Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η ώρα του εισαγγελέα για την οικογένεια Papandreou


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των CDS, των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρας μέλους της ευρωζώνης, εν προκειμένω της Ελλάδας, μετά την παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, για τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας με στόχο να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες για ύπαρξη εσωτερικής πληροφόρησης αλλά και ο ρόλος του Αντρίκου Παπανδρέου αδελφού του τέως πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου!

Η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, που απασχόλησε… την Δικαιοσύνη επί μακρόν, βρίσκονταν στο στάδιο κατά το οποίο εκκρεμούσε η απόφαση του κ. Πεπόνη για το αν θα πρέπει η όχι η σχετική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Α. Κορέας που χειρίστηκε την προκαταρκτική εξέταση έχει καταθέσει πόρισμα ζητώντας να τεθεί μέρος της υπόθεσης στο αρχείο και συγκεκριμένα το σκέλος εκείνο που αφορά στις καταγγελίες περί ενδεχόμενης εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας. Επί αυτού του πορίσματος αναμένονταν η πρόταση του κ. Πεπόνη ο όποιος τελικά ζήτησε να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δείχνει να θέλει να τραβήξει την υπόθεση των CDS μέχρι το τέλος, φυσικά αν αποδειχθεί εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου, αυτόματα προκύπτει εμπλοκή και για τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως και για την παρέα του στο υπουργείο οικονομικών τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Να θυμήσουμε ότι η ιστορία αυτή ξεκίνησε με κίνδυνο πολιτικού κόστους από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος μόνος εναντίον όλων (συμπεριλαμβανομένου και των ΜΜΕ) προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ρόλο του αδελφού του πρώην (αλλά πανίσχυρου τότε) πρωθυπουργού στην αγορά "στοιχημάτων" τα περιβόητα CDS, εις βάρος της χώρας. 

Θα υπενθυμίσουμε ότι η εσωτερική πληροφόρηση στη Μητρίδα τους Αμερική αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου