Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Παγκόσμια επιβράδυνση του Διαδικτύου λόγω της μεγαλύτερης εισβολής στην ιστορία του...


Σε σημαντική επιβράδυνση διαδικτυακών υπηρεσιών έχει οδηγήσει «η μεγαλύτερη σύγκρουση στα χρονικά του Διαδικτύου», που διεξάγεται τις τελευταίες ώρες ανά τον κόσμο, μεταδίδει το BBC.

Υπηρεσίες όπως η Neflix (μετάδοση ταινιών online) έχει ήδη επηρεαστεί, με τους ειδικούς να εκτιμούν πως η επίθεση θα μπορούσε να καταλύσει κοινές υπηρεσίες e-mail και Web banking.

Ο πόλεμος διεξάγεται ανάμεσα στον διεθνή μη κυβερνητικό οργανισμό Spamhaus που συντηρεί τις μαύρες λίστες του Διαδικτύου και την Cyberbunker, μια εταιρεία φιλοξενίας στην Ολλανδία που αμφισβητεί τον ρόλο του Spamhaus δηλώνοντας ότι καταχράζεται την θέση του αφού τελικά, αυτό αποφασίζει «τι ανεβαίνει και τι όχι στο Ίντερνετ».

Το Spamhaus, που εδρεύει στο Λονδίνο και την Γενεύη, απευθύνεται σε ISP και παροχείς υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με βάση τις λίστες του, φιλτράρει ό,τι χαρακτηρίζει ως ανεπίκλητα (spam) μηνύματα ή άλλο «ακατάλληλο περιεχόμενο». Από την άλλη, η Cyberbunker δηλώνει ότι θα δέχεται στους διακομιστές της οτιδήποτε, εκτός από υλικό παιδικής πορνογραφίας ή υλικό που εξυπηρετεί την τρομοκρατία.

Πρόσφατα, το Spamhaus μπλόκαρε τους διακομιστές της Cyberbunker, γεγονός που φαίνεται να αποτέλεσε αιτία πολέμου.

Πάντως, πέντε υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ερευνούν την υπόθεση, αφού οι επιθέσεις DDoS διεξάγονται ήδη επί μια εβδομάδα, στις 27 Μαρτίου ωστόσο πήρε μεγάλες διαστάσεις. Πρόκειται για την μαζική αποστολή αλλεπάλληλων αιτημάτων από διαφορετικές πηγές που απειλούν με «υπερχείλιση» το σύστημα DNS της Spamhaus. To DNS αντιστοιχίζει τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τις αντίστοιχες αριθμητικές διευθύνσεις και χωρίς αυτό, δεν υπάρχει απόκριση σε ό,τι πληκτρολογεί ο χρήστης στην γραμμή διευθύνσεων του browser.

Στην προκειμένη περίπτωση η ταχύτητα με την οποία καταφτάνουν τα αιτήματα σύνδεσης στους διακομιστές του Spamhaus φτάνει τα 600Mbps όταν σε ανάλογες επιθέσεις DDoS εναντίον τραπεζών αρκούσαν 50Mbps για να καταλύσουν τα συστήματά τους. Οι επιθέσεις επηρεάζουν έμμεσα πλήθος ISP ανά τον κόσμο, ωστόσο το Spamhaus υποστηρίζει πως θα αντέξει την κίνηση αφού διατηρεί 80 διακομιστές DNS ανά τον κόσμο.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου