Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ : "Απόβαση τουρκικού πεζικού στο Ελληνικό νησί Σάμος"


Μέχρι το τέλος Ιουλίου από έγκυρες πηγές μας μαθαίνουμε ότι ο τουρκικός στρατός θα κάνει επίθεση στην Ελλάδα εντός Ιουλίου 2012.

Συγκεκριμένα το πρώτο χτύπημα θα γίνει στο Ελληνικό νησί Σάμος και ως δεύτερο στόχο έχουν το νησί Ρόδος.

Εδώ μιλάμε για ένα ισχυρό πολεμικό χτύπημα στην Ελλάδα, μετά από προβοκάτσια με το χτύπημα του μαχητικού RF4-E από τον στρατό της Σύριας ο επόμενος στόχος θα είναι η Ελλάδα αυτό είναι προπαγάνδα να παραπληροφορήσουν κάποια ΜΜΕ στο διαδίκτυο του στρατηγούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ και να τους παρακινήσουν στην ανάφλεξη του 3ου παγκόσμιου πόλεμου.

Προσοχή

Σήμα προς Ρωσική Ομοσπονδία

Πρέπει να ανακόψετε αυτή την επιχείρηση εναντίον της Ελλάδος από την Τουρκία διότι θα καταστραφείτε και εσείς μετά από της Κινέζικες δυνάμεις, αν χτυπηθεί η Ελλάδα η Ρωσία κινδυνεύει και αυτή οικονομικά να καταστραφεί διακόπτοντας παροχή πετρελαίου και φυσικού αέριου προς ευρωπαϊκές χώρες.

Παρακαλούμε την Ρωσική Ομοσπονδία
Να ενημερώσει με παγκόσμιο πόλεμο πληροφοριών προς πάσα κατεύθυνση σε ανωτέρους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ να μην ξεκινήσουν πόλεμο με την Συρία διότι αυτή θα είναι και η αφορμή μετά να χτυπήσουν την Ελλάδα η Τουρκία με αποτέλεσμα να καταστραφεί σαν ντόμινο όλη οι Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέση σε δυσμενή κατάσταση την Ρωσία στο να διακόψει οικονομική βοήθεια σε εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αέριου σε Ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να καταστραφεί οικονομικά και αργότερα πολεμικά από εξόντωση του Κινεζικού στρατού.

// Source
Analysts Geostrategic // Dmitry N. Giannopulos
//
MoscowRussia


Προσοχή

Επειδή δεχτήκαμε πολλά σχόλια άλλα καλά και άλλα με δυσπιστία η είδηση ότι κάποια στιγμή τον Ιούλιο ότι θα γίνει απόβαση του τουρκικού πεζικού σε ελληνικό νησί είναι έγκυρη από απόστρατους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού.

Για να κλείσουμε κάποια στοματά από παραπληροφόρηση :

1) Το τουρκικό μαχητικό RF4-E κάποια site στο internet αναφέρθηκαν ότι χτυπήθηκε από πυραυλική συστοιχία S-300 PMU2, από της στρατιωτικές δυνάμεις της Σύριας. Λοιπόν εδώ γελάμε με την προβοκάτσια του σχετικού, δεν υφίσταται το πυραυλικό σύστημα S-300 PMU2 να χτύπησε μόνο ένα μαχητικό άλλα 2 μαχητικά διότι ήταν ζεύγος, το συγκεκριμένο σύστημα έχει κεφάλες πολλαπλές κατευθυνόμενες αυτό σημαίνει ότι πως είναι δυνατόν να είδε μόνο το ένα μαχητικό και να μην είδε το άλλο μαχητικό δηλαδή η άλλες κεφαλές ήταν (τυφλές). Τα πράγματα είναι πολύ απλά κάποια κανάλια κάνουν προβοκάτσια απλά για να εναντιώσουν τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ για να γυρίσουν και να πουν ότι όχι Εμέσα άλλα άμεσα φταίνε η Ρώσοι για αυτό που έγινε στην Συρία για να βρουν αφορμή να χτυπήσουν την Συρία. Το Τουρκικό μαχητικό χτυπήθηκε από παλιωμένου τύπου ρώσικο σύστημα S-20 μονής κεφαλής όντως από τον στρατό της Συρίας, τους S-300 τους χειρίζονται η Ρώσοι και κανείς άλλος.

2) Το θέμα μας από αυτή την ανάλυση δεν είναι αρχικά να πουν ότι θα έχουμε ένα θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους, το θέμα μας και πρωταρχικό είναι να ξυπνήσουν οι Ρώσοι και να προστατεύουν τα συμφέροντα τους, όντος αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, η Ρωσία θα καταστραφεί οικονομικά και φυσικά θα πέσει όλη ευρωπαϊκή ένωση πριν από αυτήν. Σκοπός μας είναι όχι να περιμένουμε πότε οι Τούρκοι θα μπουν στην Ελλάδα άλλα να αφυπνίσουμε τους στρατηγούς κάθε χώρας που ανήκει στο ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ διότι και για αυτούς θα είναι καταστροφικό πρέπει πρώτα αυτή να αποτρέψουν ένα τέτοιο χτύπημα στην Σύρια.

Για όσους δυσπιστούν της πληροφορίες που αναρτήσαμε προσθέτουμε :

1974 Ότι πριν την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο υπήρχαν Έλληνες και Κύπριοι αξιωματικοί η οποίοι προειδοποίησαν την Κυπριακή κυβέρνηση ότι θα γινόταν Τουρκική εισβολή.

Τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί και η στρατηγοί της Κύπρου χαρακτήρισαν αυτούς τους αξιωματικούς (τρελούς προφήτες) και παρανοϊκούς.

Για αυτό δεν πήραν και κανένα μέτρο για την αποτροπή της εισβολής. Όταν έγινε η εισβολή αποδεδείχθηκε ότι οι τρελοί δεν ήταν η αξιωματικοί που προείδαν την εισβολή αλλά οι τρελοί (προδότες) δεν ήταν οι κινδυνολόγοι αξιωματικοί αλλά ήταν οι Πολιτικοί, Στρατηγοί, τα ΜΜΕ και οι 400.000 κάτοικοι της Κύπρου.

Αποτέλεσμα προδοτικό : Τα κλείστρα από τα Κυπριακά πυροβόλα να εξαφανιστούν στο προδοτικό (πήγε ν έλα) από την Κυρήνεια στην Αμμόχωστο και το ανάποδο.

Πράγμα το οποίο αποδιώκει ότι η μασόνοι Κύπριοι Στρατηγοί πρόδωσαν διότι με διαταγές τον Εγγλέζων της Αγγλικής βάσεις Κύπρου, δεν ήθελαν να πολεμήσουν τους Τούρκους και άνοιξαν κερκόπορτα εισβολής μεταξύ Κυρήνειας και Αμμοχώστου.

Η ίδια εικόνα ισχύει και σήμερα με τους προδότες Ελληνοεβραίους και μασόνους πολιτικούς και στρατιωτικούς Ελλάδος.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ, για την αναμενόμενη προδοσία Ελλάδος από πολιτικούς και στρατηγούς Ελλάδος υπέρ της Τουρκίας.

// Source
Analysts Geostrategic // Dmitry N. Giannopulos
//
MoscowRussia


Από εχθές θέλω να δώσω μια απάντηση κατ’ αρχήν στον πρώτο σχολιαστή και στην συνέχεια σε όλους εσάς, αλλά δυστυχώς ένα γενικό black out στην περιοχή, δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσω.

Η προσωπική μου άποψη, είναι ότι δεν θα αποφύγουμε την πολεμική σύρραξη με την Τουρκία, η οποία εποφθαλμιά τα νησιά μας. Όσον αφορά στις ημερομηνίες που δίνει ο συγγραφέας της ανάρτησης, και μάλιστα επωνύμως, σαφώς με προβληματίζει.

Εύχομαι να πέφτει έξω για το καλό της πατρίδας μας. Από το σημείο αυτό, ως την ανάρτηση στα attikanea, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός αναγνώστη, να φιλτράρει τις ειδήσεις και να τις αποδεχθεί στο σύνολό τους, ή να τις απορρίψει. Η ανάρτηση, κάθε θέματος, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και αποδοχή.

Προσωπικά, συμπληρώνοντας το παζλ των τελευταίων εξελίξεων, φοβάμαι ότι σε πολλά σημεία της η ανάρτηση, θα βγει αληθινή. Σ’ αυτή την περίπτωση, Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Πόπη Σουφλή

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου