Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Κοιμήσου αγγελούδι μου και ο Τσίπρας σου δουλεύει»


της Φωτεινής Δούναβη
φοιτήτριας των ΜΜΕ στο Καποδιστραικό Πανεπιστήμιο

"Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 6ης Μαΐου. Φλερτάρει πλέον ανοιχτά με την εξουσία, μιλάει σαν ηγέτης και συμπεριφέρεται σαν πρωθυπουργός. Με λίγα λόγια ζει το όνειρο. Ένα όνειρο από το οποίο θα πρέπει να ξυπνήσει όσο είναι νωρίς, αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσουμε όλοι μαζί απότομα.

Διαβάζοντας το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα και του κ. Δραγασάκη, βρήκα πολλά «θα, θα, θα», μεγαλεπήβολους στόχους και υποσχέσεις, δεν βρήκα όμως τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του αυτές.

Το πρόγραμμά του μου φάνηκε σαν ένα νανούρισμα για τα αυτιά του λαού «νάνι νάνι κατάργηση μνημονίου, νάνι νάνι πάγωμα μειώσεων, νάνι νάνι επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ».

Προφανώς ο κ. Τσίπρας διαθέτει κάποιο κρυμμένο κεφάλαιο, από το οποίο θα αντλήσει όλα αυτά τα χρήματα, εκτός αν στοχεύει να «δανειστεί» επ' αορίστου τις περιουσίες των εχόντων και κατεχόντων, ώστε να επέλθει η εξυγίανση.

Μέτρα όπως η καλλιεργητική κάρτα μπορούν να εφαρμοσθούν μόνο σε μια χώρα με τις αντίστοιχες υποδομές και που δεν βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η κατάργηση του μνημονίου θα επιφέρει ευρωπαϊκή, εθνική, οικονομική και πολιτική ρήξη, είναι έτοιμος ο κ. Τσίπρας για αυτά; Η' μάλλον είναι ικανός; Έχει ετοιμάσει κάποιο άλλο σχέδιο σε περίπτωση που αυτό ναυαγήσει; Πολύ φοβάμαι πως όχι.

Η εμμονή του κ. Τσίπρα στην άρνηση, σ' ένα μόνο πλάνο και σε απαρχαιωμένες ιδέες του χάρισαν παραπάνω ψήφους και τον κατέστησαν ισχυρή αντιπολίτευση, αυτό όμως δεν σημαίνει και ισχυρή αυριανή κυβέρνηση. Πολλοί κάνουν λόγο ότι βρισκόμαστε στο νέο '81, πολλοί παρομοιάζουν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Βιάζονται. Μπερδεύονται από τα πολλά υποσχόμενα λόγια ενός αμφιλεγόμενου πολιτικού. Το '81 πέρασε.


Αναδημοσίευση από Τρελό Κουνέλι

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου