Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

SOS !!! Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Σας ενημερώνουμε πως τον τελευταίο καιρό δεκάδες προφίλ Ελλήνων πατριωτών στο facebook δέχτηκαν φασιστική επίθεση από τον αναρχικό χώρο.

Στόχος τους είναι η φίμωση των πατριωτών, αυτά είναι τα "δημοκρατικά" τους αισθήματα βλέπετε, έχουν πάθει λύσσα οι ακραίοι αυτοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! Εμείς μετά από αυτές τις επιθέσεις που δεχτήκαμε από τον αναρχικό χώρο αρχίσαμε εντατική έρευνα για να εντοπίσουμε αυτά τα άτομα,.
(τα βρήκαμε όπως θα δείτε παρακάτω).

Για να μπούμε λοιπόν στο ψητό… Ενημερώνουμε πως έχει γίνει ήδη καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές. Θα ενημερωθεί και το facebook.

Είναι αδύνατον να χαθούν τα ίχνη τους αφού τα IP τους είναι φακελωμένα … θα απαιτήσουμε να ασκηθεί εισαγγελική παρέμβαση και τα άτομα αυτά να βγουν στην δημοσιότητα με σκοπό να σταματήσει αυτός ο πόλεμος λάσπης που γίνεται πίσω από μια ανωνυμία ή ακόμα καλύτερα, πίσω από μία "κουκούλα" !

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FB ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : http://www.facebook.com/groups/299142576837765/
(την έχουν κάνει μυστική γι’ αυτό δεν μπορείτε να την δείτε)
 
Ακολουθούν μερικά προφίλ αναρχικών που αναρτούν Έλληνες πατριώτες και πατριωτικές ομάδες στην παραπάνω μυστική ομάδα :


Πάρτε και μία γεύση για να δείτε και τι περίπου ανεβάζει στο προφίλ του αυτός ο "λεβεντοανάρχας" : 


ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ :


Στην παρακάτω φωτογραφία γίνεται ένας "επιστημονικός" διάλογος με θέμα πως θα κλείσουν "φασίστες" δηλαδή πατριωτικά προφίλ με ελληνικές σημαίες (ακολουθούν τα προφίλ τους) :


ΕΔΩ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ "ΛΑΟ" ΤΟΥ :


ΕΔΩ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ :


ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ :


ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ :


ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΑ ΦΥΝΤΆΝΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :










Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε πολύ κακή πίστωση όταν βρισκόμασταν βαθιά σε οικονομικούς νομικούς, σε ποιο βαθμό ζητήσαμε πτώχευση, είχαμε λίγα ή καθόλου χρήματα για να στείλουμε την κόρη μας σε ένα κολέγιο που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε. Ελέγουμε τα δάνεια payday (εταιρείες δανείων), τα οποία έχουν βοηθήσει ανθρώπους σαν εμάς, να πάρουν τις αλλαγές υποθηκών. Κάθε εταιρεία με την οποία επικοινωνήσαμε ήθελε μια προηγούμενη χρέωση $ 1.000 έως 2.000 δολάρια που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε. Επειδή πιστεύαμε ότι δεν είχαμε καμία ελπίδα να επιλέξουμε να πουλήσουμε ή να χάσουμε το σπίτι σας, κλείνοντας το. Στη συνέχεια συναντήθηκα σε ένα τοπικό περιοδικό και το εξώφυλλο ήταν μια εταιρεία δανεισμού δανείων. Τα τρία κύρια βήματα. 1. Υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση. E-mail: albakerloanfirm@gmail.com 2. Παρέχετε τα σωστά μέσα αναγνώρισης του κατά πόσο ο πολίτης σας είναι κάτοχος δελτίου ταυτότητας ή άδειας οδήγησης και των πληροφοριών του τραπεζικού σας λογαριασμού. 3. Το δάνειο επεξεργάζεται, εγκρίνεται και διαβιβάζεται. Η μακρά ιστορία μειώθηκε, βοήθησαν να λάβουν δάνειο με σταθερό επιτόκιο 4% και να τροποποιηθούν με αναθεωρημένες πληρωμές. Επίσης έδωσαν στις κόρες τους ένα φοιτητικό δάνειο για να ολοκληρώσουν το πλήρες paycheck του κολλεγίου μου. Δούλεψαμε με το δάνειο του Lasson, ο οποίος μας προειδοποίησε για την πρόοδο ολόκληρου του κόσμου. έκανε όλες τις γραφειοκρατικές, τηλεφωνικές κλήσεις κλπ. Το έκαναν όλα και πήραμε ένα δάνειο που δεχόμαστε. Όταν συμφωνώ με τους όρους δανεισμού τους και υποβάλλω τα στοιχεία της τράπεζάς μου, πλήρωσα μια προσιτή τιμή για αυτές τις υπηρεσίες. Δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε τόσο απλό και οικονομικό όσο ήταν μέσω της διαδικασίας μετασχηματισμού τους με τις γνώσεις μας. Δεν είχα χρόνο να σας ευχαριστήσω, έτσι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Δεν θα μπορούσα να ρωτήσω μια καλύτερη ομάδα. Είμαι ενήμερος για την αναχρηματοδότηση. Καλύτερο για σας, μετακομίζοντας υποθήκη Αν έχετε κάποιο πρόβλημα όπως εμάς, επικοινωνήστε με μια εταιρεία διακανονισμού δανείων. Μπορούν να λειτουργήσουν. Με εκτίμηση, Τιμόθεο και Μαρία Εγκρίθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2017 στο Columbus, GA

    ΑπάντησηΔιαγραφή