Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Άρθρο Αναγνώστη

Έζησα την πρώτη γερμανική κατοχή ως παιδί, γεννήθηκα το 1936.

Έκανα δυο μερόνυχτα κλεισμένος μέσα σε στρατόπεδο αναγκαστικής εργασίας στον Λαβύθρινθο. Έζησα στο βουνό ξυπόλυτος. Είδα τον πατέρα μου κακοποιημένο από τους Γερμανούς. Πήγαινα φαγητό στον πατέρα μου λίγο πριν την εκτέλεση του, την οποία γλύτωσε επειδή τραυματίστηκε ο επικεφαλής του εκτελεστικού αποσπάσματος με το πιστόλι που θα έδιδε την χαριστική βολή. Όλα αυτά σε συντομία επειδή είμαστε Έλληνες.

Σήμερα οι απόγονοι των πρώτων Γερμανοτσολιάδων μας οδήγησαν στην δεύτερη γερμανική κατοχή χωρίς να έχομε ηττηθεί σε πόλεμο, αλλά γιατί έτσι τους συμφέρει οικονομικά. Αυτοί που ψήφισαν ή έβαλαν υπογραφή για την απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, δεν μπορούν να καταθέτουν στέφανα στα ηρώα των Ελλήνων και να τους αποδίδουν και τιμές από τα νειάτα της Ελλάδας που ήδη τα έχουν καταδικάσει σε ανβεργία, μαρασμό και αφανισμό.

Αυτούς θα τους εκδιώξω και πάλι με την στραβομπαστούνα μου όπως έχω ξανακάνει. Οι προδότες έχουν μόνο μια θέση και αυτή είναι στο Γουδί.

Στέλιος Κωστησπυριδάκης


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου