Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πήξαμε στους προσκυνημένους... στη Θράκη : Χριστιανός δήμαρχος συμφωνεί με προξενείο !!!


Σε περίεργες, αν όχι προβοκατόρικες, δηλώσεις, περί "επεισοδίων σε βάρος μουσουλμάνων" από "ομάδα «μηχανοκίνητων» ακραίων στοιχείων" προχώρησε ο δήμαρχος Τοπείρου Στυλιανός Χατζηευαγγέλου.

Σύμφωνα με τη δήλωση του δημάρχου οι προκλητικές ενέργειες συνέβησαν την ώρα της προσευχής των κατοίκων των οικισμών του δήμου που συμμετέχουν στο ραμαζάνι και έξω από τα τζαμιά.

Όπως συμπληρώνει ο κ. Χατζηευαγγέλου, «για εμάς, που τόσα χρόνια στην περιοχή μας έχουμε με κόπο κατακτήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, είναι αδιανόητο να αφήσουμε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο».

«Είναι επίσης απαράδεκτο να εμποδίζονται οι συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες, που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίηση τους. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτές οι συμπεριφορές στο δήμο Τοπείρου δεν θα περάσουν. Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους» προσθέτει ο κ. Χατζηευαγγέλου. 

Τι θέλει να πει ο δήμαρχος; Και πώς τολμά να δίνει βάση στις κατηγορίες του προξενείου περί "καταπίεσης" της μουσουλμανικής μειονότητας; Και τι εννοεί όταν λέει "καταγωγή"; Δέχεται την τουρκική καταγωγή των μουσουλμάνων, κάτι που η ίδια η Τουρκία με την Συνθήκη της Λωζάνης έχει απορρίψει δεχόμενη μόνο τον θρησκευτικό χαρακτήρα της μειονότητας;

Από εκεί και πέρα αν κάποιοι ανεγκέφαλοι ή και τραμπούκοι προχώρησαν σε ενέργειες παράνομες που σε πολιτικό επίπεδο βάζουν στο ίδιο σακί τους λιγοστούς εξτρεμιστές της μειονότητας και τους νομιμόφρονες μουσουλμάνους, αρμόδια είναι η αστυνομία. Όχι ο κάθε δήμαρχος που κάνει δηλώσεις οι οποίες πολύ σύντομα θα χρησιμοποιηθούν κατά της χώρας.

Όλα αυτά την επαύριο των δηλώσεων του Φερούχ Οζκάν, επί πολλά έτη προέδρου του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) και νυν πρόεδρος της … Μ.Κ.Ο. "YUNTÜRK" ο οποίος σε απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρη Αβραμόπουλου, πως «η φήμη και το μέγεθος του Πατριαρχείου δεν επιτρέπουν ούτε νομικά ούτε ηθικά να θεωρείται ένα με την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη», είπε :

«Πίσω από την τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός»…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου