίχνη του 47χρονου και δύο μήνες νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2010, δίχως ούτε τότε να πετύχει τη σύλληψή του. Ύστερα από κλοπή ΑΤΜ έξω από το κατάστημα Olympus Plaza στην Εθνική Οδό, δύο από τους δράστες είχαν εντοπιστεί από την Αμεση Δράση μέσα σε Smart στο Μενίδι. «Το ΑΤΜ διέθετε σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού, το οποίο έδινε στίγμα στην περιοχή των Αχαρνών» αναφέρει η δικογραφία της Ασφάλειας. «Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν αυτοκίνητο μάρκας Smart στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες».

Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε οι δράστες υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε ανήκε σε εταιρεία leasing και είχε διατεθεί σε άτομο με στοιχεία Κ.Β. Περιέργως, ενώ το συμβάν έγινε στις 13 Δεκεμβρίου του 2010, ο νόμιμος ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου Κ.Β. εξετάστηκε από τους αστυνομικούς στις 17 Ιανουαρίου 2012! Αποκάλυψε λοιπόν ότι είχε από το καλοκαίρι του 2010 παραχωρήσει το αυτοκίνητο στον 47χρονο φυγόδικο!

Ένα ακόμα μέλος της σπείρας ταυτοποιήθηκε έπειτα από έρευνα, τον Μάιο του 2011. Στις 31 Μαΐου, αστυνομικοί εντόπισαν έξω από διώροφο στη Ν. Μάκρη δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες, που είχαν μεταφέρει στο σημείο η ένοικος του ισογείου μαζί με ορισμένα ακόμα άτομα. Εξεταζόμενος, κάτοικος της περιοχής είχε αποκαλύψει ότι «τις μοτοσικλέτες μετέφερε στο σημείο μια γυναίκα μαζί με κάποιους άνδρες και περιέγραψε τον έναν από αυτούς ως νεαρό αναστήματος 1.80 μ. με γένια και τατουάζ στο μπράτσο.

Σε έρευνα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και δακτυλικά αποτυπώματα του 25χρονου Θ. Τσ., που ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη για συμμετοχή στη ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα Καλαμάτας, στις 8 Μαΐου.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου