Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αναγνώστης αναφέρει "Μετατρέπουν την Κεντρική Σχολή Αστυφυλάκων σε Κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών"


Απίστευτο και όμως αληθινό, η μεγαλύτερη, νεότερη και πλέον κατάλληλη Σχολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή μετατρέπεται σε χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών!

Η Σχολή της Κομοτηνής έλαβε προφορική (!) και όχι γραπτή εντολή από την Αθήνα, για λόγους μυστικότητας να δεχθεί και να φιλοξενήσει περί τους 300 λαθρομετανάστες που έχουν ήδη ξεκινήσει -υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας- σήμερα από την Αθήνα με λεωφορεία, με προορισμό την Κομοτηνή, (και χρόνο άφιξης τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Αυγούστου), όπου και πρόκειται να διαμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα. Να σημειώσω ότι σε αντίθεση με την Αμυγδαλέζα στην Αθήνα (Σχολή Αξιωματικών), όπου οι λαθρομετανάστες βρίσκονται σε ξεχωριστό χώρο περιφραγμένο και γίνεται χρήση κοντέινερ στην Κομοτηνή δεν υπάρχει κάτι ανάλογο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως :

Η Ελληνική Αστυνομία έχει 8 Σχολές σε όλη την Ελλάδα (Διδ/χο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Νάουσα, Γρεβενά, Καρδίτσα, Ρέθυμνο, Σητεία) η κεντρική Σχολή βρίσκεται στην Κομοτηνή. Αποτελείται από 5 δυόροφους κοιτώνες, διδακτήρια, δυόροφο εστιατόριο, αίθουσες πληροφορικής, γήπεδα άθλησης, γυμναστήριο, αίθουσα αυτοάμυνας, πεδίο βολής, κλπ. Η συνολική δυναμικότητα της Σχολής είναι περίπου 1000 Δόκιμων, μπορεί δλδ να εκπαιδεύσει το σύνολο των Δοκίμων ανά έτος. Αυτός ήταν και ο σχεδιασμός εξαρχής, δλδ να σταματήσει ο κατακερματισμός των Δοκίμων σε Σχολές ανα την Επικράτεια που οδηγεί σε σπατάλη προσωπικού, χρημάτων, συντήρηση κτιρίων, επιπλέον εκπαιδευτικό προσωπικό και διαφορές στην εκπαίδευση των Δοκίμων.

Επιπλέον οι λοιπές Σχολές παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα παλαιότητας, έλλειψης χώρων και υποδομών. Αντί να παραμείνει λοιπόν ανοιχτή μόνο η κεντρική Σχολή και να κλείσουν ή να αλλάξουν χρήση οι λοιπές ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα, γίνεται το αντίθετο...

Ας δεχτούμε όμως ότι είναι προσωρινό το μέτρο μέχρι την έναρξη της Σχολικής χρονιάς... ερωτώ : ποιός γονιός θα στείλει τα παιδιά του να ζήσουν και να εκπαιδευτούν επί ένα χρόνο στα ίδια κρεβάτια που κοιμήθηκαν λαθρομετανάστες; Στους ίδιους χώρους υγιεινής; Στους ίδιους χώρους εστίασης; Παρά το νέο της Σχολής η δεκαετής χρήση της έχει εμφανή τα σημάδια της σε πολλούς χώρους και αυτό από τα δικά μας τα παιδιά... φανταστείτε πως θα την παραλάβουμε την Σχολή όταν και αν επιστραφεί. Εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για να κατασκευαστεί αυτή η Σχολή από το μηδέν και την μετατρέπουμε σε χώρο λαθρομεταναστών χωρίς κανένα σχεδιασμό για το μέλλον. Θα ψάχνουμε μετά για νέα εκατομμύρια και νέες σπατάλες.

Θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι αντίθετος στην δημιουργία τέτοιων χώρων υποδοχής στην Κομοτηνή, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη, αρκεί αυτό να γίνεται με σχεδιασμό βάθους χρόνου και όχι με τέτοιο τρόπο που τελικά θα οδηγήσει σε νέα έξοδα και προβλήματα σε βάρος του Έλληνα πολίτη. Υπάρχουν σε κάθε Δήμο, χώροι οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται/ εγκαταλελλημένοι (π.χ. στρατόπεδα) που δεν προσφέρουν πλέον τπτ και μπορούν να μετατραπούν σε χώρους φιλοξενίας.


Αναγνώστης

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου