Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!


Από τις "υπογραφές" του Συντάγματος, στις υπογραφές για την επόμενη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ελληνίδα / Έλληνα,

Πριν ένα χρόνο περίπου, στις 22 Μαΐου 2011, εμφανίστηκαν οι 300 ΕΛΛΗΝΕΣ στο Σύνταγμα, ζητώντας την υπογραφή σου για δημοψήφισμα αλλά και την εθελοντική βοήθειά σου.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΙΑ ΑΓΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Μέσα στις 15 πρώτες ημέρες του Μαΐου κι ενώ πάνω από 600 εθελοντές σαν κι εσένα, δήλωναν "παρών" ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, μόνο μια “κλειστή” ομάδα 15-20 ανθρώπων εμφανιζόταν σαν τους μόνους συμμετέχοντες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού ΠΟΥ “ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ” ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ 300ων, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ”.

Ένα μικρό κυκλωματάκι “περίεργων” συμφερόντων, ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ “ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ” ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ, οικειοποιήθηκε εξ αρχής την προσπάθεια, διώχνοντας -ακόμα και με χυδαίο τρόπο κάποιες φορές- αυθόρμητους εθελοντές. 

Το “μαγαζάκι” έπρεπε πάση θυσία να “κρατηθεί” υπό έλεγχο, δίνοντας την τελική εντύπωση σε όλους, ότι οι Ελληνες ΔΕΝ θέλουμε να ασχοληθούμε με τα κοινά, ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τίποτα.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ 40.000 ΤΕΛΙΚΑ.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ “ΧΑΘΗΚΑΝ” ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ.

Επειδή όμως “έχουσιν γνώσιν οι φύλακες”, πολύ σύντομα ΤΕΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΣΑ.


Τους καταγγείλαμε ΔΗΜΟΣΙΑ, τους ξεμπροστιάσαμε και διαλύσαμε το “μαγαζάκι”, αποκλείωντάς τους την οποιαδήποτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα των 300ων <
http://300ellines.orgαλλά και στην αντίστοιχη ομάδα στο Facebook <http://www.facebook.com/300ellines.org>

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΩΝ "300ων ΕΛΛΗΝΩΝ", ΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ιδρύωντας πολιτικό κίνημα/πολίτευμα, βασισμένο επάνω στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Το μοναδικό κόμμα, που η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΑ, ΚΛΗΡΩΤΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ,
επιφορτισμένα να εκπροσωπούν την εκάστοτε απόφαση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του κινήματος.

Σήμερα ερχόμαστε εδώ, όλοι όσοι πλέον καταλάβαμε το “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ” πίσω από την παλαιοκομματική αριστερο/κεντρο/δεξιά «ιδεολογία», όσοι καταλάβαμε ποιους εξυπηρετούν οι “αρχηγοί” και οι “μεσσίες”.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ.

Οι 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ κι ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δηλαδή, ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ελληνίδες κι Έλληνες συμπατριώτες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σας
καλωσορίζουμε και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, με στόχο την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 21ου αιώνα.

ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ η νέα χρυσή εποχή των Ελλήνων κι η αναγέννηση του Ελληνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ
<
http://300ellines.org/content/%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-300-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD>
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ
<
http://300ellines.org/sites/default/files/id300.pdf>, ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Θερμοπύλες 28/10/2012

Η προσωρινη Διοικουσα Επιτροπη των 300 Ελληνων

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου