Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ;


From HEIL GAP

Η Καλλιθέα … σήμερα … γέμισε από τις αφίσες των λεγομένων αντιρατσιστικών ΜΚΟ, που καλούν τα πρόβατα στο δημαρχείο, (μια ευγενική χορηγία στη μάσα … συγγνώμη στον αγώνα τους … από τον γνωστό και μη εξαιρετέο πασοκο-δήμαρχο κ. Ασκούνη), ώστε να συζητήσουν όλοι μαζί …το γνωστό τους πρόβλημα :

«Γιατί να υπάρχουν ακόμη σε αυτό το μικρό ελληνικό χωριό, μερικοί τρελοί που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση (;)»

Βέβαια … όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη … έτσι επίσημος προσκεκλημένος τους θα είναι «Η αυτού εξοχότης» … ο εκπρόσωπος της πακιστανικής λαθρο-κοινότητας … (αν και εδώ που τα λέμε, μπορεί ο άνθρωπος να είχε πρόσφατα «κάποιες δουλειές»… στο "μη ρατσιστικό Πακιστάν" … που καίει τον κόσμο ζωντανό, μόνο και μόνο με την υποψία, ότι … βλασφήμησε το κοράνι !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Η δικαιοσύνη του Ισλάμ : ΠΑΚΙΣΤΑΝ «βλάσφημος» καίγεται ζωντανός από τον όχλο.

Έτσι λοιπόν ολόκληρο το Αφάν Γκατέ, του αντι-ρατσισμού και της φ@υλοκρατίας … θα συγκεντρωθεί στο δημαρχείο, προφανώς για να τιμήσει και τον οίκο των Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας, το μεγάλο χρηματοδότη των ανά την υφήλιο αντιρατσιστικών ΜΚΟ …

Για αυτό και ο HEIL GAP (or mind the GAP) … «τους τιμά … τόσο αυτούς, όσο και τους εργοδότες τους» με ένα Βίντεο που είδε πρόσφατα στο youtube : στο οποίο … απεικονίζεται ψυχρά … η "Αντιρατσιστική" σκλαβιά στις χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Περσικού Κόλπου, όπου ένας «αντι-ρατσιστής Ισλάμο-μη-φασίστας (;)» … κτυπάει και ξεφτιλίζει ένα οδηγό ταξί από το Μπαγκλαντές.

Το γεγονός … ότι ο Σαουδάραβας ανέβασε αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο, ώστε να καυχηθεί για το πώς κακοποίησε αυτό το φτωχό άτομο, αποκαλύπτει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ουδεμία κατανόηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και ότι στην πραγματικότητα έχουν μια τελείως διεστραμμένη αίσθηση της απόλαυσης, ώστε να επιδεικνύουν το σαδισμό τους και τη βαρβαρότητα τους, ανεβάζοντας τα "ακόμη και σε βίντεο".

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ

"Η Σαουδική Αραβία είναι ο ιδιοκτήτης σου σκυλί !"
Σαουδάραβας χαστουκίζει και εξαναγκάζει ταξιτζή από το Μπαγκλαντές να του φιλήσει το πόδι & το χέρι του.

"Saudi Arabia Is Your Owner You Dog!" Saudi Forces Bangladeshi Cabbie To Kiss His Foot & Hand


Φυσικά όλες αυτές τις βάρβαρες συμπεριφορές … τις έχουν για ψωμοτύρι στην Σαουδική Αραβία …

Αλλά ποιος άραγε θα σε πιστέψει εάν του αφηγηθείς τον καθημερινό εξευτελισμό των Φιλιππινέζων Χριστιανών, που δουλεύουν στο λιμάνι της Τζέντα, από τους Σαουδάραβες (;)

Κάνεις δεν πρόκειται να σε πιστέψει !

Άλλος ένας παραμυθάς, θα πουν όλοι !

HEIL GAP (or mind the GAP)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου