Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια ανάφλεξη στην περιοχή;


Δεν θα μιλήσω για τα σύγχρονα όπλα (πυραυλικά συστήματα κλπ) που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης αλλά για μία κατηγορία οπλισμού που χρησιμοποιούνται ευρέως από όλους τους δυτικούς στρατούς στα οχήματα (ερπυστριοφόρα, τροχοφόρα) για εγγύς (κοντινή) προστασία.

Μιλάω για το πολυβόλο 0,50 που χρησιμοποιείται κατά κόρον από το πεζικό, τεθωρακισμένα και πυροβολικό στα ερπυστριοφόρα, άρματα και αυτοκινούμενα πυροβόλα για κοντινή προστασία του οχήματος από επιθέσεις.

ΠΟΛΥΒΟΛΟ BROWNING 0,50

Προέλευση
: Η.Π.Α.
Βάρος κορμού
: 25,400 χλγ
Βάρος κάννης
: 11,700 χλγ
Μήκος όπλου
: 1,65μ
Διαμέτρημα
: 12,7 χιλ
Διατρητική ικανότητα
: 2,5εκ σε χάλυβα

Αυτό το οπλικό σύστημα είναι πάρα πολύ καλό με μία προϋπόθεση :

ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ (ΕΡΓΑΛΕΙΟ) Ο ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΟΠΛΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ή 2 ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ 1 ή 2 ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ 50 ΠΟΛΥΒΟΛΑ.

ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

1. Τα πυρομαχικά που είναι στις αποθήκες είναι ευθυγραμμισμενα; Αυτό διότι από ότι ξέρω ευθυγραμμίζουμε μόνο αυτά που θα κάνουμε την βολή για τα υπόλοιπα έχει ο θεός (ελπίζουμε απλά να μην συμβεί τίποτα).

2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; (ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 30% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ).
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως για να γίνει αυτό χρειάζεται εντολή από σχηματισμό (ΓΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΑ, ΜΕΡΑΡΧΙΑ, ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ) δεν μπορεί μια μονάδα να το κάνει από μόνη της.

3. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ;
Τα λέω αυτά διότι σε μια δύσκολη κατάσταση (σύρραξη ή θερμό επεισόδιο κατά 99% τα πολυβόλα του στρατού δεν θα ρίξουν διότι θα μπλοκάρουν από αυτήν την λεπτομέρεια. Και μην μου πείτε ότι είναι ευθυγραμμισμένα από την εταιρεία διότι με μία φόρτωση και μία εκφόρτωση των πυρομαχικών χάλασε η ευθυγράμμισή τους και το ξέρετε.

ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ; ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΤΑ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου